MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 98: Ενώ η Ρωξάνη κατσαδιάζει τους άντρες στην Αρμέκο για τις κρυφές κινήσεις τους, στην Παπαπέτρου ο Θωμάς παίρνει το πάνω χέρι και διατάζει την Αλίκη να βρει τρόπο να διορθώσει τα πράγματα. Ο Άραβας περιμένει την σύμπραξη και όλα εξαρτώνται απ’ αυτές τις δύο! Στο μεταξύ, η Έλλη λαμβάνει επιτέλους μέηλ από την μητέρα της, αλλά πανικοβάλλεται γιατί δεν έχει καταλάβει τίποτα απ’ την ποίησή της, ενώ η Γεσθημανή βρίσκει έναν παράδοξο τρόπο να διώξει τον Στέφαν απ’ το σπίτι… Μέσα σ’ όλα σκάει και η μεγάλη βόμβα: ο Ορέστης είναι συμπεριφοριστής ψυχολόγος… ειδικευμένος σε ζώα!

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 131: Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 103: Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Στο Διαφάνι πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη αλλά τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή για τη Δρόσω και το όνειρο της θα γίνει εφιάλτης. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά. Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα. Ο Ακύλας του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου…

Ταινίες

22:40 Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο στον ALPHA

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης. Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Βολιώτη, Αλίνα Κωτσόβολου, Γιώργος Κορμανός

Υπόθεση: Μια απέραντη, απόμερη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς, παρά μόνο με μισθωτή βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει και η παρέα του Χάρη με τη γυναίκα του, Βασούλα, την αδερφή του, Χίλντεγκαρντ, αλλά και την ερωμένη του, Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα στο συγκεκριμένο αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται απίστευτα και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter-ego του θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας συναισθήματα, μυστικά, αλήθειες και προκαλώντας… ανελέητο πανικό.

23:30 Χήρες (Widows) στο OPEN

Περιπέτεια μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής, 2018

Σκηνοθεσία: Στιβ Μακουίν. Σκηνοθεσία: Στιβ Μακουίν

Υπόθεση: Τέσσερις γυναίκες, που το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν είναι η εγκληματική δραστηριότητα των νεκρών συζύγων τους, παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να εξασφαλίσουν το δικό τους μέλλον.

21:00 Συντρίμμια Ψυχής (Fugitive Pieces) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία καναδέζικής και ελληνικής συμπαραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα. Ηθοποιοί: Στίβεν Ντιλέιν, Ράντε Σερμπέντζγια, Ρόζαμουντ Πάικ

Υπόθεση: Όταν οι Ναζί σκοτώνουν τους γονείς του, ο μικρός Τζέικομπ διαφεύγει στην Ελλάδα με τη βοήθεια ενός αρχαιολόγου. Χρόνια αργότερα, αν και έχει εξελιχθεί σε χαρισματικό συγγραφέα, η φρίκη του πολέμου συνεχίζει να τον στοιχειώνει.

22:00 The Fisherman’s Daughter στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία από την Ρωσία και το  Αζερμπαϊτζάν του 2020

Σκηνοθεσία: Ισμαΐλ Σαφαράλι. Ηθοποιοί: Χαμαΐλ Γκασανόβα, Ρασίμ Τζαφάροφ, Γκουρμπάν Ισμαΐλοφ

Υπόθεση: Όταν ο ψαράς πατέρας της εξαφανίζεται, μια 14χρονη αρνείται να πιστέψει ότι είναι νεκρός, αφού δεν έχει εντοπιστεί το άψυχο σώμα του. Ωστόσο, οι προληπτικοί κάτοικοι του χωριού τους επιμένουν να γίνει η κηδεία χωρίς το πτώμα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b