MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 25 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 25 Απριλίου.

Robin Hood: Origins
Monopoli Team

Σειρές

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 101:Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό. Το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο, με τον Κωνσταντή να τον υποστηρίζει στο θέμα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη. Ο Δάκης «ψαρεύει» τον Νώντα για το παρελθόν του, ενώ όλο το χωριό ετοιμάζεται για το μεγάλο γύρισμα στην πλατεία. Ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στη Βιολέτα, που του αποκαλύπτει ένα συμβάν από το παρελθόν. Ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του, ενώ η Δρόσω ζητάει να μάθει απ’ το Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα.

Ταινίες

21:00 Ρομπέν Των Δασών: Η Αρχή (Robin Hood: Origins) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ότο Μπάθερστ  Παίζουν:Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χίουσον,Τζέιμι Ντόρναν

 Υπόθεση: Ο κόμης Ρόμπεν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος Σταυροφόρος μαζί με τον Μαυριτανό διοικητή του, Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Αν και γεννήθηκε με τα προνόμια του τίτλου του λόρδου, τώρα έχει επιστρέψει από τον πόλεμο έχοντας χάσει τα πάντα, ακόμα και την αληθινή του αγάπη, τη Μαριάν. Ο Ρομπέν μεταμορφώνεται σε έναν κουκουλοφόρο τιμωρό, που αναζητά και επιδιώκει τη δικαιοσύνη για όλους του ανθρώπους.

22:00 Κυρία Από Τύχη στην ΕΡΤ2

Κομεντί γαλλικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Αμάντα Στερς     Παίζουν: Χάρβεϊ Καϊτέλ,Ρόσι ντε Πάλμα,Τόνι Κολέτ

Υπόθεση: Μια οικιακή βοηθός ενός πλούσιου ζευγαριού υποχρεώνεται να καθίσει μαζί με τους πρωτοκλασάτους καλεσμένους ενός πολυτελούς δείπνου κι ένας από αυτούς την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

22:15 Οι Ρυθμιστές (The Adjustment Bureau) στον ALPHA

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Νόλφι  Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Έμιλυ Μπλαντ

Υπόθεση: Στα πρόθυρα να κερδίσει μια θέση στη Γερουσία των ΗΠΑ, ο φιλόδοξος πολιτικός Ντέιβιντ Νόρις συναντά την όμορφη σύγχρονη χορεύτρια μπαλέτου Ελίζ Σέλας, μια γυναίκα που όμοια της δεν έχει γνωρίσει ξανά στο παρελθόν. Αλλά μόλις καταλαβαίνει ότι την ερωτεύεται, κάποιοι μυστηριώδεις άντρες συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χώρια. Ο Ντέιβιντ μαθαίνει ότι έχει να αντιμετωπίσει τους Ρυθμιστές, δηλαδή τους απεσταλμένους της Μοίρας οι οποίοι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποτρέψουν τους δύο νέους από το να είναι μαζί. Τότε, θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο δίλημμα: να ακολουθήσει πιστά το πεπρωμένο που του έχουν προδιαγράψει ή να ρισκάρει τα πάντα για να αψηφήσει τη μοίρα και να είναι μαζί με κοπέλα που ερωτεύτηκε.

23:20 300: Η Άνοδος Της Αυτοκρατορίας (300: Rise Of An Empire) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Νόαμ Μούρο  Παίζουν: Σάλιβαν Στέιπλετον, Έυα Γκριν, Λένα Χίντεϊ, Ροντρίγκο Σαντόρο

Υπόθεση: Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια επική μάχη, που καθόρισε την ιστορία του Δυτικού κόσμου. Στη ταινία «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας», συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του «Θεού Βασιλιά» Ξέρξη και της Αρτεμισίας, της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

21:00 Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω στο COSMOTE CINEMA 1HD

Tαινία δράσης κινεζικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζουίκ    Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Ρόμπερτ Κνέπερ,Κόμπι Σμόλντερς,Άλντις Χοτζ

Υπόθεση: Ο πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ καλείται να επιστρέψει στην παλιά του στρατιωτική βάση, για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία δύο στρατιωτών και να αποκαταστήσει την τιμή της ταγματάρχη Τέρνερ.

22:00 Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης στο COSMOTE CINEMA 2HD

Μαύρη Κωμωδία ισπανικής παραγωγής του 1988

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ  Ηθοποιοί: Κάρμεν Μάουρα,Αντόνιο Μπαντέρας,Χουλιέτα Σεράνο

Υπόθεση: Όταν ο εραστής της την αφήνει με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο κόσμος της Πέπα καταρρέει. Ζητώντας απεγνωσμένα εξηγήσεις, τον αναζητά παντού, αντ’ αυτού όμως συναντά ένα πλήθος εκκεντρικών ατόμων…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b