MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.

Monopoli Team

Ταινίες

16:15 Η Ζωή Του Πι (Life Of Pi) στον ΣΚΑΪ

Ξένη ταινίας φαντασίας-περιπέτειας του 2012

Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι  Πρωταγωνιστούν: Ιρφάν Καν, Σουράι Σάρμα, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Αντίλ Χουσεΐν, κ.ά

Υπόθεση: O νεαρός Ινδός Πι Πατέλ είναι ο μοναδικός επιζών ενός ναυαγίου, ο οποίος διέσχισε τον ωκεανό σε μια βάρκα με συνεπιβάτιδα μια άγρια τίγρη. Χρόνια αργότερα, αφηγείται την απίστευτη ιστορία του σε έναν Καναδό συγγραφέα.

17:50 Η Οργή Των Τιτάνων (Wrath Of The Titans) στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, ισπανο-αμερικανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λίμπεσμαν    Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς, Ρόζαμουντ Πάικ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

Υπόθεση: Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να ξεκινήσει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ, η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται, ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα, που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη, συμμαχούν με τον Κρόνο προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

21:00 Η Τρομερή Γκίλυ (The Great Gilly Hopkins) στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία, οικογενειακή του 2015

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χέρεκ  Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Γκλόουζ, Κάθι Μπέιτς, Σοφί Νελίς, Μπιλ Κομπς, Οκτάβια Σπένσερ, κ.ά.

Υπόθεση: Δυναμική και ασυμβίβαστη, η 12χρονη Γκίλυ αλλάζει ανάδοχες οικογένειες διαρκώς, χωρίς ποτέ να σταματήσει να ελπίζει πως θα βρει κάποτε την πραγματική της μητέρα. Όταν η Γκίλυ γίνεται μέλος της οικογένειας Τρότερ, της πιο περίεργης οικογένειας που έχει γνωρίσει, δεν σχεδιάζει να μείνει για πολύ. Όμως τα σχέδιά της θα αλλάξουν με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο!

21:45 Η Μεγάλη Υπόσχεση (The Promise) στον ALPHA

Δράμα αμερικανικής και ισπανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Τέρι Τζόρτζ  Ηθοποιοί: Όσκαρ Άιζακ, Σαρλότ λε Μπον, Κρίστιαν Μπέιλ, Ντάνιελ Χιμένες Κάτσο, Μάρτα Μπογκόσιαν

Υπόθεση: Ο Μάικλ, αρμενικής καταγωγής, φθάνει το 1914 στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να σπουδάσει Ιατρική. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Άννα, μια πανέμορφη δασκάλα χορού επίσης αρμενικής καταγωγής. Εκείνη όμως βρίσκεται ήδη σε σχέση με έναν Αμερικανό φωτορεπόρτερ και ο Μάικλ διστάζει να τη διεκδικήσει. Τότε όμως ξεσπά ο Μεγάλος Πόλεμος και η Οθωμανική αυτοκρατορία αρχίζει να καταρρέει, ξεκινώντας τις εθνοκαθάρσεις και την εξολόθρευση του αρμενικού λαού.

23:00 Ιωάννα Της Λωραίνης (Jeanne D’Arc ) στον ΣΚΑΪ

Iστορική ταινία γαλλικής παραγωγής του 1999

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν    Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Τζον Μάλκοβιτς, Τσέκι Κάριο, Πασκάλ Γκρεγκορί, Βενσάν Κασέλ κ.ά.

Υπόθεση: Στη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου, μια ασήμαντη κοπέλα από την επαρχία, αγράμματη αλλά γεμάτη θρησκευτική ευλάβεια, ισχυρίζεται ότι ακούει τη φωνή Του Θεού. Σύντομα θα τεθεί επικεφαλής των γαλλικών στρατευμάτων που μάχονται κατά των Άγγλων και θα ελευθερώσει τη Ρεμς, όπου βασιλιάς στέφεται ο Κάρολος Ζ΄. Στη συνέχεια όμως, προδίδεται από αυτόν, αιχμαλωτίζεται από τους εχθρούς της και καίγεται στην πυρά ως αιρετική και μάγισσα.

21:00 Το Χρονικό μιας Αθωότητας (Chronic) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγή Μεξικού και Γαλλίας του 2015

Σκηνοθεσία: Μισέλ Φράνκο   Ηθοποιοί: Τιμ Ροθ,Σάρα Σάδερλαντ,Ρόμπιν Μπάρτλετ

Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ είναι ένας νοσηλευτής που φροντίζει ασθενείς στο τελικό στάδιο της νόσου τους. Αφοσιωμένος στο λειτούργημά του, δένεται με τους αρρώστους… αλλά το παρελθόν του κρύβει πολύ περισσότερο σκοτάδι από όσο αποκαλύπτει.

22:00 Η Όγδοη Μέρα (Le Huitieme Jour) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία από το Βέλγιο, την Γαλλία και την Βρετανία του 1996

Σκηνοθεσία: Ζακό Βαν Ντορμέλ   Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ,Πασκάλ Ντικέν,Μίου Μίου

Υπόθεση: Ένας μοναχικός και πολυάσχολος άντρας κι ένας νεαρός με σύνδρομο Ντάουν συναντιούνται τυχαία. Αν κι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με τον καιρό θα γνωριστούν και μέσα από μια διαδρομή γεμάτη δυσκολίες κι εκπλήξεις θα γίνουν αχώριστοι.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b