MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη M. Πέμπτη 21 Aπριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη M. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.΄

Ουζερί Τσιτσάνης
Monopoli Team

Σειρές

13:50 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA Mega: Έρχονται οι "Συμπέθεροι από τα Τρίκαλα" - Πρεμιέρα Νέας Σειράς

Επεισόδιο 9 «Ο Μικρός Λόρδος»: Η Πένη και η Πωλίνα, πεπεισμένες ότι ο Αλφρεντ είναι γιος του λόρδου του οίκου Ντορτσεστερ, είναι σε αναβρασμό ετοιμασιών για να υποδεχτούν τους εpωτευμένους. Οι ετοιμασίες, κατά βάση περιλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικών και συμπεριφοράς του Λυκούργου και του Βασίλη, από τους οποίους φυσικά περιμένουν τα χειρότερα. Και ενώ η εκπαίδευση συνεχίζεται, η Λίζα με τον Αλφρεντ καταφτάνουν πέντε ημέρες νωρίτερα…

Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα, αλλά ο Άλφρεντ, σαν περήφανος Αλβανός, καταπιέζεται από το ψέμα και με τη σειρά του πιέζει τη Λίζα να πει την αλήθεια στους γονείς της. Τι θα γίνει, όμως, τώρα που όλο το χωριό ήδη μιλάει για την άφιξη του γαμπρού απ’ το Λονδίνο και ο Λυκούργος σκέφτεται μέχρι και να κατέβει για βουλευτής από την ξιπασιά. Πώς θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

14:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 123:Η σχέση της Μάρμως με τη Σύλβια περνάει κρίση, το ίδιο και η σχέση του παπά με τον Ηλία, αφού ο παπά-Νώντας είναι σίγουρος πως ο μπακάλης τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί και τραβιέται με τη Βαλέρια. Κρίση περνάει και ο Παναγής με την Κατερίνα όμως, αφού ο δασονόμος μας νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας, αλλά η αγαπημένη του θέλει ένα… τράτο χρόνου. Ο Κανέλος και η Χρύσα δρομολογούν το σχέδιο τους για να φρενάρουν το θέμα της χωματερής, ενώ ο Τζίμης ζητάει βοήθεια από την Αγγέλα, για να μάθει γιατί του έχει βάλει φρένο η Κικίτσα.

Ταινίες

21:00 Η Δύναμη Της Πίστης (Breakthrough) στο STAR

Βιογραφικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ροξάν Ντόσον   Παίζουν: Μαρσέλ Ρουίζ, Τόφερ Γκρέις, Κρίσι Μετς, Τζος Λούκας Ντένις Χάιμπερτ, Μάικ Κόλτερ

Υπόθεση: Όταν ο Τζον, ο υιοθετημένος γιος της Τζόις Σμιθ, πέφτει σε μια παγωμένη λίμνη στο Μιζούρι, χάνονται όλες οι ελπίδες, καθώς ο Τζον κείτεται φαινομενικά νεκρός. Ενάντια σε κάθε ιατρική υπόθεση στην ιστορία και σε κάθε επιστημονική πρόβλεψη, η ακλόνητη πίστη της Τζόις εμπνέει την κοινότητά της να προσευχηθεί για την ανάρρωση του Τζον. Βασισμένο σε μια απίστευτη αληθινή ιστορία, η ταινία αποτελεί μια συναρπαστική υπενθύμιση ότι η πίστη και η αγάπη δημιουργούν ελπίδα και μερικές φορές ακόμα και θαύματα.

21:00 Ο Ποντικο-Μικρούλης (Stuart Little) στο MEGA

Kωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 1999

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ  Παίζουν:Τζίνα Ντέιβις,Χιου Λόρι,Τζοναθαν Λιπνίκ

Υπόθεση: Η οικογένεια Λιτλ (Μικρούλη) υιοθετεί τον Στιούαρτ ένα αξιαγάπητο, πνευματώδες και άκρως ομιλητικό ορφανό, με μια μικρή ιδιομορφία: είναι ποντικάκι!

22:15 Ουζερί Τσιτσάνης στον ALPHA

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής  του 2015

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης  Ηθοποιοί: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Στάνκογλου κ.α.

Υπόθεση: Στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη εν έτη 1942-1943, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης και παθιασμένη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

23:30 Το Πράσινο Μίλι (The Green Mile) στο STAR

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 1999

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ  Παίζουν: Τομ Χανκς, Ντέιβιντ Μορς, Μπόνι Χαντ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Χάρι Ντιν Στάντον

Υπόθεση: Τη δεκαετία του ’30, οι δεσμοφύλακες της πτέρυγας μελλοθανάτων ενός σωφρονιστικού ιδρύματος θα βρεθούν σε πραγματικό ηθικό δίλημμα καθώς θα διαπιστώσουν ότι το επόμενο «θύμα» τους, που έχει καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία δύο κοριτσιών, είναι ένα καλοκάγαθο άτομο, που διαθέτει το χάρισμα να θεραπεύει με τα χέρια του.

21:00 Σπάρτακος (Spartacus) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ιστορική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1960

Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Κιούμπρικ  Ηθοποιοί: Κερκ Ντάγκλας,Λόρενς Ολίβιε,Τζιν Σίμονς

Υπόθεση:Ο Σπάρτακος, ένας σκλάβος από τη Θράκη, εκπαιδεύεται ως μονομάχος για να ριχτεί στη ρωμαϊκή αρένα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στρέφεται κατά των αφεντικών του και παρακινεί τους σκλάβους να εξεγερθούν.

22:00 Μια Θάλασσα από Δέντρα (The Sea of Trees) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ  Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι,Ναόμι Γουότς,Κεν Γουατανάμπε

Υπόθεση: Έτοιμος να θέσει τέρμα στη ζωή του, ένας απελπισμένος Αμερικανός φτάνει στο ‘δάσος των αυτοκτονιών’ στην Ιαπωνία. Το σχέδιό του όμως ανατρέπεται, όταν συναντά έναν ντόπιο που έχει χάσει τον δρόμο του κι αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b