MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Freedom Uncut»: Το ντοκιμαντέρ – φόρος τιμής στον Τζορτζ Μάικλ έρχεται το καλοκαίρι

Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την ταραχώδη αλλά δημιουργικά σημαντική περίοδο στη ζωή του καλλιτέχνη, από την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ του 1987 «Faith», μέχρι και το επόμενο «Listen Without Prejudice: Vol 1» το 1990.

Monopoli Team

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Τζορτζ Μάικλ έχει τίτλο «Freedom Uncut» και θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου. Θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προσωπικά αρχειακά πλάνα, εμφανίσεις και συνεντεύξεις του θρυλικού καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Επιπλέον θα περιλαμβάνονται στην ταινία πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί από το «Freedom! ’90» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φίντσερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGeorge Michael: Το απόλυτο pop είδωλο που άλλαξε για πάντα τα Χριστούγεννα12.09.2018

«Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένας εμπνευσμένος καλλιτέχνης του οποίου η ιστορία αξίζει να βγει στη μεγάλη οθόνη σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Τομ ΜακΚέι, Πρόεδρος Premium Content στη Sony Music Entertainment για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ – φόρου τιμής στη ζωή και την καριέρα του Μάικλ, που σκοπό έχει να δώσει στους θαυμαστές του από όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα εισιτήρια αλλά και η λίστα με όλους τους κινηματογράφους που θα προβληθεί το «Freedom Uncut» θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Απριλίου εδώ.

Με πληροφορίες από RollingStone.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b