MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

ERT World: Οι Ακολουθίες των Παθών και η Ανάσταση σε απευθείας σύνδεση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η ERT World, και φέτος το Πάσχα, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι τις Ακολουθίες των Παθών και την Ανάσταση.

ERT World: Οι Ακολουθίες των Παθών και η Ανάσταση απευθείας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο
Φωτογραφία: Nicola Fioravanti/unsplash
Monopoli Team

Η ERT World, συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές της να παρακολουθήσουν, σε απευθείας σύνδεση, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, τις Ακολουθίες των Παθών.

Από την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Πατριαρχικές και Συνοδικές Ακολουθίες των Αγίων και Αχράντων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης, του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής και της Παννυχίδος του Μεγάλου Σαββάτου, την τελετή της Αναστάσεως και τον Μέγα Εσπερινό «Η Αγάπη» της Κυριακής του Πάσχα.

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022
  • 17:30-21:30 Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών

Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022
  • 18:00-21:00 Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου

Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022
  • 23:15-01:00 Ακολουθία της Παννυχίδος και τελετή της Αναστάσεως

Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2022
  • 10:00-12:00 Ο Μέγας Εσπερινός του Πάσχα «Η Αγάπη»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Η πλατφόρμα γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της με 3 νέες σειρές και 25 αγαπημένες ταινίες12.09.2018

Η ERTWORLD είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη δορυφορικά από τρεις διαφορετικούς δορυφόρους και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δορυφορικά, καλωδιακά και διαδικτυακά. Στην Ελλάδα οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν την ERT World ζωντανά από το ERTFLIX, καθώς και από τις πλατφόρμες Nova και Cosmote.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b