MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα άνυδρα καλλυντικά είναι η νέα οικολογική τάση στο skincare

Τα άνυδρα καλλυντικά -προϊόντα ομορφιάς χωρίς νερό στη σύνθεσή τους- μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της έλλειψης καθαρού νερού και της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Monopoli Team

Μετά τις low-waste εναλλακτικές, όπως οι μπάρες σαμπουάν και conditioner και οι οδοντόβουρτσες από μπαμπού, τα άνυδρα καλλυντικά είναι η νέα απάντηση της βιομηχανίας της ομορφιάς στην κλιματική κρίση. Τα προϊόντα αυτά έχουν τη μορφή πούδρας, μπάρας, ή ράβδου, δεν περιέχουν καθόλου νερό και ο καταναλωτής μπορεί να προσθέσει την απαραίτητη ποσότητα στο σπίτι, όπου αυτό χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι καλύτερες πούδρες για το τέλειο ματ μακιγιάζ12.09.2018

Εμφανίστηκαν πρώτα στην Κορέα, αλλά κερδίζουν σταδιακά έδαφος και σε άλλες χώρες. Περίπου 12% των νέων προϊόντων προσωπικής φροντίδας του 2020 ήταν άνυδρα. Στις ΗΠΑ καλύπτουν πλέον το 23% της αγοράς και σύμφωνα με το Future Market Insights, οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν κατά 13,3% μέχρι το 2031.

Τα «παραδοσιακά» σκευάσματα περιέχουν 60-80% νερό, ποσοστό εξωφρενικό αν σκεφτεί κανείς ότι 844 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGolden Skin: Τα skincare προϊόντα από χρυσό που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα σας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b