MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 140: Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη προσπαθεί με τη βοήθεια του Χρήστου να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Ο Παύλος διακρίνει μία περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα…  Η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό της, αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη… Η κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα…

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 187 : Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο της μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή. Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει. Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 128: Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί…

23:00 Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 390 «Τσάρλι Τσάπλιν»: Η άνοιξη του 1978 φέρνει ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια. Ο Δημήτρης κι η Νανά είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το γάμο τους να βαλτώσει και πάνε διακοπές οι δυο τους. Η Ελπίδα παίρνει τη γενναία απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την ηθοποιία και τις πίκρες της και πιάνει δουλειά στην καφετέρια. Ο Αντώνης εξελίσσεται ραγδαία στην εφημερίδα. Ο Λούης δεν μπορεί να ξεπεράσει την ήττα απ’ την απόρριψη της Έλα, τη στιγμή που εκείνη δείχνει με όλους τους τρόπους την προτίμησή της στον Άγγελο. Το μόνο που δεν λέει να διορθωθεί, είναι η σχέση Μαίρης και Στέλιου. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να τους μονιάσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι. Κυρίως η Μαίρη, που βλέπει και το ατελιέ της να κινδυνεύει μετά την αποχώρηση του Ντένη. Η Ερμιόνη ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης Στέλιου και Μαίρης, αλλά περισσότερο για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας της, που, όμως, την κρύβει επιμελώς απ’ όλους. Κι όλα αυτά, ενώ η χώρα ζει στους ρυθμούς της Eurovision, που αυτή τη χρονιά τιμά τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Tαινίες

22:00 Αντίο Κρίστοφερ Ρόμπιν (Goodbye Christopher Robin) στο OPEN

Δραματική ταινία – βιογραφία βρετανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέρτις  Πρωταγωνιστούν: Ντόμναλ Γκλίσον, Μάργκοτ Ρόμπι, Κέλι ΜακΝτόναλντ

Υπόθεση: Μετά το τέλος του Α’ παγκοσμίου πολέμου, ο συγγραφέας Α.Α. Μίλνε επιστρέφει στην οικογένειά του, έχοντας όμως υποστεί μετατραυματικό στρες, που τον δυσκολεύει στη συγγραφή ενός καινούργιου έργου. Αποφασισμένος να το ξεπεράσει, μετακομίζει με τη γυναίκα του, τον εξάχρονο γιό του Κρίστοφερ Ρόμπιν και την νταντά του στην εξοχή. Εκεί θα αρχίσει να γράφει για τις περιπέτειες του γιου του με τα λούτρινα παιχνίδια του, με κεντρικό ήρωα τον αρκούδο του Έντουαρντ, τον οποίο θα μετονομάσει σε Γουίνι. Όταν εκδοθεί το βιβλίο θα κάνει πάταγο, όμως το τίμημα για τον Κρίστοφερ Ρόμπιν θα είναι πολύ μεγάλο…

22:30 Με Την Δική Σου Ανάσα στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό δράμα από την Μεγάλη Βρετανία του 2017

Σκηνοθεσία: Άντι Σέρκις    Πρωταγωνιστούν: Άντριου Γκάρφιλντ, Κλερ Φόι

Υπόθεση: Όμορφος, λάτρης της περιπέτειας και πανέξυπνος, ο Ρόμπιν έχει όλη τη ζωή εμπρός του, όταν μένει παράλυτος από πολιομυελίτιδα. Ενάντια σε κάθε συμβουλή, η όμορφη σύζυγός του, η Νταϊάνα, τον βγάζει από το νοσοκομείο και τον φέρνει σπίτι. Με αφοσίωση, επιμονή και στενή επαφή, πετυχαίνει να τον ανακουφίσει από την ανικανότητά του και να τον απελευθερώσει. Οι δυο τους τώρα αρνούνται την αιχμαλωσία που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια πάθηση. Αλλάζουν τις ζωές τους και αυτές άλλων με το χιούμορ, το κουράγιο και τον πόθο για ζωή.

20:30 Η Παριζιάνα (Une Parisienne) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία γαλλικής και ιταλικής συμπαραγωγής του 1957

Σκηνοθεσία: Μισέλ Μπουαρόν Ηθοποιοί: Μπριζίτ Μπαρντό,Σαρλ Μπουαγιέ,Ανρί Βιντάλ

Υπόθεση: Όταν η κόρη του Προέδρου της Γαλλίας ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της έχει παραβεί τους γαμήλιους όρκους του, αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ωστόσο, το φλερτ της με έναν πρίγκιπα θα οδηγήσει σε κωμικές καταστάσεις.

21:00 Γκαγκάριν (Gagarine) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ζερεμί Τρούι,Φανί Λιατάρ   Ηθοποιοί: Αλσενί Μπατιλί,Λινά Κουντρί,Φίνεγκαν Όλντφιλντ

Υπόθεση: Ο 16χρονος Γιούρι έχει ζήσει όλα του τα χρόνια σε ένα συγκρότημα εργατικών κατοικιών στα περίχωρα του Παρισιού. Όταν διαρρεύσει πως το οικοδόμημα θα κατεδαφιστεί, το αγόρι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει το σπίτι του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b