MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 18 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 18 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 139: Η Αλίκη δεν νοιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της και ο Παύλος προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια απ’ το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό της. Η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει. Η Λήδα, που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον της, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Ο Στέφανος εξαναγκάζει την Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 186 : Ο Ιάκωβος προσπαθεί να περάσει λίγο χρόνο με την Αθηνά, αλλά τους βρίσκει η μια αναποδιά πίσω από την άλλη. Εκείνη θεωρεί τα σημάδια προφητικά και του ζητά να μηνπιέσουν καταστάσεις. Η Άννα αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το όνειρό της με το θερμοκήπιο, ενώ ο Λεωνίδας επιστρέφει στους ελαιώνες των Βρεττάκων. Η Μαρίνα ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας. Παράλληλα, βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι. Ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει να παρατείνει την διαμονή του στο σπίτι του και να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις. Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό. Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 127 :Ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση που μόλις ξεκινά. Ο Γεράσιμος από την άλλη επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο και στη ζωή της Στέλλας. Το κλειδί της μήνυσης εναντίον του, όμως, το κρατά ακόμα ο Καραπάνος… Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανόλη. Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή.

Ταινίες

21:00 Μαρία Μαγδαληνή (Mary Magdalene) στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία αγγλο-αυστραλέζικης παραγωγής  του 2018

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις   Παίζουν: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ

Υπόθεση: Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής το 33 μ.Χ. στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο. Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματος της, η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο. Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη» ,θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

22:00 Με αγάπη, Τζούλιετ στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία αμερικανικής και αγγλικής συμπαραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ   Παίζουν:Λίλι Τζέιμς,Τομ Κόρτνεϊ,Μάθιου Γκουντ,Μισέλ Χούισμαν

Υπόθεση: Μια νεαρή συγγραφέας που ζει στο μεταπολεμικό Λονδίνο αναπτύσσει αναπάντεχες σχέσεις με τους κατοίκους του απομονωμένου νησιού Γκέρνσεϊ, όταν αποφασίζει να γράψει την ιστορία τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 20:00 Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς (The Young Karl Marx) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφική ταινία απο  την Γερμανία,  την Γαλλία και την Λευκορωσία του 2017

Σκηνοθεσία: Ραούλ Πεκ  Ηθοποιοί: Αουγκούστ Ντιλ,Στέφαν Κονάρσκε,Βίκι Κριπς

Υπόθεση: Εξόριστος με τη σύζυγό του στο Παρίσι του 1844, ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον φιλόσοφο Φρίντριχ Ένγκελς. Είναι η απαρχή μιας φιλίας που θα οδηγήσει στον αγώνα για την ταξική αλλαγή και τη συγγραφή του Κομμουνιστικού Μανιφέστου.

21:00 Ο Πόλεμος των Κόσμων (War of the Worlds) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Tαινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2005

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ   Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Ντακότα Φάνινγκ,Τιμ Ρόμπινς

Υπόθεση: Η Γη δέχεται επίθεση από εξωγήινους, που χρησιμοποιούν εξελιγμένα όπλα για να επικρατήσουν. Ενώ οι εισβολείς σπέρνουν τον όλεθρο, ένας πατέρας παλεύει να επιβιώσει και να προστατεύσει τα παιδιά του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b