MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 15 Aπριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 138: Η Αλίκη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθώντας να βοηθήσει τόσο την Αθηνά όσο και τον Αντρέα, ενώ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση της στον Παύλο, ο οποίος της έχει αποκαλύψει ότι
είναι ερωτευμένος μαζί της… Ο Αχιλλέας απαγορεύει στην Αλίκη να επισκέπτεται την Αθηνά, θεωρώντας την υπεύθυνη για τις θεωρίες της Αθηνάς για το Στέφανο.  Η αστυνομία συλλαμβάνει τον  Σόλωνα για τους φόνους των νοσοκόμων, ενώ ο Αντρέας κάνει μια ανατρεπτική αποκάλυψη… Η Βίβιαν δέχεται μια σοκαριστική πρόταση από τη μητέρα του Στέφανου. Κι ενώ η αλήθεια για τον Στέφανο πάει να αποκαλυφθεί, μια νέα επίθεση στο νοσοκομείο φέρνει τον Νικήτα αντιμέτωπο με ένα οδυνηρό ενδεχόμενο για τη Λήδα…

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 128ο: Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο. Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας. Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τούς οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών. Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες. Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 141: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε, επιτέλους, οι Πλατανιώτες τον Τζίμη, με τον Παναγή να μην μπορεί να διαλέξει ποια εκδίκηση θα του πρώτο-σερβίρει κρύα και φαρμακερή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χαρεί με αυτή τη σύλληψη, πλην της Κικής που έχει μαυρίσει η καρδιά της για… ευνόητους λόγους. Την ίδια ώρα, ο παπάς μας, παρέα με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του Βαγγέλα, που δεν είναι άλλο από τον… γιο του, ενώ ο Κανέλλος σαν κάτι να έχει αρχίσει να θυμάται από τον παλιό καλό του εαυτό. Τον Σάββα, πάλι, δεν τον σκιάζει Καρμέλα καμιά, και η Βαλέρια είναι έξαλλη μαζί του, αλλά και με τον Τζίμη, που δηλώνει πανέτοιμος να πάρει πίσω τη χωματερή, με αντάλλαγμα την πολυπόθητη ελευθερία του!

Ταινίες

21:00 Αληθινά Ψέματα (True Lies) στον ΣΚΑΪ

Ξένη ταινία δράσης του 1994

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον  Πρωταγωνιστούν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον

Υπόθεση: Ο Χάρι Τάσκερ είναι ένας κορυφαίος μυστικός πράκτορας που παριστάνει τον πωλητή υπολογιστών για να κρατά μυστική την ταυτότητά του. Ούτε καν η σύζυγός του δεν γνωρίζει για τη διπλή του ζωή. Σύντομα όμως ο Χάρι θα ανακαλύψει ότι ίσως και η σύζυγός του να έχει κάτι να κρύψει.

21:30 Ξενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για Διακοπές (Hotel Transylvania 3: Summer Vacations) στο MEGA

Animation αμερικάνικης παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Γκέντι Ταρτακόφσκι  Με τις φωνές των: Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Νατάσσας Σιδηροκαστρίτου, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Κώστα Αποστολίδη, Στεφανίας Φιλιάδη

Υπόθεση: Η αγαπημένη τερατοπαρέα επιστρέφει με νέες περιπέτειες, αυτή το φορά στη θάλασσα! Η Μέιβις κάνει έκπληξη στον εργασιομανή πατέρα του, Δράκουλα, διοργανώνοντας μια οικογενειακή απόδραση με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ώστε όλοι μαζί να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξωτικό Τρίγωνο των Βερμούδων. Όλα τα τέρατα περνούν υπέροχα απολαμβάνοντας τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μια κρουαζιέρα, όπως βόλεϊ τεράτων, φαγητό χωρίς τέλος και εξωτικές εξορμήσεις. Τι θα γίνει όμως, όταν ο Δράκουλας ερωτευτεί παράφορα την γοητευτική και συνάμα επικίνδυνη και γεμάτη μυστικά καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου; Ο έρωτας του είναι ικανός να οδηγήσει τα τέρατα στην απόλυτη καταστροφή.

21:00 Η Συμμορία των Πέντε (The Ladykillers) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Kομωδία αμερικανικής παραγωγής του 2004

Σκηνοθεσία: Ίθαν Κοέν,Τζόελ Κοέν  Ηθοποιοί: Τομ Χανκς,Τζέι Κέι Σίμονς,Ίρμα Χολ

Υπόθεση: Ένας καθηγητής μαζεύει μια ομάδα μικροκακοποιών κι ενοικιάζει το υπόγειο μιας ηλικιωμένης κυρίας, με σκοπό την κλοπή ενός καζίνο με ριφιφί. Όταν εκείνη ανακαλύπτει το σχέδιο και τους εκβιάζει, η μόνη λύση είναι να την σκοτώσουν.

22:00 Βραδιά για Eρασιτέχνες (Amateur Night) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία από τις ΗΠΑ και το Μεξικό του 2016

Σκηνοθεσία: Τζο Σίρακιους,Λίσα Αντάριο  Ηθοποιοί: Τζέισον Μπιγκς,Τζάνετ Μοντγκόμερι,Άσλεϊ Τίσντεϊλ

Υπόθεση: Έχοντας επείγουσα ανάγκη για δουλειά, ένας αρχιτέκτονας απαντά σε μια αγγελία για οδηγό. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι η δουλειά αυτή θα τον έμπλεκε με τον κόσμο της νύχτας, όπου δεν επιβιώνεις χωρίς ευτράπελα αν είσαι ερασιτέχνης!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b