MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 13 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 136:Η Αθηνά, με την βοήθεια της Αλίκης, δραπετεύει από την ψυχιατρική κλινική και πάει να βρει τον Στέφανο… Η Βίβιαν γνωρίζει πια την αλήθεια για τον Στέφανο και ετοιμάζεται να φύγει μακριά του… Ο Αντρέας θα βρεθεί χτυπημένος μέσα στο νοσοκομείο, αλλά αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία τόσο για το περιστατικό όσο και για τον δολοφόνο. Η Ελένη τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και, πάνω στην ένταση της συζήτησης, του ξεφεύγει το όνομα του δολοφόνου. Ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση και όλες οι υποψίες στρέφονται στην Αθηνά, αφού το κόλπο που έκανε με την Αλίκη αποκαλύπτεται… Τόσο η ίδια όσο και η Αλίκη βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Παύλος στηρίζει και υπερασπίζεται την Αλίκη και πιστεύει πια και ο ίδιος ότι οι υποψίες της Αθηνάς για τον Στέφανο είναι βάσιμες… Πώς θα καταφέρουν, όμως, να το αποδείξουν;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 184α: Η παρέμβαση της Αθηνάς στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το πολυπόθητο 1% που θα δώσει στη Μυρτάλη την πλειοψηφία της περιουσίας. Η Μαργαρίτα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στην Άννα και τον Λεωνίδα πως όλοι τους οι κόποι με το νέο θερμοκήπιο,πήγαν στράφι. Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 125: Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του. Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της. Η Θοδώρα θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρα της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της. Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονεί… «εκρήξεις».

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 100: Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα. Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη. Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή, αλλά η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Tαινίες

21:15 Και Μόνο Την Αλήθεια (Nothing But The Truth) στο OPEN

Δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Ροντ Λιούρι      Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Ματ Ντίλον, Άντζελα Μπάσετ, Άλαν Άλντα, Βέρα Φαρμίγκα

Υπόθεση: Η Ρέιτσελ Άρμστρονγκ, μια νεαρή ρεπόρτερ σε μεγάλη εφημερίδα της Ουάσινγκτον, αποκαλύπτει σε ένα άρθρο της την ταυτότητα της Έρικα Βαν Ντόρεν, μυστικής πράκτορα της CIA, στον απόηχο της υπόθεσης Γουότεργκέιτ. Ο πολιτικός σεισμός που ακολουθεί, αναγκάζει κυβερνητικούς αξιωματούχους να απαιτήσουν την ταυτότητα της πηγής της. Καθώς η Ρέιτσελ αρνείται να την αποκαλύψει, η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια και στη φυλάκισή της. Η εμφάνιση όμως ενός δικηγόρου της στο προσκήνιο, κάνει ακόμα πιο έντονο το ερώτημα για τους λόγους που η Ρέιτσελ αρνείται τόσο σθεναρά να αποκαλύψει το επίμαχο όνομα…

22:15  H Σιωπηλή Επανάσταση στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία γερμανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Λαρς Κράουμε   Παίζουν: Γιόνας Ντάσλερ,Σίνα Έμπελ,Μίκαελ ντελ Κόκο

Υπόθεση: Στην Ανατολική Γερμανία του 1956 μια ομάδα μαθητών αποφασίζει να κρατήσει εν ώρα μαθήματος δύο λεπτά σιγής σε ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα της ουγγρικής εξέγερσης ενάντια στη σοβιετική κατοχή.

22:00 Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο (Human Capital) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγή Γαλλίας και Ιταλίας του 2014

Σκηνοθεσία: Πάολο Βίρτζι    Ηθοποιοί: Φαμπρίτσιο Μπεντιβόλιο,Βαλέρια Γκολίνο,Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι

Υπόθεση: Ο οδηγός ενός τζιπ χτυπά και εγκαταλείπει έναν ποδηλάτη μία ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αναζήτηση του υπαίτιου θέτει σε τροχιά σύγκρουσης δύο οικογένειες και ανατρέπει τη ζωή τους για πάντα.

22:40 Αντικαταστάτες (Surrogates) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2009

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Μόστοου  Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Ρόζαμουντ Πάικ,Ράντα Μίτσελ

Υπόθεση: Στην ‘ιδανική’ κοινωνία του μέλλοντος, όπου τα ανθρωποειδή ρομπότ υποκαθιστούν τους ανθρώπους στον επικίνδυνο έξω κόσμο, ένας πράκτορας του FBI καλείται να αφήσει το σπίτι του έπειτα από χρόνια για να εξιχνιάσει έναν περίεργο φόνο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b