MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Σέρρες: Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα στο ANT1+

Με διπλό επεισόδιο κάνει σήμερα πρεμιέρα η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, με πρωταγωνιστές τον Πάνο Νάτση, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, και τον Γιώργο Γάλλο.

Monopoli Team

Σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ήρθε σε Ελλάδα και Κύπρο η νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr και μαζί με το ANT1+ ήρθε και η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Σέρρες”.

Οι «Σέρρες» κάνουν λοιπόν σήμερα πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο. Ως η πρώτη σειρά στο πλαίσιο του ANT1+Originals ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο ANT1+.

Σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη και σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη, οι “Σέρρες” αφηγούνται την ιστορία ενός gay άνδρα (που υποδύεται ο Πάνος Νάτσης) με τον πατέρα του. Που αλλού; Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη, τις Σέρρες.

Μιλώντας στη Στέλλα Χαραμή και το monopoli.gr, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πει: “Η σειρά αυτή είναι – από πλευράς γραφής – πολύ πιο μπροστά από ο,τιδήποτε άλλο έχω κάνει. Έχει μια μεστότητα, ευθύτητα γρηγοράδα, δεν υπάρχουν περιττές λέξεις και φυσικά έχει μια τόλμη που σπάνια συναντάς σε ελληνική σειρά. Μου έχει κάνει καλό ως συγγραφέα. Δεν την έγραψα υπολογίζοντας σε ποιους θα αρέσει, την έγραψα ακολουθώντας την καρδιά και το βίωμα μου”.

Ανάμεσα στους εξαιρετικούς ηθοποιούς του cast είναι, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Νάτσης, ο ηθοποιός που έφυγε άδικα από τη ζωή μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του πριν από λίγους μήνες, αλλά και οι Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: Πρέπει να σκοτώσουμε μέσα μας τη νοοτροπία της χλεύης12.09.2018

Τι πρέπει να ξέρετε για το ANT1+;

Με το ΑΝΤ1+, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Οι μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, τα ΑΝT1+ Originals, όπως οι πολυαναμενόμενες ΣΕΡΡΕΣ, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, μια μεγάλη συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο περιεχόμενο για παιδιά, πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, μοναδικές Live συναυλίες και φυσικά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΤV, είναι μόνο στο ANT1+.

Μέσα στο 2022 θα ακολουθήσουν πολλές νέες παραγωγές, που θα είναι διαθέσιμες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη παραγωγή «Η γέφυρα», που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και ένα all star cast ηθοποιών: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Ψαρράς κ.ά.“

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε 5 συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b