MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 12 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 12 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 135: Η επίθεση εναντίον του Αντρέα αναστατώνει την Λήδα, αλλά και τον Νικήτα που φοβάται για την ασφάλειά της. Ο Αντρέας της ζητάει να φυλάγεται, αλλά η Λήδα προτιμάει να προκαλέσει τον άγνωστο δολοφόνο προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο να τον συλλάβει. Η Αθηνά προσποιείται ότι ακολουθεί την αγωγή του Αχιλλέα προκειμένου να ελέγχει όσο μπορεί την κατάσταση.  Ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του, ώστε να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να ανοίξει το δρόμο για την κηδεμονία του γιου του. Η Βίβιαν, ενοχλημένη με την απόμακρη συμπεριφορά του Στέφανου, τον παρακολουθεί και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Η Αθηνά, με τη βοήθεια της Αλίκης, καταφέρνει να το σκάσει απ’ το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο…

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 183 : Ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Όλοι συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω. Ο Στάθης σκέφτεται να μετακομίσει και ο Ιάκωβος τον προτρέπει να συγκατοικήσει με την Εύα. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον φόβο της, η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της για να πλύνει ρούχα, αλλά την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναβιώνει τη δολοφονία του Νικήτα. Η Εύα εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Το έντονο φλερτ της Σοφίας προς τον Αποστόλη φέρνει την Ευτυχία σε πολύ δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης προτείνει στη Σοφία να πάνε οι δυο τους για φαγητό και η Ευτυχία ζηλεύει, αλλά το κρύβει. Ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον Κουράκο και η κουβέντα τους είναι έντονη. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα ψέμα της Μέλπως και γίνεται έξω φρενών. Η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

21:00 Σασμός στον ALPHA

 Επεισόδιο 124: Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Στο μεταξύ ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα. Η δίκη ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Ο Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη… Θα φτάσει το γράμμα του Αστέρη στα χέρια της Αργυρώς;

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 98: Ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντι στη Ρένα, αλλά και στην Ασημίνα. Ο Ζάχος με τον Λάμπρο, μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου, αποφασίζουν να γραφτούν σε μια σκακιστική λέσχη για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες. Ο Ακύλας «χτίζει» από την αρχή τους Άβαντες, κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στον Ζαχαρία, που τον παράτησε. Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο δε θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο και η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Η Κορίνα πάει στην «Πανδώρα», μαζί με τον Λευτέρη, για να ακούσει τον Μπάμπη. Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Κορίνα. Η Ουρανία πάει εκδρομή με τον Άλκη, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 26 «Πέναλτι»: Η Σμαρώ ανακρίνει τον Σάββα για τη δολοφονία του Μιχάλη. Η είδηση της ποινικής δίωξης εναντίον του πέφτει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία. Η Όλγα αγανακτεί θεωρώντας ότι υπάρχει δάκτυλος της οικογένειας Δελλή. Ο Κωστής ανακαλύπτει την παλιά ιστορία της Ροδιάς με τον Χρήστο και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Χρήστος κατηγορεί τον Ηρακλή για την εξαφάνιση του Γιάννη, αλλά εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο Γιάννης έχει απαχθεί και κρατείται από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η τύχη του. Ο Βλάσης ζητάει οδηγίες από τον Εγγλέζο κι εκείνος αποφασίζει να τον εκτελέσουν. Η σχετική εντολή δίνεται στον Ζήση.

Tαινίες

21:15 Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (The Great Gatsby) στο OPEN

Αισθηματικό δράμα αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν     Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζόελ Έτζερτον Τζέισον Κλαρκ

Υπόθεση:Ο επίδοξος συγγραφέας Νικ Κάραγουεϊ εγκαταλείπει τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για τη Νέα Υόρκη του 1922, που μετά το τέλος του πολέμου, ζει τώρα στους ρυθμούς της ξέφρενης τζαζ, του διάχυτου ερωτισμού και της κοσμικής επίδειξης, ενώ το λαθρεμπόριο και το χρηματιστήριο ακμάζουν στο παρασκήνιο. Ψάχνοντας να βρει τη δική του θέση μέσα στο αμερικανικό όνειρο, η ζωή του Νικ διασταυρώνεται με αυτήν του μυστηριώδη Τζέι Γκάτσμπυ, βετεράνου του πολέμου, κοσμικού και λάτρη της πολυτέλειας. Ο λαμπερός κόσμος που ο Γκάτσμπυ συστήνει στον Νικ είναι τόσο συναρπαστικός που ο Νικ δυσκολεύεται να μην ενδώσει, χωρίς κανείς να είναι σε θέση εκείνη τη στιγμή να δει τα σκοτεινά σύννεφα.

22:15 Wiener dog στην ΕΡΤ2

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Τοντ Σολόνζ       Ηθοποιοί: Γκρέτα ΓκέρβιγκΤρέισι ΛετςΝτάνι Ντε ΒίτοΖουλί ΝτελπίΚίραν Κάλκιν

Υπόθεση: Ένα χαριτωμένο λουκανόσκυλο επηρεάζει τη ζωή μιας σειράς από δυσλειτουργικά άτομα στη μικρή διάρκεια της ζωής του, καθώς βρίσκεται ανακατεμένο στην καθημερινότητα του ενός ιδιόμορφου ιδιοκτήτη μετά τον άλλον, συμπεριλαμβανομένων δύο ζευγαριών, μιας κτηνιατρικής νοσοκόμας, ενός σεναριογράφου και μιας πικρής γυναίκας.

21:00 Love and Where to Find It στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ρομαντική κομεντί από τον Καναδά του 2021

Σκηνοθεσία: Κεν Φρις     Ηθοποιοί: Ελίζ Γκατιέν,Κλέιτον Τζέιμς,Στέφανι Ίζακ

Υπόθεση: Η Λίνα βοηθά τη φίλη της να βρει σύντροφο σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Το ίδιο κάνει και ο Τζόνα για τον δικό του φίλο. Και ενώ έρχονται πιο κοντά, συνειδητοποιούν πως στην πραγματική ζωή είναι ανταγωνιστές και μισιούνται θανάσιμα.

22:00 Κατάσκοποι (Agents Secrets) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια συμπαραγωγή Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας του 2004

Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Σεντορφέρ    Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ,Μόνικα Μπελούτσι,Αντρέ Ντισολιέ

Υπόθεση: Δύο πράκτορες της γαλλικής μυστικής υπηρεσίας αναλαμβάνουν να ανατινάξουν ένα πλοίο στην Καζαμπλάνκα, που κάνει λαθρεμπόριο όπλων. Μετά το πέρας της αποστολής, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ίντριγκες των ανωτέρων τους, διακινδυνεύοντας την ελευθερία και τη ζωή τους.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b