MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 11 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 11 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 134: Ενώ το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, η Αθηνά έχει το δικό της  κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αντρέας αρνείται να αποκαλύψει ποιον καλύπτει, αλλά προειδοποιεί την Ελένη και τη Λήδα, ότι η Λήδα είναι στο στόχαστρο του δολοφόνου των νοσοκόμων. Η Γεωργία αποκαλύπτει κάτι στην Αλίκη που θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον Παύλο. Κι ενώ η προσπάθεια του Παύλου και της Γεωργίας να τα ξαναβρούν συναντά εμπόδια, η Αλίκη ζητάει από τον Παύλο να αναλάβει ως δικηγόρος την υπόθεση του Αντρέα. Μια  δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Λήδα, ενώ ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 181β + 182: Η Μαργαρίτα και η Αθηνά φτάνουν στο Σούνιο, τη στιγμή που η Μαρία δέχεται τηλεφώνημα από την Αντιγόνη. Ο Κουράκος συνειδητοποιεί πως ο Ιάκωβος φιλοξενεί τον Στάθη και παρεξηγείται. Οι καβγάδες ανάμεσα στη Μέλπω και τον Λυκούργο δίνουν και παίρνουν. Έτσι, η Ισμήνη πλησιάζει τη Χάιδω και της μιλά ανοιχτά για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο Αποστόλης καλοκοιτάζει τη νέα εργάτρια, τη Σοφία (Κατερίνα Κοντού), κι αρχίζει να ζηλεύει. Η Χάιδω αποφασίζει να συγχωρέσει τον Λυκούργο και να αφήσει στην άκρη την παρεξήγηση που προέκυψε με την άφιξη της Μέλπως. Η Αρετή συνεχίζει απτόητη να καταριέται την Εύα, ενώ αυτή τη φορά μπαίνουν στο στόχαστρό της η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, επειδή της ανέθεσαν την ανακαίνιση του σπιτιού τους. Το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα κινδυνεύει με καταστροφή λόγω ασθένειας στην καλλιέργεια, αλλά το ζευγάρι δεν δίνει την πρέπουσα σημασία, παρά τις επισημάνσεις του Φίλιππου. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία έχει αρχίσει να ζηλεύει τις επαφές του με τη Σοφία και αποφασίζει να το τραβήξει στα άκρα. Ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και, παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν το 50% της περιουσίας. Η απάντηση της Μυρτάλης όμως δεν είναι η αναμενόμενη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 123: Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα τα καταφέρει; Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή. Ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Θα υποκύψει; Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 97: Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση Δούκα -Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά. Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Ταινίες

22:40 Το Βασίλειο Των Ουρανών (Kingdom Of Heaven) στον ALPHA

Περιπέτεια αγγλικής, ισπανικής, γαλλικής, γερμανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2005

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ    Ηθοποιοί: Ορλάντο Μπλουμ, Έυα Γκριν, Λίαμ Νίσον, Μάρτιν Χάνκοκ

Υπόθεση: Ο Βάλιαν, ένας νεαρός σιδηρουργός, χρίζεται ιππότης και αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας κομητείας στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, την οποία διοικεί δίκαια για όλους τους υπηκόους του ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών, όταν ο Σαλαντίν πολιορκεί την Ιερουσαλήμ, εκείνος καλείται να ηγηθεί θαρραλέα της άμυνας της πόλης ενάντια στους εχθρούς της. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπος με τα παιχνίδια της μοίρας, καθώς ανακαλύπτει ότι είναι ο νόθος γιος ενός σπουδαίου ιππότη.

22:15 Ο Πεταλούδας στην ΕΡΤ3

Βιογραφική, δραματική περιπέτεια αμερικανικής και γαλλικής  συμπαραγωγής του 1973

Σκηνοθεσία: Φράνκλιν Σάφνερ  Πρωταγωνιστούν: Στιβ ΜακΚουίν, Ντάστιν Χόφμαν, Βίκτορ Τζόρι, Ντον Γκόρντον, Τζορτζ Κουλούρις

Υπόθεση: Στο Παρίσι του 1931, ο Γάλλος μικρογκάνγκστερ Ανρί Σαριέρ, γνωστός ως «Πεταλούδας» από ένα τατουάζ στο στήθος του, συλλαμβάνεται για τον φόνο ενός προαγωγού στη Μονμάρτρη. Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τη γαλλική δικαιοσύνη πως δεν ευθύνεται για το έγκλημα, καταδικάζεται σε ισόβια και στέλνεται στο Καγιέν, διαβόητη αποικιακή φυλακή στη Γαλλική Γουιάνα. Τρία χρόνια μετά, επιχειρεί την πρώτη του απόδραση με πλεούμενο, φθάνει στο Μαρακαϊμπο και ζει για λίγο καιρό με τους ιθαγενείς Ινδιάνους, μέχρι που ξανασυλλαμβάνεται και εγκλείεται στη Νήσο του Διαβόλου. Αλλά δεν το βάζει κάτω, παρά τις ατέλειωτες μέρες βασανιστηρίων, απομόνωσης και πείνας. Στα επόμενα δέκα χρόνια, επιδίδεται σε άλλες οκτώ απόπειρες απόδρασης.

21:00 Παγιδευμένοι (Eagle Eye) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικάνικης και γερμανικής συμπαραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Ντι Τζέι Καρούζο  Ηθοποιοί: Σάια ΛαΜπέφ,Μισέλ Μόναχαν,Ροζάριο Ντόσον

Υπόθεση: Δύο ανυποψίαστοι Αμερικανοί εμπλέκονται παρά τη θέλησή τους σε μια επικίνδυνη συνωμοσία με κύριο εχθρό τον χρόνο. Πίσω από την απίστευτη αυτή σκευωρία βρίσκεται η φωνή μιας άγνωστης γυναίκας που ελέγχει κάθε τους κίνηση.

22:00 Η Γεύση της Απιστίας (A Taste of Hunger) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία  συμπαραγωγή Δανίας και Σουηδίας του 2021

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπόε  Ηθοποιοί: Κατρίνε Γκρέις-Ρόσενταλ,Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου,Νίκολας Μπρο

Υπόθεση: Ο Κάρστεν και η Μάγκι μοιάζει να τα έχουν όλα: μια ευτυχισμένη οικογένεια με δυο παιδιά και το δικό τους εστιατόριο. Το γράμμα ενός αγνώστου, όμως, αναστατώνει τη ζωή τους και απειλεί να γκρεμίσει όσα με κόπο έχουν αποκτήσει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b