MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 8 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Κάθε Κυριακή" του Oliver Stone
"Κάθε Κυριακή" του Oliver Stone
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και ένα Σαββατοκύριακο έρχεται να μάς ξεκουράσει. Για τους αναποφάσιστους – και μη – της παρέας, ακολουθούν οι καλύτερες δικές μας προτάσεις ταινιών σε τηλεόραση και online πλατφόρμες, γι’ αυτές τις δύο μέρες.

Τηλεόραση

“Oblivion” του Joseph Kosinski: Star στις 17:15, Σάββατο 09/04

Ο Jack Harper είναι ένας από τους λίγους εναπομείναντες μηχανικούς αυτοκινούμενων αεροσκαφών και η αποστολή του είναι να αποσπάσει σημαντικές πηγές της Γης, η οποία βρίσκεται σε πόλεμο με εξωγήινους. Όταν στην επιστροφή του θα διασώσει μια κοπέλα, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται πράγματα που θα τον κάνουν να αναρωτιέται για όσα ξέρει γύρω από την αποστολή αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Tom Cruise μας πηγαίνει σε ένα μακρινό, δυστοπικό μέλλον που μπορεί να εξελιχθεί και σε υπαρξιακό ταξίδι. Στο πλευρό του ο πάντα υπέροχος Morgan Freeman.

“Leviathan” του Andrey Zvyagintsev: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 09/04

Ο Kolya ζει με την οικογένειά του σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Ρωσίας και έχει ένα δικό του κομμάτι γης μαζί με το σπίτι και το μαγαζί του. Όταν ο δήμαρχος της πόλης τού ζητήσει να κατασχέσει τη γη του, ο Kolya θα μπει σε μια τεράστια δοκιμασία να παλέψει για αυτή σε μια άνιση “μάχη”. Ο Zvyagintsev έχει τον δικό του τρόπο να παρουσιάζει τα πράγματα και αυτή η ταινία δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εξουσία απέναντι στους αδυνάτους και η ανθρώπινη θέληση που μπορεί να υπερβεί τα πάντα, είναι ορισμένα από όσα καταπιάνεται η ταινία. Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στις Κάννες και υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

“Δίδυμοι Πύργοι” του Oliver Stone: COSMOTE Cinema 1 στις 21:00, Σάββατο 09/04

Κατά την τρομοκρατική επίθεση την 11ης Σεπτεμβρίου 2001, δύο αστυνομικοί προσπαθώντας να σώσουν τον κόσμο στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, εγκλωβίζονται οι ίδιοι στα συντρίμμια αυτού. Είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία αστυνομικών και εδώ πρωταγωνιστούν ο Nicolas Cage και ο Michael Peña.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Οι νικητές των βραβείων της φετινής διοργάνωσης12.09.2018

“Το Άλογο του Πολέμου” του Steven Spielberg: Alpha στις 21:30, Κυριακή 10/04

Ο νεαρός Albert είναι πολύ δεμένος με το άλογό του αλλά μόλις ξεσπάσει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ο πατέρας του θα το πουλήσει στο βρετανικό ιππικό. Μη μπορώντας να αντέξει την απώλεια του αγαπημένου του αλόγου, ο Albert κατατάσσεται στον στρατό για να επανενωθεί μαζί του και βιώνει μια συγκλονιστική εμπειρία που τον φέρνει στις πρώτες γραμμές του πολέμου. Η συγκινητική ιστορία που σκηνοθέτησε ο Spielberg, έχει πρωταγωνιστή τον Jeremy Irvine και στο πλευρό του μεγάλα ονόματα όπως τον Benedict Cumberbatch, τον Tom Hiddleston και την Emily Watson.

“Ακατανίκητοι Εραστές” του Σταύρου Τσιώλη: ΕΡΤ2 στις 00:30, Κυριακή 10/04

O Βασίλης μόλις 12 χρονών το σκάει από το ορφανοτροφείο και αφού περιπλανηθεί για λίγο στην Αθήνα, παίρνει το τρένο για την Τρίπολη. Εκεί, συναντά μια γυναίκα και αρχίζουν μαζί τις περιπλανήσεις μέχρι τελικά να χωρίσουν τους δρόμους τους. Το ύφος του Τσιώλη είναι μοναδικό και σε αυτήν την ταινία. Μια ευχάριστη επιλογή για να κάνετε μαζί με τον μικρό ήρωα ένα ταξίδι στην ορεινή Αρκαδία.

“Κάθε Κυριακή” του Oliver Stone: Star στις 23:00, Κυριακή 10/04

Ο Tony D’Amato είναι προπονητής της ομάδας football του Μαϊάμι και προσπαθεί για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις παρά τις ήττες και τις αλλαγές των παικτών. Η μεγάλη πρόκληση για αυτόν θα έρθει όταν η ιδιοκτησία της ομάδας θα αλλάξει και θα έρθει στα χέρια της Christina Pagniacci, η οποία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το άθλημα. Ο Al Pacino με την Cameron Diaz ως ένα κινηματογραφικό δίδυμο που δεν είχαμε φανταστεί, αλλά που λειτουργεί ανέλπιστα καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShort-Ass Movie: Το Netflix έφτιαξε κατηγορία για ταινίες μικρής διάρκειας χάρη στον Πιτ Ντέιβιντσον12.09.2018

Online πλατφόρμες

“The Weekend Away” της Kim Farrant: Netflix

H Beth είναι διακοπές με την καλύτερή της φίλη στην Κροατία όταν εκείνη ξαφνικά εξαφανίζεται. Ενώ κατηγορείται ότι την σκότωσε, η Beth προσπαθεί μόνη της να ανακαλύψει τι συνέβη και όσα στοιχεία βρίσκει κάνουν τα πράγματα όλο και πιο άσχημα. Η νέα ταινία παραγωγής του Netflix έχει ήδη κάνει αίσθηση και δεν μένει παρά να ανακαλύψετε τον λόγο.

“Μη Αναστρέψιμος – straight cut” του Gaspar Noé: Cinobo

Μια γυναίκα πέφτει θύμα βιασμού και ο σύντροφός της μαζί με τον πρώην της αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση το ίδιο κιόλας βράδυ. Η ταινία του Noé που τάραξε το κοινό παρουσιάζει τα γεγονότα όχι με τη σειρά που έγιναν αλλά αντίστροφα, από το τέλος προς την αρχή. Ωστόσο, ο ίδιος ο σκηνοθέτης κυκλοφορεί μια νέα version, βάζοντας τα γεγονότα στην σωστή χρονολογική σειρά, πράγμα που αλλάζει και το πώς γίνεται αντιληπτή η ιστορία από τους θεατές. Είτε επιλέξετε την πρώτη, είτε τη δεύτερη, σας περιμένουν και οι δύο στο Cinobo με πρωταγωνιστές, φυσικά, την Monica Bellucci και τον Vincent Cassel…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b