MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 8 Aπριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 133: Ο Στέφανος, για μια ακόμη φορά, παγιδεύει την Αθηνά που σιγά-σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να την βγάλει από το νοσοκομείο. Η Ελένη βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιο του Αντρέα και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών. Η Γεωργία βλέπει πως ο Παύλος έχει αλλάξει απέναντί της και πιστεύει πως αυτό οφείλεται στην Αλίκη. Η Αλίκη καταλαβαίνει πως της λείπει η συντροφιά του Παύλου, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ…

17:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 22:Η Anya προσπαθεί να κάνει τον Goloborodko να ζηλέψει, για να εκδηλωθεί και τα καταφέρνει. Ο Vasily Petrovich την προσκαλεί σε ένα εστιατόριο και έτσι οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους γίνεται πιο θερμή.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 123: Η εγκυμοσύνη της Τραβιάτας προκαλεί αναταραχές και τα χτυπήματα είναι πλέον απανωτά για τον Φεγκούδη. Η Σκορδίλω, απηυδισμένη πια, φεύγει από το σπίτι και αναζητεί παρηγοριά αλλού. Ο Πάρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον ρόλο του συζύγου και πατέρα –και η Διώνη δεν δέχεται με τίποτα να συμβιβαστεί με την ιδέα της εγκυμοσύνης. Αποφασίζει να ξεμπροστιάσει την Τραβιάτα. Ο Μάνος βρίσκεται στο Τμήμα για μια κατάθεση που θυμίζει περισσότερο ανάκριση. Κι ενώ νομίζει πως τελικά θα γλιτώσει, η εμφάνιση της Μαριτίνας μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, και μάλλον προς το χειρότερο. Ο Χρύσανθος έχει μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τη Βάσω. Και το μυστικό που θα αποκαλυφθεί, θα φέρει σίγουρα αναταραχές στις ζωές πολλών.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 136: Η νεολαία του χωριού, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με την απαγωγή του Κανέλλου, αποφασίζει να κάνει τον Τζώρτζη… δούρειο ίππο και να τον στείλει στο σπίτι των Αργυρών, για να μάθει τι συμβαίνει. Η Βαλέρια, όμως, έχει προλάβει να δασκαλέψει την αστυνομική αρχή του τόπου και το σχέδιο των Πλατανιωτών πάει για ακόμη μια φορά… περίπατο. Την ίδια ώρα ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ και να τους αναγκάσει να λύσουν τις διαφορές τους… με το ζόρι! Η Βαλέρια, που βλέπει τα σκούρα, αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία, ενώ η Κική αποφασίζει να μάθει από τον Τζίμη… αλήθειες. Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να μάθει τι σημαίνουν οι αριθμοί που ανακαλύπτουν τα τρία ξαδέρφια στα γράμματα του παππού τους και μια νέα περιπέτεια αρχίζει!

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA σειρά

Επεισόδιο 21 «Ξέρω τι έκανες χτες το βράδυ» : Όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει αίσια για την Πένη και τον Λυκούργο. Ο Θύμιος επιστρέφει αργά το βράδυ της απαγωγής σπίτι του μισοναρκωμένος και κατατρομοκρατημένος. Είναι αποφασισμένος να μη μιλήσει ποτέ ξανά για τον Μπουκουράν. H ανάμνηση της Πωλίνας από το γεγονός είναι θολή και μπερδεμένη, κι έτσι η Πένη και ο Λυκούργος εκμεταλλεύονται την ζάλη της για να τη βγάλουν τρελή. Εκείνη βέβαια μετά από ενδελεχή έρευνα καταλήγει πως ο Βασίλης ήταν και αυτός στο Καλαμίτσι με κάποια άλλη. Όταν του ζητήσει το λόγο, η σύγκρουσή τους θα είναι ξεκαρδιστική. Τα πάντα στη ζωή της Πένης και του Λυκούργου ανατρέπονται όταν ο τελευταίος παίρνει στο κινητό του ένα μήνυμα από άγνωστο κινητό. Ένα απειλητικό μήνυμα με την υπογραφή «Ευλογητός», που συνοδεύεται από ένα μικρό βίντεο, το οποίο δείχνει τον Λυκούργο και την Πένη να μεταφέρουν τον αναίσθητο Θύμιο. Ποιος είναι ο «Ευλογητός» που τους μαγνητοσκόπησε το προηγούμενο βράδυ;

Tαινίες

21:00 Lara Croft: Tomb Raider: Το Λίκνο Της Ζωής (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life) στο ΣΚΑΪ

Ξένη περιπέτεια του 2003

Σκηνοθεσία: Γιαν ντε Μποντ  Σενάριο: Ντιν Γεωργάρης

Υπόθεση: Στα ανοιχτά της Σαντορίνης, η Λάρα Κροφτ ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστηριώδες αντικείμενο: μια χρυσή σφαίρα που έχει την ικανότητα να μεταφέρει τον κάτοχό της στο μυθικό κουτί της Πανδώρας. Αυτή η μαγική ικανότητα μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες. Έτσι, η Λάρα Κροφτ θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρει το κουτί της Πανδώρας και να το προστατέψει από τα χέρια του τρελού νομπελίστα επιστήμονα Δρ. Τζόναθαν Ράις.

23:45 Η Μορφή Του Νερού (The Shape Of Water) στον ALPHA

Δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο  Ηθοποιοί: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ, Νταγκ Τζόουνς, Ρίτσαρντ Τζέκινς

Υπόθεση: Η Ελάιζα Εσπόζιτο είναι καθαρίστρια σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης με φόντο την Αμερική του Ψυχρού Πολέμου γύρω στο 1962. Δεν μπορεί να μιλήσει, καθώς την τραυμάτισαν στις φωνητικές χορδές. Κάνει παρέα με τη συνάδελφό της, Ζέλντα, και με τον γείτονά της, Τζάιλς, ο οποίος είναι κρυφά ομοφυλόφιλος. Μία μέρα, φέρνουν στο εργαστήριο ένα ον, το οποίο αιχμαλώτισε ο Συνταγματάρχης Ρίτσαρντ Στρίκλαντ. Η Ελάιζα μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο και ανακαλύπτει ότι είναι ένα ανθρωποειδές αμφίβιο για ένα αυστηρά απόρρητο πείραμα. Ταυτόχρονα ερωτεύεται παράφορα το αμφίβιο και κάνει τα πάντα για να το σώσει από τα μοχθηρά χέρια των ψυχροπολεμικών αφεντικών της.

21:00 Brick Mansions στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια συμπαραγωγή ΗΠΑ, Γαλλίας και Καναδάς του 2014

Σκηνοθεσία: Καμίλ Ντελαμάρ  Ηθοποιοί: Πολ Γουόκερ,Ντέιβιντ Μπελ,Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Ντιγκς

Yπόθεση:Σε μια αποκλεισμένη με τείχος γειτονιά του Ντιτρόιτ όπου η ανομία κυριαρχεί, ένας μυστικός αστυνόμος και ένας πρώην κατάδικος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν έναν στυγνό μαφιόζο και να σώσουν την πόλη από τον όλεθρο.

22:00 Ένας Θρίαμβος (Un Triomphe) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Κουρκόλ  Ηθοποιοί: Καντ Μεράντ,Μαρίνα Χαντς,Πιερ Λοτάν

Υπόθεση:Ο Ετιέν, ένας ηθοποιός συχνά άνεργος, ανεβάζει μαζί με τους τροφίμους μιας φυλακής το ‘Περιμένοντας τον Γκοντό’. Όταν του δίνεται η άδεια να κάνει περιοδεία με τον ασυνήθιστο θίασό του, έχει επιτέλους την ευκαιρία να διαπρέψει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b