MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 6 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 131: Η Γεωργία και ο Παύλος έρχονται ξανά κοντά και θυμούνται τις στιγμές που τους ένωσαν στο παρελθόν. Ο Παύλος δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά η Γεωργία καταλαβαίνει από τα λεγόμενα του ότι η Αλίκη μπορεί να είναι απειλή για τη σχέση τους και του ζητάει να τη γνωρίσει. Η Λήδα, μετά την επίθεση που δέχτηκε, βρίσκεται σώα στο σπίτι της. Δεν πιστεύει όμως ότι υπεύθυνος για το επεισόδιο αυτό είναι ο δολοφόνος που σκοτώνει νοσοκόμες, αλλά η Άρτεμη που θέλει να τη βλάψει μετά την καταγγελία που κατέθεσε εναντίον της. Ο Χρήστος υποπτεύεται ακόμα τον Αντρέα και συνεχίζει να τον ανακρίνει για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου. Ο Αχιλλέας συνέρχεται στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχτηκε. Η Αθηνά πέφτει σε τοίχο όταν προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως ο Στέφανος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα, ενώ όλα τα στοιχεία της αστυνομίας οδηγούν στην Αθηνά, με την Ελπίδα να αναγκάζεται να την συλλάβει. Η Αλίκη είναι στο πλευρό της Αθηνάς και προσπαθεί να την βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητα της. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Ιάσωνα που φεύγει μόνιμα στην Αγγλία. Η Νέλλη μπαίνει στο σπίτι και βρίσκει τον Σπύρο αναίσθητο. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς και υπογράφει ως γιατρός τη συγκατάθεση του να νοσηλευτεί η Αθηνά σε ψυχιατρική κλινική.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 180α : Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή της. Πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 121: Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει το Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί το Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται. Θα κοπούν και οι ελπίδες του ή θα συναντήσει το γιο που περίμενε τόσο καιρό; Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Η Αργυρώ προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 95: Ο Λάμπρος με τον Ζάχο θα κατέβουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα, για τις φωτιές που ξέσπασαν στις Καρυές και συγκρούεται μαζί του. Η Μυρσίνη δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των ανδρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ενώ λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα. Ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, αλλά ο γιος του θα του αλλάξει τα σχέδια. Η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα, όσο και με τον Δούκα. Ο Ακύλας θα προβεί σε μια αποκάλυψη που θα φέρει ξανά τα πάνω- κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.

Tαινίες

21:15 Πάση Θυσία (Hell Or Highwater) στο OPEN

Δραματική περιπέτεια, νεο-γουέστερν αμερικανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ ΜακΚένζι  Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Φόστερ, Τζιλ Μπέρμινχαμ, Ντέιλ Ντίκεϊ

Υπόθεση: Δύο αδέλφια σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφασίζουν να ξεκινήσουνε ένα μπαράζ ληστειών σε τράπεζες που πρόσφατα έκαναν κατάσχεση σε ό,τι τους είχε απομείνει. Όταν η κατάσταση αρχίσει να ξεφεύγει, τη σύλληψή τους θα αναλάβει ο αμείλικτος εκπρόσωπος του Νόμου, Μάρκους Χάμιλτον ως μια τελευταία υπόθεση απόδοσης δικαιοσύνης, λίγο πριν βγει στη σύνταξη. Τα πράγματα όμως θα εξελιχθούν λίγο διαφορετικά…

22:15 The Insult (Η προσβολή) στην ΕΡΤ2

Κοινωνική ταινία από τον Λίβανο του 2017

Σκηνοθεσία: Ζιάντ Ντουεϊρί  Παίζουν:Αντέλ Καράμ,Κάμελ Ελ Μπάσα,Καμίλ Σαλαμέχ

Υπόθεση: Όταν μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε έναν Λιβανέζο φανατικό χριστιανό κι έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα κλιμακώνεται, η υπόθεση φτάνει στο δικαστήριο και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

21:00 Meet Me in New York στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ρομαντική κομεντί από τον Καναδά του 2021

Σκηνοθεσία: Έιντριαν Λάνγκλι  Ηθοποιοί: Μπρουκ Νέβιν,Κόρεϊ Σεβιέ,Μόλι Λιούις

Υπόθεση: Μια φιλόδοξη και ικανή διοργανώτρια εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη βρίσκει τον ‘δάσκαλό’ της όταν γνωρίζει έναν ξεροκέφαλο αλλά ισχυρό άντρα, που την προσλαμβάνει για να διοργανώσει τα γενέθλια της αγαπημένης ανιψιάς του.

22:00 List of a Lifetime στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ρόξι Σι Ηθοποιοί: Κέλι Χου,Σίλβια Κουάν,Σάνον Ντόχερτι

Υπόθεση: Aφού μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο, μια γυναίκα βρίσκει την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από δεκαετίες, και, με τη βοήθειά της, ξεκινά να πραγματοποιεί τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της… όσο τρομακτικές κι αν φαίνονται.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b