MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 5 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 5 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 130: Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς απολογείται για την έκρηξη στο σπίτι της. Η εμφάνιση της Γεωργίας απομακρύνει τον Παύλο από την Αλίκη, καθώς αυτός παίρνει μια μεγάλη απόφαση.
Οι υποψίες για τους φόνους των νοσηλευτριών αρχίζουν να στρέφονται στον Αντρέα, την ίδια στιγμή που αυτός φλερτάρει με την Ελένη. Η Νέλλη κι ο Σπύρος ζουν στιγμές ευτυχίας, με την Αλίκη να βρίσκεται στο πλευρό τους. Η εμφάνιση του Ιάσωνα στο σπίτι της Ελένης, σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η Άρτεμη βγαίνει εκτός εαυτού με τη Λήδα και ο Αντώνης κι ο Νικήτας ανησυχούν. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται ανάμεσα στις δυο κόρες του και δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς η συμπεριφορά της Άρτεμης τον προβληματίζει. Η Άρτεμη από την πλευρά της είναι αποφασισμένη να «πολεμήσει» τη Λήδα, με όποιο τρόπο μπορεί, και συγκρούεται έντονα μαζί της. Ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό σχέδιο του, με την Αθηνά να πέφτει στην παγίδα του και τον Αχιλλέα να κινδυνεύει για μια ακόμη φορά.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 179: Η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν. Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης. Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή. Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη. Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 120:Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 94: Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι, ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον.Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί ή όχι την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στη Βιολέτα. Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν την υπογραφή τέλους στον γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη για να τον δώσει στον Δούκα, αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 25 «Το αίμα νερό» : Ο Σάββας θυμάται μια συνάντησή του με τον Μιχάλη, για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν. Ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Γιάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί γνωρίζει μια γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για τη στενή σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή. Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις. Λίγο αργότερα, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μια μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός. Ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για αντίστοιχες δουλειές. Ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

Ταινίες

21:15 Η Ζωή Όπως Την Ξέρουμε (Life As We Know It) στο OPEN

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής, 2010

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι    Πρωταγωνιστούν: Τζος Ντουχάμελ, Κάθριν Χέιγκλ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζος Λούκας

Yπόθεση:Η Χόλι Μπέρενσον είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

22:40 Σκοτεινό Παρελθόν (An Ordinary Man) στον ALPHA

Δραματική ταινία, αμερικανικής και σερβικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Μπραντ Σίλμπερλινγκ  Ηθοποιοί: Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ήρα Χίλμαν, Πίτερ Σεραφίνοβιτς, Ρόμπερτ Μπλάιθ

Υπόθεση: Ένας εγκληματίας πολέμου έχει τραπεί σε φυγή και αλλάζει συνεχώς κρησφύγετα μετά το τέλος των Βαλκανικών πολέμων. Σε ένα από τα σπίτια στο οποίο κρύβεται έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη νεαρή οικονόμο του προηγούμενου ενοίκου. Στην πορεία της γνωριμίας τους αναπτύσσεται ένα είδος φιλίας μεταξύ τους, μέχρι που ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα η νεαρή Τάνια είναι ένας πράκτορας με αποστολή να τον προσέχει. Έτσι, ο General παίρνει μια απόφαση που πρόκειται να αλλάξει τις ζωές και των δυο τους.

21:00 Χρονοταξιδιώτες: Ο Θησαυρός της Σπηλιάς του Πειρατή στο COSMOTE CINEMA 1HD

Οικογενειακή ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Ρικ Σπάλα   Ηθοποιοί: Ντενίζ Ρίτσαρντς,Έρικ Μπάλφορ,Μάλκολμ ΜακΝτάουελ

Υπόθεση:Σε αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού, κάποιοι πειρατές που ταξιδεύουν στον χρόνο καταλήγουν στη σύγχρονη εποχή. Εκεί, όμως, θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν απρόσμενο εχθρό: μια παρέα παιδιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

22:00 Όταν Έγινα Πλούσιος (If I Were Rich Man) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία ισπανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Άλβαρο Φερνάντες Αρμέρο  Ηθοποιοί: Άλεξ Γκαρσία,Αλεξάντρα Χιμένες,Τζόρντι Σάντσες

Υπόθεση: Άνεργος και οσονούπω διαζευγμένος, ο Σάντι βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα αβέβαιο μέλλον. Ξαφνικά, η τύχη τού χαμογελά και κερδίζει ένα υπέρογκο ποσό στο λαχείο. Μα υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα… δεν πρέπει να το μάθει κανείς.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b