MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 4 Απριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 4 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 129: Ο Αχιλλέας σταματάει την Αθηνά που είναι έτοιμη να φύγει με το παιδί, ενώ είναι πλέον πεπεισμένος πως η Αθηνά αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Η Αθηνά κρυφά από το Αχιλλέα, ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης, να την κρύψει κάπου με το παιδί, ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη τους. Η Εύα λέει στην Αλίκη πως είναι καιρός να προχωρήσει στη ζωή της, βλέποντας πως η έως τώρα φιλική σχέση της μητέρας της με τον Παύλο, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Την ίδια στιγμή η γυναίκα του Παύλου, η Γεωργία, δείχνει να έχει μετανιώσει για την απόφασή της να φύγει μακριά του, μετά τον θάνατο της κόρης τους. Η Λήδα δέχεται επίθεση από την Άρτεμη. Ο Αντρέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη, που φαίνεται να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του. Οι έρευνες για τους φόνους των νοσηλευτριών επικεντρώνονται στους εργαζόμενους στην φάρμα. Ο Στέφανος προχωράει το σχέδιό του να παγιδέψει την Αθηνά.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 178: Η Μυρτάλη και η Μαρίνα παλεύουν να ξεφύγουν από τις ανασφάλειες που τους δημιούργησαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Ισίδωρος βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Η συναισθηματική φόρτιση τον κυριεύει και ομολογεί στην Ιουλία πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία. Η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων. Όμως, η απόφαση της Προέδρου παγώνει το ακροατήριο. Η Ιουλία ταράζεται από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη και μιλά εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο σκέφτονται πώς θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη. Το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει, και το ζευγάρι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Ο Στέφανος μιλά με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αργότερα, ο Φίλιππος πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο, με τον Στέφανο να του επιτίθεται με μανία. Στη συνέχεια, ο Στάθης και η Αρετή τον φυγαδεύουν εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Η Χρυσούλα αποκαλύπτει στην Αρετή με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Χάιδω μπαίνει με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω ζει εκεί. Απογοητευμένη από τον Λυκούργο, του δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Η Αντιγόνη πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και συναντά τη Μαρία.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Eπεισόδιο 119: Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 93: Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του. Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια…

Ταινίες

22:15 Ο Παίκτης στην ΕΡΤ2

Δραματική σάτιρα, παραγωγής ΗΠΑ 1992

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Όλτμαν Πρωταγωνιστούν: Τιμ Ρόμπινς, Γκρέτα Σκάκι, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Πίτερ Γκάλαχερ

Υπόθεση: Στο Χόλυγουντ της χλιδής, των γρήγορων αποφάσεων και των ωραίων γυναικών, ο υπεύθυνος ενός μεγάλου στούντιο για την επιλογή σεναρίων Γκρίφιν Μιλ (Τιμ Ρόμπινς) αρχίζει να λαμβάνει κάρτες με μηνύματα μίσους, από έναν άγνωστο αποτυχημένο συγγραφέα, που δεν επιλέχτηκε το σενάριο του.Ο Γκρίφιν, τρομοκρατημένος μέσα στην έντονη ζωή που κάνει, ψάχνει τα αρχεία του, βρίσκει ή, έτσι νομίζει, τον εκβιαστή, τον συναντά και τον σκοτώνει.Η αστυνομία, λόγω των συγκυριών, βάζει τον Γκρίφιν στο στόχαστρο από την πρώτη μέρα, αλλά επειδή δεν υπάρχουν αποφασιστικοί αυτόπτες μάρτυρες, αυτός ξεγλιστρά και συνεχίζει την καθημερινότητα του.Ο πραγματικός, όμως, δολοφόνος, περιμένει την ώρα του για να “xτυπήσει” τον Γκρίφιν με μία “προσφορά” που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

22:40 Ο Λύκος Της Wall Street (The Wolf Of Wall Street) στον ALPHA

Βιογραφική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε  Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζόνα Χιλ, Μάργκοτ Ρόμπι, Μάθιου Μακόναχι

Υπόθεση: Ο Τζόρνταν Μπέλφορντ, νεαρός πωλητής με έμπνευση, πειθώ και υπέρμετρη φιλοδοξία, ιδρύει μια χρηματιστηριακή εταιρία και βρίσκει τον τρόπο να τα καταφέρει και να γίνει ταχύτατα ένας πολυεκατομμυριούχος, διψασμένος για το «περισσότερο». Με μια παράλογη περιουσία στα χέρια του, από πολύ νεαρή ηλικία, τη διοχέτευσε όλη σε μια ατελείωτη σειρά από αφροδισιακά: γυναίκες, κοκαΐνη, αυτοκίνητα, στην πανέμορφη σύζυγο του, και σε μια ζωή χωρίς όρια. Οι πειρασμοί αμέτρητοι και η απειλή των αρχών άνευ σημασίας για εκείνον.

20:20 Ο Κρυμμένος Στρατιώτης (The Chinese Widow) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Πολεμική ταινία κινέζικης παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Μπιλ Όγκουστ  Ηθοποιοί: Γιφέι Λιου,Εμίλ Χιρς,Σάογκουν Γιου

Υπόθεση: Καθώς οι αμερικανικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το Τόκιο ως αντίποινα για την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, ένας τραυματισμένος Αμερικανός πιλότος θα βρεθεί σε κινεζικό έδαφος και θα επιβιώσει χάρη στη βοήθεια μιας ντόπιας χήρας.

21:00 Οι Εκκεντρικοί (Riders of Justice) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης συμπαραγωγής Δανίας, Σουηδίας και Φιλανδίας του 2020

Σκηνοθεσία: Άντερς Τόμας Γιένσεν  Ηθοποιοί: Μαντς Μίκελσεν,Λαρς Μπρίγκμαν,Νίκολας Μπρο

Υπόθεση:Μετά τον θάνατο της συζύγου του σε ατύχημα, ένας στρατιώτης στο Αφγανιστάν επιστρέφει στη Δανία. Κι ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια μαζί με την έφηβη κόρη του, η επίσκεψη δυο αγνώστων θα ανατρέψει όσα θεωρούσε δεδομένα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b