MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 1 Aπριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 1 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 128: Η Αθηνά είναι σίγουρη πια πως ο Στέφανος άρπαξε το παιδί της από το αυτοκίνητο και τον καλεί στο τμήμα για κατάθεση. Η Άρτεμις παραδέχεται το λάθος της στη Λήδα με την ελπίδα να την πείσει να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Ο Παύλος και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά όταν βγαίνουν οι δυο τους σε ένα εστιατόριο για να γιορτάσουν την επανασύνδεση της Αζίζας με την οικογένεια της. Ο Παύλος νιώθει όμορφα για την σχέση που έχει αναπτύξει με την Αλίκη, όμως πάνω που αρχίζει να αισθάνεται ξανά ζωντανός, δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από ένα πρόσωπο του παρελθόντος… Ο Μιχάλης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με τη Νέλλη, αποφασίζει να φύγει από την Καβάλα. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μίας γυναίκας κοντά στη φάρμα. Όλα δείχνουν πως πρόκειται ξανά για χτύπημα του κατά συρροή δολοφόνου που σκοτώνει νοσοκόμες πάντα με τον ίδιο τρόπο. Στον τόπο του εγκλήματος ανακαλύπτουν ένα στοιχείο, που θα τους οδηγήσει στους υπαλλήλους της φάρμας και ο Χρήστος στρέφει τις υποψίες του στον Αντρέα. Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά και πιστεύουν
πως η εμμονή της με τον Στέφανο την κάνει να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Ο Αχιλλέας της προτείνει μία αγωγή με φάρμακα. Η Αθηνά βρίσκεται σε απόγνωση που κανείς δεν την πιστεύει και αποφασίζει να κάνει μία πολύ δραστική κίνηση…

17:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17:Η μέρα που περίμενε τόσο καιρό ο πρόεδρος έφτασε. Ο Goloborodko συναντά την αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. H επικεφαλής του ΔΝΤ σοκάρει τον ουκρανό πρόεδρο με τα στοιχεία που του δείχνει.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 118:Η Μαριτίνα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φλοριάν στη φυλακή για να μάθει τι συμβαίνει με το μωρό του Μάνου. Η Σκορδίλω μετακομίζει στο σπίτι του Φεγκούδη περιμένοντας τον σκηνοθέτη του διαφημιστικού, ενώ ο Πάρης και η Τραβιάτα αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή στο σπίτι του Πιπερόπουλου. Χρύσανθος, Σούλα και Τόνια ανακαλύπτουν την αλήθεια γύρω από την κηδεία της Βίλμας και το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο…

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 131: Ο βρόμικος ρόλος της Αγγέλας στα σχέδια του Τζίμη δεν μένει κρυφός και φτάνει στ’ αυτιά του Θοδωρή, που αρνείται να πιστέψει πως η αρραβωνιαστικιά του δέχτηκε να ρίξουν στον Πλάτανο τοξικά απόβλητα. Την ίδια ώρα, ο αγχωμένος Κανέλλος ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν κι εκείνη το αντιμετωπίζει με… τρομαχτική ψυχραιμία. Η Καρμέλα πάλι, δεν έχει καμία ψυχραιμία και πιέζει για το θέμα της χωματερής, αλλά ο Σάββας είναι αποφασισμένος να μην της κάνει κανένα χατίρι. Ο Χάρης έχει έρθει αποφασισμένος να απειλήσει τον Τζίμη, να μείνει μακριά από τις δουλειές του, αλλά μόλις βλέπει την Αλίκη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και παθαίνει… έpωτα. Την ίδια ώρα, ο Σάββας επιβεβαιώνει πως είναι γιος του Βαγγέλα και είναι ενθουσιασμένος. Ο Κανέλλος, πάλι, έχει μείνει άφωνος, ακούγοντας πως οι Αργυροί είναι οι μαφιόζοι που κλέψανε τις τρούφες του χωριού του!

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 21 «Αχ αυτά τα φαντάσματα» :Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της. Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι. Οταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει στον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι. Και ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω. Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και… τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.

Tαινίες

21:30 Toy Story 4 στον ALPHA

Κωμωδία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ  Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Λιάντος, Μαρία Πλακίδη, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Σάρλος, Ευγενία Σκιαθά, Λορέντζος Φραγκούλης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Υπόθεση: Ο Γούντι ήταν ανέκαθεν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και πως η προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε πρόκειται για τον Άντι είτε για την Μπόνι. Έτσι όταν ο Φόρκι, η αγαπημένη νέα χειροτεχνία-που-έγινε-παιχνίδι της Μπόνι, αποκαλεί τον εαυτό του «σκουπίδι», ο Γούντι αποφασίζει να δείξει στον Φόρκι πώς να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όμως, η περιπέτεια με τους νέους και τους παλιούς φίλους που συμπεριλαμβάνει μία απρόσμενη επανένωση με μία φίλη απ’ τα παλιά, τη Λόλα, θα δείξει στον Γούντι πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

23:00 Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει (Die Hard) στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 1988

Σκηνοθεσία: John McTiernan Πρωταγωνιστούν:Bruce Willis, Bonnie Bedelia,Alan Rickman,Alexander Godunov,

Υπόθεση: Λος Άντζελες, κέντρο της πόλης. Μια ομάδα από τρομοκράτες έχουν καταλάβει ένα πολυώροφο κτίριο, έχουν συλλάβει ομήρους και έχουν κηρύξει πόλεμο κατά των πάντων. Ένας μόνο άνθρωπος έχει καταφέρει να ξεφύγει: ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο Τζον ΜακΛέιν ήρθε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα του που εργάζεται στο συγκεκριμένο κτήριο. Κι ενώ την περιμένει στο γραφείο της, γίνεται η επίθεση των τρομοκρατών και η κατάληψη του κτιρίου. Ο ΜακΛέιν, οπλισμένος μόνο με το υπηρεσιακό του περίστροφο και με απίστευτο θάρρος και θράσος, θα ξεκινήσει τον προσωπικό του πόλεμο ενάντια στις πιθανότητες.

21:00 Brothers of the Wind στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αυστριακής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Χεράρντο Ολιβάρες,Οτμαρ Πένκερ  Ηθοποιοί: Ζαν Ρενό,Μανουέλ Καμάκο,Τομπάιας Μορέτι,Εύα Κουέν

Υπόθεση: Σε έναν κόσμο στον οποίο θέλει κουράγιο για να πετάξεις, ένα αγόρι σώζει τη ζωή ενός μικρού αετού που τον έχουν πετάξει έξω από τη φωλιά του. Αναζητώντας τη θέση που τους αξίζει, η επιθυμία τους για ελευθερία τούς φέρνει κοντά.

22:00 Ο Αριβίστας στο COSMOTE CINEMA 2HD

Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Βαλτς  Ηθοποιοί: Κριστόφ Βαλτς,Βανέσα Ρεντγκρέιβ,Ανέτ Μπένινγκ

Υπόθεση: Ένας αριβίστας παντρεύεται μια εύπορη και πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα, προκειμένου να συναναστραφεί ισχυρά πολιτικά πρόσωπα. Όταν η σύζυγός του βρίσκεται νεκρή, η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b