MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 30 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 30 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 126:Η Ελπίδα και ο Χρήστος προσπαθούν να βρουν τον υπαίτιο της απόπειρας δολοφονίας κατά του Αχιλλέα. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αδερφή της και στο καθήκον της. Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο δοκιμάζεται… Η Αλίκη προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Λεϊλά. Εκείνη, όμως, μαθαίνει κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, όπως και τις ζωές της Αζίζα και της Αλίκης. Η Αλίκη και ο Παύλος κάνουν πλέον ανακωχή. Η Αθηνά, ανεξάρτητα με ό,τι της λένε, αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Ένα σκοτεινό σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 175 + 176α :Η δίκη ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες. Την πρώτη ημέρα της δίκης, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεσή του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης στην κατάθεσή του είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει. Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής. Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα. Η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίζουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 117: Ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του. Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης. Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 91:Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια που τους αποκαλύπτει ο Θάνου. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν, παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Θα τα καταφέρουν; Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή. Η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες, οι οποίες θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο. Η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Tαινίες

21:15 The Secret Life of Walter Mitty στο OPEN

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Μπέν Στίλερ  Παίζουν: Μπέν Στίλερ, Σών Πέν, Κρίστεν Ουίγκ

Yπόθεση: Όταν η εργασία του Ουόλτερ και των συναδέλφων του κινδυνεύει εκείνος ξεκινά για μια περιπέτεια που θα τον οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο ταξίδι.

22:40 Τα Παιδιά Των Ανθρώπων (Children Of Men) στον ALPHA

Δράμα επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής, αγγλικής και ιαπωνικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν  Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Κλάιβ Όουεν, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Μάικλ Κέιν, Χουάν Γκαμπριέλ Γιακούζι

Υπόθεση: Σε ένα μακρινό μέλλον, ο κόσμος έχει πέσει σε αναρχία μετά από ένα ελάττωμα υπογονιμότητας στον πληθυσμό, που έκανε την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει την πιθανότητα της εξαφάνισής της. Με φόντο το Λονδίνο που έχει διαλυθεί από τη βία, ο Theo, ένας απογοητευμένος πρώην ακτιβιστής που έγινε γραφειοκράτης, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να προστατεύσει την τελευταία ελπίδα του πλανήτη για μια μελλοντική γενιά.

22:45 Persona Non Grata στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ Ηθοποιοί: Νικολά Ντιβοσέλ,Ραφαέλ Περσονάζ,Ροσντί Ζεμ

Υπόθεση: Θεωρώντας το αφεντικό τους απειλή για τα συμφέροντά τους στην κατασκευαστική εταιρεία στην οποία εργάζονται, δυο συνεργάτες προχωρούν σε μια ακραία ενέργεια. Κανείς τους, όμως, δεν είναι προετοιμασμένος για όσα θα επακολουθήσουν.

22:00 Η Γυναίκα που Έφυγε (The Woman Who Ran) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία από την Νότια Κορέα του 2020

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου Ηθοποιοί: Κιμ Μιν-χι,Σέον-μι Σονγκ,Έουν-μι Λι

Υπόθεση: Ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, μια νεαρή γυναίκα επισκέπτεται κάποιες παλιές φίλες της στα περίχωρα της Σεούλ. Μήπως, όμως, πίσω από τις χαλαρές συζητήσεις τους κρύβονται πληγές που δεν έχουν επουλωθεί.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b