MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 125: Η Λεϊλά με την Αζίζα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η Αλίκη κατηγορεί τον Παύλο για αυτήν την εξαφάνιση και πιστεύει πως αυτός συμβούλεψε την Λεϊλά να πάρει την κόρη της και να φύγουν.
Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά πως είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη εναντίον του. Η Λήδα δεν έχει υπογράψει ακόμα την καταγγελία και σκέφτεται να μην το κάνει τώρα που έμαθε πως η γιατρός είναι αδερφή της. Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη… Όσο η Ελπίδα ανακρίνει ασθενείς του Αχιλλέα, ο Μάνος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο δωμάτιο του Αχιλλέα…

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 174: Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της. Η Εύα προτείνει στον Στάθη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της, εκείνος όμως αρνείται, καθώς δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Ο Αποστόλης δίνει μονόπετρο δαχτυλίδι στην Ευτυχία και της ζητά να τον παντρευτεί, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα δεχτεί. Ο Ισίδωρος νιώθει δυσφορία και η Αντιγόνη πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του για να του παράσχει βοήθεια. Ένα προφητικό όνειρο της Χρυσούλας ταράζει πολύ την Αρετή, η οποία είναι πολύ αγχωμένη με την επερχόμενη δίκη. Η Μαργαρίτα απαγορεύει στον Αλέξη να πάει στη Θεσσαλονίκη στην κηδεία του Νικήτα. Δεν καταφέρνει όμως να τον αποτρέψει και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει. Ο Στάθης φιλάει την Εύα έξω από το σπίτι της και η Χρυσούλα τους βλέπει.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 116 : Ο Νικηφόρος με τη στάση του, φέρνει χαρά στη Βασιλική και τον Μαθιό. Ο Αμερικάνος προετοιμάζει την απόδραση του από το νησί. Καραπάνος κι αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του, σε μια συνεργασία που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος προδότης. Κι ενώ ο Βαγγέλης μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Μανόλης κάτω από την πίεση της Κλαίρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Είναι έτοιμος επιτέλους να καταγγείλει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη;

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 90: Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο, ενώ την ίδια στιγμή στην Αθήνα, η Ζωή και η Αιμιλία προχωράνε με το σχέδιό τους να μιλήσουν με τον Θάνου. Ο Ζάχος προσπαθεί να αποδείξει την πλεκτάνη εναντίον του, προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση. Ο Ντούνιας με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από τον Ακύλα που βρίσκεται ξεκρέμαστος. Ο Κυριάκος αποκαλύπτει στον Μπάμπη την αλήθεια για τα λεφτά του Μεγαρίτη και εκείνος αναλαμβάνει να επιστρέψει τον σταυρό στην Κορίνα. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους, ενώ ο Δούκας με τη Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το Μυστήριο. Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά στο χωριό και όλοι ελπίζουν πως ο Θανάσης, του Τόλλια, θα τη γλιτώσει.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Eπεισόδιο 24 «Χαμάμ»: Η Ξένια ενημερώνει τον Χρήστο για τα αποτελέσματα της γραφολογικής εξέτασης, που δείχνουν ότι το σημείωμα αυτοκτονίας δεν γράφτηκε από τον Μιχάλη. Ο Χρήστος θυμώνει θεωρώντας ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Ζήσης και πάει να τον βρει στα γηπεδάκια. Εκεί τον περιμένει όμως μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ηρακλής, με τη βοήθεια του Σάκη, έρχεται σε συμφωνία με την ασφαλιστική για το θέμα της
αποζημίωσης. Ο Βλάσης προσεγγίζει τον Σάββα για να του προτείνει μια «δουλειά». Ο Σάκης και η Αιμιλία προετοιμάζονται πυρετωδώς για το προεκλογικό ντιμπέιτ στο τοπικό κανάλι. Ο Γιάννης επιθεωρεί τις αποθήκες της εταιρείας ψάχνοντας για ελαττωματικές παρτίδες και εκεί, παρατηρώντας κάποιες ύποπτες κινήσεις του Σωτήρη, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Εκείνος τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Tαινίες

22:15  Bullets Over Broadway στην ΕΡΤ2

Αμερικανική κομεντί του 1994

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν Παίζουν: Τζον Κιούσακ, Τσαζ Παλμιντέρι, Νταϊάν Γουίστ,Τζένιφερ Τίλι

Υπόθεση:  Στην Νέα Υόρκη του 1920, ένας νεαρός θεατρικός συγγραφέας δέχεται να χρίσει πρωταγωνίστρια τού νέου του έργου την ανόητη φιλενάδα ενός γκάνγκστερ.

23:50 Η Χαμένη Πόλη Του Ζ (Lost City Of Z) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής  του 2016

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι  Παίζουν : Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ, Τομ Χόλαντ, Άνγκους Μακφάιντεν

Υπόθεση: Το 1906, ο βρετανός εξερευνητής Πέρσι Φόσετ ταξιδεύει στον Αμαζόνιο και ανακαλύπτει στοιχεία που υποδεικνύουν την ύπαρξη ενός άγνωστου πολιτισμού. Σε μία αχαρτογράφητη περιοχή της Βολιβίας, στην καρδιά του τροπικού δάσους, ο φιλόδοξος εξερευνητής ανακαλύπτει πολυκαιρισμένα κεραμικά θραύσματα, που αποδεικνύουν περίτρανα την ύπαρξη μιας χαμένης πόλης. Όταν επιστέφει στην Αγγλία και ανακοινώνει τα ευρήματα του για την πόλη, που αποκαλεί «H χαμένη πόλη του Ζ», έρχεται αντιμέτωπος με χλευαστικά σχόλια και χαρακτηρισμού από τον υπόλοιπο επιστημονικό κόσμο. Με την αμέριστη συμπαράσταση της δυναμικής συζύγου του, ο Πέρσι αποφασίζει να οργανώσει μία νέα αποστολή και να επιστρέψει στον Αμαζόνιο για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Σε αυτό το ταξίδι τον συνοδεύει ο πλούσιος εξερευνητής Τζέιμς Μάρεϊ. Μαζί αντιμετωπίζουν απίστευτες προκλήσεις και περιπέτειες, τις οποίες μαθαίνουν και ακολουθούν, μέσα από τις εφημερίδες της εποχής, 40 εκατομμύρια αναγνώστες, μέχρι τη μυστηριώδη εξαφάνιση τους το 1925.

22:00 Για Όλα Φταίει το Γκαζόν (Gazon Maudit) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία: Ζοζιάν Μπαλασκό  Ηθοποιοί: Βικτόρια Αμπρίλ,Ζοζιάν Μπαλασκό,Αλέν Σαμπά

Υπόθεση: Η Λολί είναι μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών που έχει βαρεθεί να την απατά συνέχεια ο σύζυγός της. Έτσι, φέρνει στο σπίτι τους μια ομοφυλόφιλη γυναίκα και αλλάζει τη ζωή τους για πάντα.

23:15 Λεόν (Leon) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό θρίλερ γαλλικής παραγωγής του 1994

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν Ηθοποιοί: Ζαν Ρενό,Γκάρι Όλντμαν,Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ο Λεόν, ένας μοναχικός εκτελεστής, αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία του τη δωδεκάχρονη Ματίλντα μετά τη δολοφονία των δικών της από διεφθαρμένους αστυνομικούς. Μόνο που το έφηβο κορίτσι δεν θέλει προστασία… θέλει εκδίκηση!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b