MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Oscars 2022: Oι 10 καλύτερες εμφανίσεις από το πιο ανατρεπτικό red carpet μέχρι σήμερα

Στο ξεκίνημα της βραδιάς φάνηκε πως τα παστέλ θα πρωταγωνιστούσαν στο φετινό κόκκινο χαλί, λίγο αργότερα όμως έγινε ξεκάθαρο πως το κυρίαρχο στιλιστικό theme της βραδιάς ήταν ένα: break the rules.

Getty Images
Monopoli Team

Από την εμφάνιση του Timothée Chalamet χωρίς πουκάμισο και το modern cool look της Zendaya, μέχρι το φανταστικό combo παντελόνι-κάπα της Ariana DeBose και την zero-f*cks-given εμφάνιση της Kristen Stewart με (Chanel) σορτς και γόβες που γρήγορα άλλαξε σε μοκασίνια, αυτό το κόκκινο χαλί θα μείνει σίγουρα στην ιστορία για το πώς η νέα φουρνιά του Hollywood έρχεται με φόρα για να επαναπροσδιορίσει την προσωπική έκφραση μέσω του στιλ, σπάζοντας κλισέ και στεγανά και δημιουργώντας νέες τάσεις. Και είμαστε πολύ εδώ για αυτήν την αλλαγή.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι πιο κλασικές αλλά εξίσου καταπληκτικές εμφανίσεις, όπως το iconic Schiaparelli της Maggie Gyllenhaal και το show-stopper Glenn Martens for Jean Paul Gaultier couture gown της Jada Pinkett Smith.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2022: Η ιστορική νίκη του CODA και ο “σιωπηλός” θρίαμβος του Dune12.09.2018

Παρακάτω ακολουθούν τα πιο συναρπαστικά looks που πέρασαν από το φετινό οσκαρικό red carpet και θα μείνουν στη μνήμη μας για πολύ καιρό – μερικά και στα βιβλία ιστορίας της μόδας.

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b