MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS 2022

Reunion για το Pulp Fiction στα Όσκαρ: Ούμα Θέρμαν, Τζον Τραβόλτα και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ξανά μαζί

Γιορτάζοντας τα 27 χρόνια από την πρεμιέρα του Pulp Fiction, η Ούμα Θέρμαν και ο Τζον Τραβόλτα βρέθηκαν στη σκηνή των Όσκαρ μαζί με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και μάς χάρισαν ξανά τον εμβληματικό χορό τους.

credits: ABC
credits: ABC
Monopoli Team

Οι πρωταγωνιστές του Pulp Fiction, Ούμα Θέρμαν και Τζον Τραβόλτα, ανέβηκαν στην σκηνή των Oscars για ένα μικρό reunion με τον συμπρωταγωνιστή τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον με αφορμή την 27η επέτειο της ταινίας.

Επέλεξαν λοιπόν την 94η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας των Όσκαρ, για να αναπαραστήσουν ξανά μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου, την σκηνή του χορού στην cult ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο -και να την επαναφέρουν στη μνήμη μας, ακριβώς 27 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που την είδαμε στην οθόνη, το 1994.

Ενώ χόρευαν το νοσταλγικό αυτό τουίστ, ακούσαμε τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον να λέει αστειευόμενος: «Κάποιοι ηθοποιοί μένουν στο χαρακτήρα τους για ένα γύρισμα και κάποιοι δεν βγαίνουν ποτέ από αυτόν». Οι δύο ηθοποιοί φυσικά δεν πτοήθηκαν από το σχόλιο του πρώην συμπρωταγωνιστή τους, με την Ούμα Θέρμαν να προτείνει να δοκιμάσουν “ένα milkshake 5 δολαρίων” και τον Τραβόλτα να αντιπροτείνει ένα “royale μπέργκερ με τυρί” -όπως στην ταινία.

Τέλος ο Τζάκσον αστειεύτηκε ξανά λέγοντας: «Το Pulp Fiction ήταν ένα αριστούργημα, αλλά αυτοί οι δύο πιστεύουν ακόμα ότι όλα ήταν για έναν διαγωνισμό χορού».

Στη συνέχεια, οι τρεις ηθοποιοί τίμησαν για ακόμη μια φορά την εμβληματική ταινία, παρουσιάζοντας τον νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου μέσα από έναν χαρτοφύλακα, όπως εκείνο που είχε ο χαρακτήρας του Τζάκσον στην ταινία.

Οι τρεις ηθοποιοί, είχαν μοιραστεί ξανά τη σκηνή των Oscar μετά την τεράστια αίσθηση που είχε προκαλέσει το Pulp Fiction, το οποίο τους είχε χαρίσει υποψηφιότητες Όσκαρ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ ξανά σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου, από τις 18:45 αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, με υπότιτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλ Σμιθ: Η επίθεση στον Κρις Ροκ τελικά επισκίασε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b