MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 28 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 28 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 172β:  Η Εύα ξεκινά να συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα μετακομίζει στο νέο της σπίτι. Νέα αρχή κάνουν και ο Λεωνίδας με την Άννα, καθώς ετοιμάζουν τη σπορά στο νέο τους θερμοκήπιο. Ο Ιάκωβος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη και, με την απειλή όπλου, παίρνει πίσω τα χρήματά του. Η Μαργαρίτα αρχίζει να πείθεται από τη μεταστροφή του Αλέξη, ο οποίος δείχνει να χαλαρώνει απέναντι στον Νικήτα, και θεωρεί πως σταδιακά συνέρχεται. Αγνοεί όμως πως πίσω από την φαινομενική ηρεμία, ο Αλέξης έχει χάσει κάθε έλεγχο. Η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι και αντικρίζει τον Νικήτα μέσα στα αίματα. Οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη. Η Βασιλική συναντά τον Στέφανο και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους στο δικαστήριο. Ο Στέφανος αντιδρά άσχημα. Ο Λυκούργος έχει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δέχεται επίσκεψη από τον Στάθη, ο οποίος του ανακοινώνει τη στάση που θα κρατήσει στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 115: Η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στο Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Κι η Μαρίνα, όμως, εξομολογείται στον Αντώνη, ενώ μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Άσπα… Μια έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους. Ο Αστέρης από την άλλη αποκτά μια φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Καθώς Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση…

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 13: Ο Sanin ελέγχει τους βουλευτές αναφορικά με τις φορολογικές δηλώσεις τους. Όλοι βεβαιώνονται φτωχοί καθώς οι επιχειρήσεις και η περιουσία τους ανήκουν στους συγγενείς τους. Ο Sanin ενημερώνει τον πρόεδρο.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 124:Η μαρτυρία ενός διακινητή πως η Λεϊλά ήταν από τα βασικά μέλη της οργάνωσης και συμμετείχε με τη θέλησή της, περιπλέκει τα πράγματα και αναστατώνει την Αλίκη που δεν ξέρει τι να πιστέψει. Η εκδρομή των τεσσάρων διακόπτεται απότομα και ο Μάνος ανακαλύπτει κάτι για τον Αχιλλέα που θα το εκμεταλλευτεί… Η Λήδα συμφιλιώνεται με τον Αντώνη και του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Η Λεϊλά, μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί άμεσα στη φυλακή υποχωρεί στον εκβιασμό των διακινητών και αποφασίζει να τους ακολουθήσει μαζί με την Αζίζα. Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 89: Η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα, για να μη καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα. Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη. Η Ασημίνα μαθαίνει απ’ τον Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι του Μεγαρίτη. Ο Ζάχος θ’ ανακαλύψει πως στην παγίδα που του έστησαν εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις φωτογραφίες της Δρόσως με τον Δάκη. Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση ενώ οι καινούριες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.

Tαινίες

22:40 Air Force One στον ALPHA

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής του 1997

Σκηνοθεσία:  Wolfgang Petersen       Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Γκάρυ Όλντμαν, Γκλεν Κλόουζ, Γουέντι Κρούσον, Πολ Γκιλφόιλ, Γουίλιαμ Μέισι.

Yπόθεση: Στο προεδρικό αεροπλάνο των ΗΠΑ -το καλύτερα φυλασσόμενο αεροπλάνο στον κόσμο- ο Πρόεδρος Mάρσαλ επιστρέφει στην πατρίδα μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους από ένα διπλωματικό ταξίδι στη Ρωσία. Μετά την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας Αμερικανών και Ρώσων εναντίον του δικτάτορα του Καζακστάν, η παγκόσμια τάξη έχει πλέον αποκατασταθεί. Όμως, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μια ομάδα τρομοκρατών με επικεφαλής τον τρομερό Ίγκορ Κορσούνωφ, παίρνει αιφνιδιαστικά τον έλεγχο και κρατά ομήρους όλους τους επιβάτες μαζί με τον πρόεδρο και την οικογένειά του. Αίτημά τους είναι η άμεση απελευθέρωση του δικτάτορα και ανώτερου άρχοντα της χώρας τους, διαφορετικά θα ακολουθήσει το χάος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει άμεσα να δώσει λύση προτού χυθεί περισσότερο αίμα, τη στιγμή που οι ισορροπίες του πλανήτη βρίσκονται πραγματικά στον αέρα….

23:15  Μπλε Ουρανός στην ΕΡΤ2

Αισθηματικό δράμα παραγωγής ΗΠΑ του 1994

Σκηνοθεσία: Τόνι Ρίτσαρντσον  Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Λανγκ, Τόμι Λι Τζοόυνς, Πάουερς Μπουθ, Κρις Ό Ντόνελ

Υπόθεση: Σε έναν κόσμο μυστικών, η αγάπη είναι το πιο ισχυρό όπλο. Στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, ο Χανκ Μάρσαλ είναι υπεύθυνος για τις πυρηνικές δοκιμές του στρατού των ΗΠΑ.

20:15 Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα (Identifying Features) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία μεξικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Φερνάντα Βαλαντές, Ηθοποιοί: Μερσέντες Ερνάντες,Νταβίντ Ιγιέσκας,Χουάν Χεσούς Βαρέλα

Υπόθεση: Μια μητέρα αναζητά τον γιο της, ο οποίος εξαφανίστηκε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ. Στη διάρκεια του ταξιδιού της, θα γνωρίσει έναν νεαρό που απελάθηκε από τις ΗΠΑ και επιστρέφει στο σπίτι του.

22:00 Επικίνδυνος (Dangerous) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Χακλ, Ηθοποιοί: Σκοτ Ίστγουντ,Κέβιν Ντουράντ,Μελ Γκίμπσον

Υπόθεση: Ένας πρώην κατάδικος παραβιάζει τους όρους της αναστολής του για να ερευνήσει τον μυστηριώδη θάνατο του αδελφού του. Κι ενώ αναζητά απαντήσεις σε ένα απομακρυσμένο νησί, θα έρθει αντιμέτωπος με μια ομάδα βαριά οπλισμένων αντρών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b