MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κρυπτονομίσματα: Ποιοι είναι οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για crypto-friendly διακοπές

Η Ελλάδα μπορεί να μη βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο υπάρχουν πέντε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που προσελκύουν τουρίστες, οι οποίοι σκοπεύουν να πληρώσουν για τις διακοπές τους με κρυπτονομίσματα.

Monopoli Team

Μπορεί για κάποιους να είναι ένα ανεξερεύνητο και δυσνόητο σύμπαν, για άλλους όμως αποτελεί τη νέα τους πραγματικότητα. Τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν συνεχώς όλο και μεγαλύτερο κοινό με την δημοτικότητά τους να γνωρίζει μεγάλη άνοδο. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι τουρίστες φαίνεται πως αναζητούν ταξιδιωτικούς προορισμούς φιλικούς προς τα κρυπτονομίσματα, για να έχουν την δυνατότητα ψηφιακών πληρωμών και στα ταξίδια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα με θαλασσινό αέρα12.09.2018

Αυτό φαίνεται πως αναδεικνύει η νέα έρευνα της Fast Private Jet, ενός εξουσιοδοτημένου πράκτορα ιδιωτικών jet και booking broker. Η έρευνα είχε ως στόχο να αναδείξει ποιες πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο είναι οι καλύτερες επιλογές για ταξιδιώτες που προτιμούν τα κρυπτονομίσματα και θέλουν να τα χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε διάφορες υπηρεσίες και δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVoice Gems: Το πρώτο μετα-μουσείο μετατρέπει φωνές σε ψηφιακούς πολύτιμους λίθους -και όχι μόνο12.09.2018

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα; Φαίνεται πως η Ευρώπη είναι πρωταθλήτρια στους crypto-friendly προορισμούς, με χώρες όπως η Ισπανία και η Αυστρία να πρωτοστατούν στον αριθμό των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καταστημάτων που δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα. Από την άλλη πλευρά, οι λιγότερο φιλικοί προς τα crypto προορισμοί φαίνεται πως είναι η Κίνα και το Κατάρ, χώρες οι οποίες έχουν απαγορεύσει εντελώς τα κρυπτονομίσματα.

Ακολουθούν οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί φιλικοί προς τα κρυπτονομίσματα, αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας με ψηφιακό νόμισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί