MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 24 Μαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 12: Ο Sanin, στην ενημέρωση των υπουργών, αναφέρει ότι λόγω απλήρωτων φόρων, το κράτος χάνει τεράστια ποσά. Ο πρόεδρος ξεκινά μια φορολογική εκστρατεία δίνοντας πρώτος το παράδειγμα και υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 171β : Η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του. Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα στο θερμοκήπιό τους. Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει. Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Eπεισόδιο 114: Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα απρόσμενο δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος… Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός…

21:30 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 123: Η Αλίκη προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία με την Λεϊλά για το καλό της Αζίζα. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν η Εύα ανακαλύπτει δυο πλαστά διαβατήρια στην τσάντα της Λεϊλά… Η Αθηνά δέχεται να πάνε όλοι μαζί μια εκδρομή με τον Μάνο και τη Βίβιαν, χωρίς να υποψιάζεται την αλήθεια για εκείνον. Η Λήδα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανάγκη της να γνωρίσει καλύτερα τον Κωνσταντίνο και στην απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Αντώνη. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει ξανά μια ευκαιρία στον Ιάσωνα.  Η Λεϊλά δέχεται απειλές απ’ τους διακινητές, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για την αληθινή της δράση. Ο Μάνος εκμεταλλεύεται  ένα ατύχημα του Αχιλλέα προκειμένου να εκτελέσει το σκοτεινό του σχέδιο…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 88: Ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου. Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί. Ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα, σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν; Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα. Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος, με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου…

22:30 Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό στο MEGA

Επεισόδιο 07: Η οικογένεια Εζνεπίδη ετοιμάζεται για τον γάμο της Αμαλίας. Ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος έρχεται όμως να ανατρέψει τα σχέδια και τις ζωές όλων των Ελλήνων.  Ο Ραφαήλ και ο Χαράλαμπος πηγαίνουν στον πόλεμο και ο Αρσένιος προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά του να σταθεί όρθια στις πολύ δύσκολες στιγμές. Ακολουθεί η γερμανική κατοχή και οι μεγάλες δυσκολίες που φέρνει. Έχοντας σαν παράδειγμα τη μάνα του και τον πατέρα του, ο Αρσένιος προσπαθεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Έρχεται η απελευθέρωση, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζει η μεγάλη πληγή της Ελλάδος, ο Εμφύλιος πόλεμος. Ο Αρσένιος καλείται να καταταγεί στον στρατό. Καταφεύγει στην Παναγία και την παρακαλεί να τον βοηθήσει να μη σκοτώσει άνθρωπο. Παίρνει την ειδικότητα του ασυρματιστή και γίνεται παράδειγμα για τους συστρατιώτες  του με την αυταπάρνηση, τη μεγάλη πίστη και τη θυσιαστική του αγάπη.

Ταινίες

21:00 Κυνηγός (The Predator) στο ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας του 2018

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ Πρωταγωνιστούν: Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Ολίβια Μουν, Τρεβάντε Ρόουντς

Υπόθεση: Aπό τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι ξαναρχίζει. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

22:00 Η Σιωπή Των Αμνών στην ΕΡΤ2

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 1991

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέμι   Πρωταγωνιστούν: Τζοντι Φόστερ, Άντονι Χόπκινς, Σκοτ Γκλεν, Τεντ Λεβίνι, Μπρουκ Σμιθ

Υπόθεση: H νεαρή μαθητευόμενη πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ θα επισκεφθεί τον χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή κανίβαλο και ψυχίατρο Χάνιμπαλ Λέκτερ, με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες.

21:00 Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι (The White Crow) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία συμπαραγωγής Βρετανίας, Γαλλίας και Σερβίας του 2019

Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς   Ηθοποιοί: Όλεγκ Ιβένκο,Ρέιφ Φάινς,Αντέλ Εξαρχόπουλος

Υπόθεση: Αρχές δεκαετίας του ’60: Ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ δίνει παραστάσεις στο Παρίσι, μαγεύοντας τα πλήθη με το ταλέντο του. Ωστόσο, η φιλία του με δυτικούς καλλιτέχνες θα τον οδηγήσει σε ένα επικίνδυνο κρυφτό με την KGB .

22:00 Ο Δρόμος του Παραδείσου (Paradise Road) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Πολεμική ταινία συμπαραγωγή ΗΠΑ και  Αυστραλία του 1997

Σκηνοθεσία: Μπρους Μπέρεσφορντ  Ηθοποιοί: Γκλεν Κλόουζ,Φράνσις ΜακΝτόρμαντ,Πολίν Κόλινς

Υπόθεση: Σουμάτρα, Β’ Παγκόσμιος: Ενώ κρατούνται σε ιαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, τα μέλη μιας ομάδας γυναικών, με διαφορετικές εθνικότητες και γλώσσες, φτιάχνουν μια χορωδία… κι αποδεικνύουν πως η μουσική μπορεί να νικήσει τα πάντα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b