MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 23 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 23 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 170 + 171α: Ο Γιώργης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα. Ο Ανέστης παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη και του ζητά να τον βοηθήσει, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα μιλήσει στην αστυνομία. Η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούριο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη. Στην καθιερωμένη πρωινή τους βόλτα στο βουνό, η Αθηνά με τη Μαργαρίτα πετυχαίνουν τον Ιάκωβο και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. O Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν. Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος νιώθουν μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει να μη δώσουν συνέχεια, μιας και η δίκη πλησιάζει. Ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του
Νικήτα, κι αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 11: Οι ολιγάρχες δωροδοκούν κυβερνητικούς αξιωματούχους. Η σκηνή καταγράφεται. Οι αξιωματούχοι ενημερώνουν ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε στον κρατικό προϋπολογισμό για τις ανάγκες της χώρας.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 113 : Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος; Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

21:30 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 122: Στο σπίτι της Αλίκης επικρατεί ένταση ανάμεσα στην Αλίκη και τη Λεϊλά. Διαφωνούν για τα πάντα σχετικά με την Αζίζα, ενώ ο Παύλος παίρνει θέση υπέρ της Λεϊλά… Η Εύα, προσπαθώντας να βοηθήσει, κάνει κάτι που θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ο Αχιλλέας και η Αθηνά κάνουν μια πρόταση στον Μάνο που θα του δώσει μεγάλη χαρά. Ο Χρήστος πιέζεται από τη μητέρα της Σοφίας να δώσει εντολή στους γιατρούς να σώσουν τη Σοφία κι όχι το μωρό. Η Λήδα προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο, ενώ, ταυτόχρονα, απομακρύνεται από τον Αντώνη…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 87: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα, ενώ παίρνει θέση και η Ρένα. Ο παπά-Γρηγόρης, απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του, δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο Δούκας, μάταια, προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα. Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά. Η Ουρανία και ο Κυριάκος αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια στη Βιολέτα για τα λεφτά, ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του, ενώ ο Κωνσταντής τα βάζει με τη Δρόσω για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα.

Tαινίες

22:30 Ο Λαβύρινθος Του Πάνα στην ΕΡΤ2

Ταινία φαντασίας ισπανομεξικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο Παίζουν: Ιβάνα Μπακουέρο, Σέρζι Λόπεζ, Αριάντνα Τζιλ, Νταγκ Τζόουνς

Υπόθεση: Το 1944, μετά την επικράτηση του Φράνκο, ένα μικρό κορίτσι ταξιδεύει με τη μητέρα του στην ύπαιθρο της βόρειας Ισπανίας προκειμένου να συναντηθεί με τον στρατιωτικό, σαδιστή πατριό του. Έχοντας δημιουργήσει έναν φανταστικό, παραμυθένιο κόσμο δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη μεταπολεμική πραγματικότητα. Έτσι, απέναντι στο φασιστικό καθεστώς, κρύβεται στον δικό της, άλλοτε τρομακτικό και άλλοτε τρυφερό μύθο.

23:30 Χωρίς Ίχνη (Gone Baby Gone) στο OPEN

Αστυνομικό δράμα μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής του 2007

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ Ηθοποιοί: Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Μόναχαν, Μόργκαν Φρίμαν, Εντ Χάρις, Έιμι Ράιαν, Τζον Άστον

Υπόθεση: Όταν η τετράχρονη Αμάντα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, η θεία της πείθει δύο τοπικούς ντετέκτιβ της Βοστόνης, τον Πάτρικ Κένζι και την Άντζι Τζενάρο, να αναλάβουν την υπόθεση. Παρά την αρχική άρνησή τους λόγω έλλειψης εμπειρίας σε τέτοιες υποθέσεις, θα ξεκινήσουν την έρευνα, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή, όσο και τα παράνομα δίκτυά της. Σύντομα όμως θα βρεθούν μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα που απειλεί να τους διαλύσει όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά.

22:00 Ιδρώτας (Sweat) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγή Πολωνίας και Σουηδίας του 2021

Σκηνοθεσία: Μάγκνους φον Χορν  Ηθοποιοί: Μαγκανταλένα Κολέσνικ,Γιούλιαν Ζβεγιένσκι,Αλεξάντρα Κονιέτσνα

Υπόθεση: Μια νεαρή γυμνάστρια, διάσημη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιάζει να τα έχει όλα: χιλιάδες ακόλουθους και χορηγούς που πληρώνουν αδρά. Παρά τη φαινομενικά τέλεια ζωή που προβάλλει, όμως, εκείνη ψάχνει για αληθινή οικειότητα.

23:00 Έρωτας και… Τίποτα Άλλο (Anything Else) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης, γαλλικής και βρετανικής συμπαραγωγής του 2003

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν  Ηθοποιοί: Γούντι Άλεν,Τζέισον Μπιγκς,Κριστίνα Ρίτσι

Υπόθεση: Έχοντας κάνει το λάθος να ερωτευτεί την ατίθαση Αμάντα, ο Τζέρι θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι της ερωτικής του ζωής με τη βοήθεια ενός μεσήλικα αποτυχημένου καλλιτέχνη, στο πρόσωπο του οποίου θα βρει τον μέντορά του!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b