MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 169: Ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα λέγοντάς της πως το ξέσπασμά του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε. Η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έρχονται σε μια ακόμα ρήξη με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου. Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα. Η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 112: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

21:00 Ο Υπηρέτης του Λαού στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 10: Ένα αρχείο που αφορά τη Nina Egorovna φτάνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτή εξαφανίζεται. Τη θέση της παίρνει ένας ακόμη φίλος του Goloborodko, ο Αρμένιος, Mikhael Tosunyan.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 121: Η Αλίκη ταράζεται όταν επιστρέφει στο σπίτι και δεν βρίσκει πουθενά την Αζίζα. Πιστεύει πως την έχει αρπάξει η Λεϊλά και ενημερώνει την Αθηνά. Η Λήδα πληγώνεται όταν μαθαίνει πως ο Αντώνης απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να την βλέπει. Ο Χρήστος δεν φεύγει από το πλευρό της Σοφίας που βρίσκεται ακόμα σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Ελένη νιώθει προδομένη και διώχνει τον Ιάσωνα από το σπίτι. Ο Μάνος ζητάει από τον Αχιλλέα να γίνει ο νονός του παιδιού του. Η μαμά της Σοφίας φτάνει στην Καβάλα να την δει και έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο.

22:30  Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 86: Ο Ακύλας προκαλεί αναστάτωση στη δεξίωση του Δούκα, την ώρα που ο Καλογεράς παρουσιάζει τον νέο κοινοτάρχη Διαφανίου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό. Η Πηνελόπη μετανιώνει για το πισωγύρισμά της με τον Μελέτη, ενώ ο Σαραντόπουλος δίνει τελεσίγραφο στην Ουρανία. Η κηδεία του Δημήτρη Ορφανίδη γίνεται υπό το βλέμμα της Ασφάλειας, ενώ ο Πέτρος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την εφημερίδα. Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια. Η Ζωή, με τη βοήθεια της Αιμιλίας, βρίσκει πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα. Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στη Βιολέτα, ενώ ο παπά-Γρηγόρης έχει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 23 «Ο ​Άι Βασίλης ήρθε φέτος πιο νωρίς» : Ο Γιάννης αποκαλύπτει στον Χρήστο τις ατασθαλίες του Ηρακλή στην εταιρεία. Ο Χρήστος αποφασίζει να κατηγορήσει τον Ηρακλή ανοιχτά για το θέμα της μόλυνσης στη λιμνοθάλασσα, αλλά και να θέσει την Ξένια προ των ευθυνών της. Η Ξένια υπόσχεται ότι θα μελετήσει σοβαρά την καταγγελία του Χρήστου. Επιστρατεύει, επίσης, έναν γραφολόγο, για να εξετάσει αν το σημείωμα αυτοκτονίας του Μιχάλη είναι αυθεντικό. Ο Γεράσιμος φορτώνει την υπόθεση των διαρροών στον Πέτρο και τον εξαναγκάζει σε παραίτηση, κάτι που αυτόματα αθωώνει τη Σμαρώ. Αποκαλύπτεται ότι ο Σάββας είχε στο παρελθόν δοσοληψίες με τον Σάκη, αλλά και ότι η Όλγα ταξίδεψε στη Ρωσία για να συναντήσει τον Μπόρις κρυφά από τον Σάββα.

Tαινίες

22:00 Η Συγκάλυψη (The Drop) στο OPEN

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρ. Ρόσκαμ  Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Νούμι Ραπάς, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ματίας Σένερτς

Υπόθεση: Ο Μπομπ, ένας μοναχικός άντρας, εργάζεται ως μπάρμαν στο μπαρ του εξαδέλφου του, Μαρβ – ένα μικρό μαγαζί το οποίο ελέγχεται από μια μαφιόζικη ομάδα διακινώντας μέσα απ’ αυτό μεγάλα χρηματικά ποσά. Όταν το μπαρ βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομίας, ο Μπομπ θα βρεθεί και ο ίδιος στο επίκεντρο των ερευνών, που αρχίζουν να φτάνουν πλέον στην ευρύτερη γειτονιά, την οικογένειά του, αλλά και πιο πίσω στο παρελθόν, με απρόσμενα ευρήματα…

23:15 Κινγκ: Μια Ιστορία Εκδίκησης (Message From The King) στο STAR

Θρίλερ βρετανικής, γαλλικής, βελγικής, αμερικανικής συμπαραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Φαμπρίς Ντε Βελς Παίζουν: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Λουκ Έβανς, Τερέζα Πάλμερ, Τομ Φέλτον, Άλφρεντ Μολίνα

Υπόθεση: Έχοντας χάσει ξαφνικά κάθε επαφή με τη μικρότερη αδελφή του, ο Τζέικομπ Κινγκ φτάνει στο Λος Άντζελες από τη Νότιο Αφρική, αποφασισμένος να ανακαλύψει τι της έχει συμβεί. Σε λιγότερο από 24 ώρες μαθαίνει τις τελευταίες κινήσεις της και συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα ήταν άσχημα μπλεγμένη στον βρώμικο υπόκοσμο της Πόλης των Αγγέλων. Απτόητος, παρά τις προειδοποιήσεις, όσων γνωρίζουν, να τα παρατήσει, ο Τζέικομπ Κινγκ συνεχίζει τις έρευνές του. Χωρίς να υπολογίζει τίποτα, σε επτά ημέρες ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μαθαίνει την τραγική αλήθεια και παίρνει την εκδίκησή του.

21:00 Φάντασμα με Γόβες (Blithe Spirit) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Χολ  Ηθοποιοί: Νταν Στίβενς,Λέσλι Μαν,Άιλα Φίσερ

Υπόθεση: Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την έλλειψη έμπνευσης που βιώνει, ένας συγγραφέας επιστρατεύει τη βοήθεια μιας πνευματίστριας. Εκείνη, όμως, καλεί κατά λάθος το πνεύμα της εκλιπούσας πρώην συζύγου του… και τα ευτράπελα ξεκινούν.

22:00 Καταιγίδα στην Ομίχλη (In the Electric Mist) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Tαινία μυστηρίου αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία: Μπερτράν Ταβερνιέν  Ηθοποιοί: Τόμι Λι Τζόουνς,Τζον Γκούντμαν,Πίτερ Σάρσγκαρντ

Υπόθεση: Ο ντετέκτιβ Ντέιβ Ρομπισό προσπαθεί να ανακαλύψει έναν μανιακό δολοφόνο. Μετά από μία ακόμη δολοφονία, ο Ρομπισό θα γνωρίσει έναν ηθοποιό, ο οποίος είχε βρει το πτώμα ενός άντρα, γεγονός που θυμίζει στον Ντέιβ μια παλιά υπόθεση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b