MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 21 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 21 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 167β + 168 : Η Αρετή κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον Στάθη. Την ίδια ώρα, η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη με σκοπό να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση στη Μαρίνα.

Η Μυρτάλη καθυστερεί πάλι να πληρώσει τη δόση του δανείου και ο Στάθης ζητά από τον Ιάκωβο να επέμβει, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον πείσει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παροτρύνει τον Μάνο να φτιάξει τη σχέση του με τη Χάιδω, όμως λόγω των συνθηκών, εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντούν την Εύα και συζητούν για την ανακαίνιση του καινούριου τους σπιτιού. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η Εύα ψώνισε από το μαγαζί της Αρετής και αμέσως της εφιστά την προσοχή. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν ραντεβού, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι. Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως. Το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα δύσκολα κρύβεται και η Άννα μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική.

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 09 : Την πρώτη εργάσιμη ημέρα, ο πρόεδρος και η ομάδα του αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, με κυριότερη το εξαγριωμένο πλήθος των καταθετών έξω από την κεντρική τράπεζα της χώρας.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 111 : Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη. Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται…

21:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 120: Η Λεϊλά ζητάει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την κόρη της από την Αλίκη μια ώρα αρχύτερα. Η Αλίκη βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Παύλο, ο οποίος νιώθει άσχημα, γιατί καταλαβαίνει ότι, υπερασπιζόμενος την Λεϊλά, χάνει τη φιλία της Αλίκης. Ο Νικήτας ζητάει από τον Αντώνη να πει την αλήθεια στην Λήδα, ενώ η Λήδα βλέπει τον Κωνσταντίνο να απομακρύνεται κρατώντας ξαφνικά μια ψυχρή στάση απέναντί της. Η Αθηνά, ο Αχιλλέας, η Βίβιαν και ο Μάνος χτίζουν σιγά – σιγά μια φιλική σχέση, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τους την παρεξήγηση που τους έφερε αντιμέτωπους. Η Ελένη, σοκαρισμένη, ανακαλύπτει πως η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Ιάσωνα είναι η Μυρτώ. Η Αζίζα το σκάει από το σπίτι…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 85 : Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει τους πάντες σε αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται, ενώ η επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα. Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα, αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη. Το ίδιο βράδυ, η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης», ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των 5.

Ταινίες

22:00 Εχθροί Ξανά (A Good Man) στο ΟPEN

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Κιόνι Ουάξμαν Πρωταγωνιστούν: Στίβεν Σιγκάλ, Βίκτορ Ουέμπστερ, Ιούλια Βέρντες

Υπόθεση: Έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα στις Ειδικές Δυνάμεις, η ήττα που θα γευτεί σε μια αποστολή οδηγεί τον Αλεξάντερ στην απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Στη νέα δουλειά του όμως ως διαχειριστής σε ένα συγκρότημα κατοικιών, γνωρίζει μια οικογένεια, η ζωή της οποίας απειλείται από μια συμμορία εγκληματιών. Σύντομα, το παρελθόν του έρχεται να τον στοιχειώσει, αφού φαίνεται ότι ένας παλιός εχθρός του ζητάει εκδίκηση σε μια μάχη μέχρις εσχάτων με τη συμμετοχή μιας ρώσικης, αλλά και μιας κινέζικης συμμορίας του υποκόσμου, που θα φέρουν τον Αλεξάντερ στα όριά του…

 22:15 Το Πράσινο Βιβλίο στην ΕΡΤ2

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φαρέλι  Παίζουν:Βίγκο Μόρτενσεν, Μαερσάλα Αλί, Λίντα Καρντελίνι

Υπόθεση: To 1962 ένας Ιταλοαμερικανός  μπράβος αναλαμβάνει χρέη σοφέρ ενός Αφροαμερικανού πιανίστα ,που περιοδεύει στον αμερικανικό νότο.

22:40 Το Μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία  συμπαραγωγής ΗΠΑ και Καναδά του 2005

Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι  Ηθοποιοί: Χιθ Λέτζερ,Τζέικ Τζίλενχαλ,Μισέλ Γουίλιαμς

Υπόθεση: Tο καλοκαίρι του 1963, σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή του Γουαϊόμινγκ, μια ιδιαίτερη σχέση γεννιέται ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες, που με το πέρασμα του χρόνου θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα…

22:00 Μια Τετάρτη του Μαΐου (Wednesday, May 9) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική παραγωγής  Ιράν του 2015

Σκηνοθεσία: Βαχίντ Τζαλιλβάντ  Ηθοποιοί: Αμίρ Αγκάι,Νίκι Καρίμι,Βαχίντ Τζαλιλβάντ

Υπόθεση: Στην Τεχεράνη, μια αγγελία για δωρεά οικονομικής βοήθειας προσελκύει πλήθος κόσμου, με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας. Δύο γυναίκες που έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα, όμως, δεν θα παραιτηθούν εύκολα από τη διεκδίκηση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b