MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΤΙΜΕ: Κυκλοφορεί διπλή έκδοση με δύο «δυνατά» εξώφυλλα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Το εμβληματικό περιοδικό ΤΙΜΕ θα κυκλοφορήσει μια διπλή έκδοση για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο, εστιάζοντας στην «ανθεκτικότητα» και την «αγωνία» της Ουκρανίας.

Monopoli Team

Το περιοδικό ΤΙΜΕ επέλεξε τον πόλεμο στην Ουκρανία ως θέμα για τα νέα εξώφυλλα στη διπλή του έκδοση. Οι φωτογραφίες των δύο εξωφύλλων αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Twitter, μαζί με μια σύντομη περιγραφή για τον λόγο που επιλέχθηκαν.

Το ΤΙΜΕ θα κυκλοφορήσει μια διπλή έκδοση για τις για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο με δύο ξεχωριστά θέματα – το ένα αποτυπώνει την ανθεκτικότητα των ανθρώπων της χώρας και το άλλο τονίζει την αγωνία τους.

Η ανθεκτικότητα της Ουκρανίας, απεικονίζεται στο πρόσωπο της 5χρονης Βαλέρια από το Κρύβι Ριχ, το οποία σύμφωνα με το περιοδικό είναι και η πατρίδα του Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην κεντρική Ουκρανία. Η φωτογραφία της μικρής τραβήχτηκε από ένα drone από ψηλά και μετατράπηκε σε ένα μεγάλο αντίγραφο από τον καλλιτέχνη JP.

Στις 9 Μαρτίου, μητέρα και κόρη κατέφυγαν στην Πολωνία, αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν. Περισσότεροι από 100 κάτοικοι της Λβιβ κρατούσαν ένα τεράστιο πανό – 45 μέτρων – με το χαμογελαστό πρόσωπο της Βαλέρια, έξω από την Εθνική Όπερα της πόλης στις 14 Μαρτίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Την ίδια στιγμή στο δεύτερο εξώφυλλο του περιοδικού αποτυπώνεται η άλλη όψη του πολέμου – με το «κλικ» να ανήκει στον φωτογράφο Maxim Dondyuk. Μία μητέρα φοβισμένη κλαίει και δίπλα της ένας Ουκρανός στρατιώτης που κρατά το μωρό της, την ώρα που το Ιρπίν εκκενώνεται αφότου ο ρωσικός στρατός ανατίναξε τις σιδηροδρομικές γραμμές. «Η αγωνία της Ουκρανίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTIME: Στα χρώματα και τη γλώσσα της Ουκρανίας το εξώφυλλο του περιοδικού12.09.2018

Το περιοδικό τυπώθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου, την ημέρα που ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ζητώντας μια μεγαλύτερη δυτική παρέμβαση στον πόλεμο.

Με πληροφορίες από NDTV.com.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b