MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Μαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 42: Ο Κανάτης έχει επιστρέψει στο σπίτι, όμως κάτι κρύβει από τον Άγγελο και τη Βέλη… Ο Μηνάς θεωρεί τη Βούλα πολύ ζηλιάρα και δηλώνει ότι εκείνος, ως σώφρον άνθρωπος ποτέ δεν ζηλεύει… Ο λογαριασμός του ρεύματος ήρθε φουσκωμένος και ο Μπάμπης βάζει νέα μέτρα στο σπίτι… Ο Ηλίας δεν αντέχει άλλο τη Μένη να μπαινοβγαίνει συνέχεια σπίτι τους. Ζητά από την Καίτη να κρατήσει αποστάσεις από ‘κείνη. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι να κρατήσει σε απόσταση τις δυο κολλητές;

21:00 Τα Νεοκλασικά: Μιας πεντάρας νιάτα στον ALPHA

Επεισόδιο 03: Ο Γιώργος κι η Ειρήνη είναι ένα νέο ζευγάρι, λογιστές κι οι δύο, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και χρεωμένοι. Έχουν δικό τους γραφείο που κινδυνεύουν να χάσουν επειδή χρωστάνε ενοίκια και παντρεύονται για να μπουν σε ένα ΕΣΠΑ για παντρεμένους με κοινή επιχείρηση. Πάνω στην ανάγκη τους να βρουν χρήματα, ο Γιώργος βρίσκει δουλειά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του Δημήτρη Δαμάσκου. Στην ίδια εταιρεία ζητούν γραμματέα κι η Ειρήνη θέλει την θέση, αλλά ο Γιώργος που είναι λίγο ζηλιάρης έτσι κι αλλιώς, δεν την αφήνει μιας κι ο Δημήτρης Δαμάσκος είναι celebrity, κούκλος και με λεφτά. Από μια παρεξήγηση, η Ειρήνη θα πάρει τη δουλειά και θα παριστάνουν με τον Γιώργο στην αρχή τους άγνωστους και μετά τα αδέρφια. Ο παράγοντας έρωτας, όμως, που δεν τον είχε υπολογίσει κανένας, θα φέρει μπερδέματα και ζήλιες μέχρι το «happy end».

21.00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 20 «Eπικίνδυνες Αποστολές» : Όσον αφορά στα ερωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω. Την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες. Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί, ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Ετσι αποφασίζουν μαζί με την φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά όμως θα πάει!

Ταινίες

21:15 Robocop στο OPEN

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής  του 2014

Σκηνοθεσία: Χοσέ Παντίλα  Πρωταγωνιστούν: Τζόελ Κίναμαν, Γκάρι Όλντμαν, Μάικλ Κίτον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Άμπι Κόρνις

Υπόθεση: Ντιτρόιτ 2028. Στο κοντινό μέλλον η διαφθορά και η εγκληματικότητα έχει εξαπλωθεί σαν μάστιγα μολύνοντας κάθε τομέα, ακόμη και τα όργανα της τάξης. Όταν ο Άλεξ Μέρφυ, ένας έντιμος αστυνομικός και καλός οικογενειάρχης πέφτει θύμα μιας έκρηξης που τού αφήνει το σώμα του διαμελισμένο, μια εταιρεία ρομποτικής τεχνολογίας βρίσκει την ευκαιρία να δημιουργήσει έναν υβριδικό αστυνομικό: μισό άνθρωπο και μισό ρομπότ.

23:45 Αφανείς Ηρωίδες (Hidden Figures) στον ALPHA

Βιογραφικό δράμα  αμερικανικής παραγωγής  του 2016

Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι Ηθοποιοί: Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ, Κέβιν Κόστνερ, Τζανέλ Μονέ, Κίρστεν Ντάνστ, Τζιμ Πάρσονς

Υπόθεση: Η πραγματική ιστορία τριών ιδιοφυών αφροαμερικανίδων επιστημόνων, που κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής των αρχών του ’60, προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA, με σκοπό την εκτόξευση του αστροναύτη Τζον Γκλεν στο διάστημα. Οι τρεις μαθηματικοί, Καθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, ξεπερνούν τα εμπόδια που τους φέρνουν το φύλο τους και η φυλή τους και καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη για ισότητα και πάσης φύσεως διακρίσεις.

20:00 Ψηλά Τακούνια (Tacones Lejanos) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Κομεντί ισπανικής και γαλλικής συμπαραγωγής του 1991

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ  Ηθοποιοί: Βικτόρια Αμπρίλ,Μαρίσα Παρέδες,Φεοντόρ Ατκίν

Υπόθεση: Ύστερα από χρόνια απουσίας, μια διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει στην Ισπανία κι έρχεται αντιμέτωπη με μια έκπληξη… η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν πρώην εραστή της. Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι αναπόφευκτη.

22:00 Ντε Γκωλ (De Gaulle) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Λε Μπομάν  Ηθοποιοί: Λαμπέρ Γουίλσον,Ιζαμπέλ Καρέ,Ολιβιέ Γκουρμέ

Υπόθεση: Γαλλία, 1940. Καθώς οι ναζιστικές δυνάμεις πλησιάζουν στο Παρίσι, η ηγεσία της χώρας σκέφτεται τη συνθηκολόγηση. Ωστόσο, ο στρατηγός Σαρλ ντε Γκωλ αντιτάσσεται στη λύση της ανακωχής και επιζητά τη βοήθεια του Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b