MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 17 Μαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 08:  Προκηρύσσεται στη χώρα ανοιχτός διαγωνισμός για τις κρατικές θέσεις. Χιλιάδες υποψήφιοι, πολλοί ειδικοί και ο Πρόεδρος, προσωπικά, συμμετέχουν στην επιλογή των καλύτερων από τους καλύτερους.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 166β : Ο Στέφανος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και βγαίνει ραντεβού με την Ελένη. Ο Αλέξης, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας τους, της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του. Η δίκη του Φίλιππου για το πυροβολισμό του Στέφανου πλησιάζει, προκαλώντας ανασφάλεια τόσο στον ίδιο, όσο και στη Χάιδω και τη Βασιλική. Ο Κουράκος ανακαλύπτει πως η επίθεση κατά της Μαρίνας ήταν προμελετημένη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 110: Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της; Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας; Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

21:30 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 119: Η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη της Λεϊλά, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αζίζα. Ο Παύλος υπερασπίζεται τη Λεϊλά και συγκρούεται έντονα με την Αλίκη. Ο Μιχάλης συναντιέται κρυφά με τη Νέλλη και η Λένα ζητάει κάτι από το Μιχάλη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Η Μυρτώ στήνει μια παγίδα στον Ιάσωνα και η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Το κλίμα ανάμεσα στη Λήδα και τον Αντώνη είναι φορτισμένο, ενώ ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να τη δει. Η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα με τον Μάνο δείχνει να εξομαλύνεται, ενώ ο Χρήστος περνάει δύσκολες ώρες δίπλα στη Σοφία…

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 84: Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό, αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια. Ο Ζάχος συναντά τον μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Κορίνα, μπερδεμένη με όσα γίνονται, συγκρούεται με τον Μελέτη, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει. Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιό της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο…

23:00 Τα Kαλύτερά Mας Xρόνια στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 31 «Οι Ερωτιδείς» : Φλεβάρης του ’78 και το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στέλνει την αστυνομία να περιπολεί έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, προκειμένου να προστατευτούν οι μαθήτριες από τις παρενοχλήσεις στις οποίες προβαίνουν διάφοροι «ερωτιδείς». Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λούης, ο οποίος έχει πάρει φόρα και φλερτάρει ό,τι κινείται, σε αντίθεση με τον Άγγελο, που μάταια προσπαθεί να επαναπροσεγγίσει την Άννα. Είναι η εποχή που αρχίζει στην Ελλάδα να γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος κι αυτό έχει σαν επίπτωση, ακόμα και στη μικρή γειτονιά του Γκύζη, οι ερωτιδείς να αυξάνονται και να πληθύνονται. Μια ενδεχόμενη αύξηση πληθυσμού ανησυχεί όμως και την Ελπίδα, η οποία ανακαλύπτει σοκαρισμένη ότι είναι έγκυος! Η απρόσμενη αυτή τροπή γεμίζει ενοχές τον Άγγελο, ο οποίος έχει τους λόγους του να νιώθει συνυπεύθυνος, ενώ αναγκάζει τον Αντώνη, ως μεγάλος αδελφός, να αναλάβει δράση!

Tαινίες

21:15 Και Οι Επτά Ήταν Υπέροχοι (The Magnificent Seven) στο OPEN

Ταινία γουέστερν αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά  Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ ΝτΌνόφριο, Πίτερ Σάρσγκαρντ

Υπόθεση: Επτά ένοπλοι με διαφορετικό παρελθόν και ιστορία στην άγρια Δύση, συγκεντρώνονται από μια εκδικητική νεαρή χήρα για να προστατεύσουν την πόλη της από τον ιδιωτικό στρατό ενός βίαιου βιομηχάνου.

22:15  Το Κορίτσι στην Ομίχλη στην ΕΡΤ2

Αστυνομικό θρίλερ συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας του 2017

Σκηνοθεσία:  Ντονάτο Καρίζι     Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Αλέσιο Μπόνι, Ζαν Ρενό, Λορέντζο Ρικέλμι, Γκαλατέα Ράντζι

Υπόθεση: Μια 16χρονη εξαφανίζεται από το απόμερο ορεινό χωριό της και ο διάσημος αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ αναλαμβάνει την υπόθεση, η οποία δεν αποδεικνύεται και τόσο ξεκάθαρη ώστε να υπόσχεται επίλυση.

22:00 Η Κατάσκοπος (The Operative) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ συμπαραγωγή ΗΠΑ, Γαλλίας και Ισραήλ του 2019

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ  Ηθοποιοί: Νταϊάν Κρούγκερ,Μάρτιν Φρίμαν,Κας Άνβαρ

Υπόθεση: Μια κατάσκοπος επιστρατεύεται από τη Μοσάντ για να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή στην Τεχεράνη. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, διακινδυνεύοντας τόσο τη μυστική επιχείρηση όσο και τη ζωή της.

23:00 Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης (The Burnt Orange Heresy) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ βρετανικής και ιταλικής συμπαραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Καποτόντι   Ηθοποιοί: Κλάες Μπανγκ,Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι,Ντόναλντ Σάδερλαντ

Υπόθεση: Με αντάλλαγμα την επαγγελματική ανέλιξή του, ένας φιλόδοξος κριτικός τέχνης δέχεται να προσεγγίσει έναν θρυλικό καλλιτέχνη που ζει απομονωμένα και να αποσπάσει ένα από τα έργα του. Σύντομα, όμως, το σχέδιο βγαίνει εκτός ελέγχου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b