MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 16 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 16 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:50 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 166α : Ο Μάνος είναι διαλυμένος με την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανησυχούν για εκείνον. Η Μυρτάλη, με τη βοήθεια της Βασιλικής και της Ευτυχίας, παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό». Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα. Την ίδια ώρα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη.

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 07: Ο Πρόεδρος κατανοεί ότι είναι απαραίτητο να ενεργήσει πιο αποφασιστικά γιατί η χώρα χρειάζεται ριζικές μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του λέει ότι το κοινοβούλιο δεν θα τον υποστηρίξει.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 109: Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος την βοηθάει στις ερημιές. Μια σχέση εμπιστοσύνης γεννιέται στα Ιωάννινα… Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιός της. Ο αδερφός του Σταύρου, Βαγγέλης, μπλέκει άσχημα, ενώ η Μαρίνα γνωρίζει την Δέσποινα. Μια φιλία δημιουργείται μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών. Ο Γεράσιμος παίρνει ένα περίεργο μήνυμα για τα γενέθλιά του. Η Θοδώρα λέει στην Άννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη είναι τυφλή. Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει; Ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδερφού του. Και θα φτάσει πολύ μακριά για να τα βρει. Κάπου που δεν θα περίμενε κανείς.

21:30 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 118: Οι επαφές της Λήδας με τον Κωνσταντίνο έχουν ανησυχήσει πολύ τον Αντώνη, ο οποίος αποφασίζει να παρέμβει για να μη χάσει τη Λήδα… Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα ήθελε η Σοφία… Η Αθηνά μαλακώνει απέναντι στον Μάνο και προσπαθεί να αλλάξει στάση απέναντί του… Η Αλίκη, με τη βοήθεια του Παύλου και χωρίς να λάβει υπόψη της τις αντιρρήσεις της Εύας, παίρνει μια γενναία απόφαση και κανονίζει συνάντηση της Αζίζα με τη μητέρα της. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 83 : Ο όρος που θέτει ο Αναστάσης και οι υπόλοιποι του Συνεταιρισμού εξαγριώνει τον Δούκα, αλλά σύντομα θα καταλάβουν πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο, που ίσως ν’ αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα. Τα σχέδιά τους, όμως, θα γίνουν αντιληπτά απ’ τον Λευτέρη. Θα σωπάσει ή θα τις ξεσκεπάσει; Ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουρανία την κλοπή του Φώτη. Ο Μελέτης μεταφέρει την πρόταση του Ξανθού στον Θανάση, να φορτωθεί εκείνος, και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, τους φόνους. Ποια θα είναι η απάντησή του; Ένα παράνομο φιλί θα ταράξει και πάλι τα νερά. Ο Πέτρος θα ζητήσει συνάντηση απ’ τον άνθρωπο που του έδωσε τις πληροφορίες για την απόρρητη έκθεση του Ξανθού, αλλά στη συνάντησή τους θα πάρει μέρος κι ένας ανέλπιστος σύμμαχος.

Tαινίες

21:15 Ο Αριστερόχειρας (Southpaw) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά    Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Ναόμι Χάρις, Φόρεστ Γουίτακερ

Υπόθεση: Η ζωή του Μπίλι Χοπ, ενός επαγγελματία μποξέρ, μετά τον άδικο χαμό της γυναίκας του οδηγείται σε ένα προσωπικό αδιέξοδο, το οποίο του στοιχίζει την κηδεμονία της κόρης του. Έχοντας φτάσει στον πάτο, γνωρίζεται με τον ιδιοκτήτη ενός μικρού συνοικιακού γυμναστηρίου, ο οποίος ήταν κάποτε μποξέρ, και με την βοήθειά του αρχίζει σταδιακά να ορθοποδεί για να διεκδικήσει ξανά τη ζωή του…

22:15  Δυο Καρδίες στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Γαλλίας και Βελγίου του 2016

Σκηνοθεσία: Κατέλ Κιγιεβερέ   Πρωταγωνιστούν: Ταχάρ Ραχίμ, Εμανουέλ Σενιέ, Αν Ντορβάλ, Μπουλί Λανέρ

Υπόθεση: Όλα ξεκινούν την αυγή. Τρεις νεαροί σέρφερ δαμάζουν τα θηριώδη κύματα. Μερικές ώρες μετά, στην επιστροφή τους, συμβαίνει ένα ατύχημα. Πλέον συνδεδεμένος στα μηχανήματα ενός νοσοκομείου, η ύπαρξη του Σιμόν μοιάζει περισσότερο με παραίσθηση. Στο μεταξύ, στο Παρίσι, μία γυναίκα αναμένει μια μεταμόσχευση που θα της δώσει μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

22:45  Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Τόμι Λι Τζόουνς,Μόργκαν Φρίμαν

Υπόθεση: Αναζητώντας τρόπο να εξοφλήσουν ένα μεγάλο χρέος τους στη Μαφία, δυο παραγωγοί ταινιών στήνουν μια ασφαλιστική απάτη. Το σχέδιό τους, όμως, να παγιδεύσουν έναν ηλικιωμένο κινηματογραφικό αστέρα κάθε άλλο παρά εύκολο αποδεικνύεται.

22:00 Κβο Βάντις, Άιντα; στο COSMOTE CINEMA 2HD

Πολεμική ταινία, συμπαραγωγής Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Αυστρίας και  Ρουμανίας του 2021

Σκηνοθεσία: Γιασμίλα Ζμπάνιτς, Ηθοποιοί: Γιάσνα Τζούρισιτς,Ίζουντιν Μπάροβιτς,Μπόρις Ισάκοβιτς

Υπόθεση: Βοσνία, 1995. Όταν ο σερβικός στρατός καταλαμβάνει τη Σρεμπένιτσα, μια διερμηνέας που εργάζεται για τον ΟΗΕ αναγκάζεται να πάρει δύσκολες αποφάσεις σχετικά με την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b