MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 165: Η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλά τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους. Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη κι αμέσως πηγαίνει στον Ιάκωβο για να του μεταφέρει της υποψίες της Μαρίας για τη μητέρα του Δημήτρη. Ο Ιάκωβος, θορυβημένος, αποφασίζει να το ψάξει. Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα, σε τρυφερή στιγμή που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 108: Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούριας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Όσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του. Ο Γεράσιμος από την άλλη συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο, τη μέρα που έχει γενέθλια ο χαμένος του γιος. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δυο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον… Πόσα μυστικά κρύβει ο νεαρός αστυνομικός;

21:00 Ο Υπηρέτης του Λαού στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 6: Ο Goloborodko ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία και βρίσκει τις τεράστιες δαπάνες της Διοίκησης, του Υπουργικού Συμβουλίου και του κοινοβουλίου και πρέπει να εισηγηθεί περικοπές.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:30  Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 117: Η Αλίκη έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει την Λεïλά… Ο Χρήστος βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς, προκειμένου να σωθεί η ζωή της Σοφίας, καλείται να «θυσιάσει» το
παιδί που περιμένουν.  Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι δύσπιστη σε σχέση με τον Μάνο και ζητάει περισσότερες πληροφορίες για τη μέχρι τώρα ζωή του από τη μητέρα του. Ο Μάνος, από την άλλη, εξομολογείται σοκαρισμένος στον Αχιλλέα πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα όσα έμαθε. Η Ελένη προσπαθεί να ξεπεράσει την απιστία του Ιάσωνα, αγνοώντας, όμως, πως το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους είναι η Μυρτώ. Η Νέλλη, εξοργισμένη με τον Σπύρο που δεν της είπε από την αρχή την αλήθεια, πλησιάζει τον Μιχάλη για να του ζητήσει συγνώμη.

22:15  Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 82 : Ο Κωνσταντής ζηλεύει και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω. Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει, αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης, ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της. Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιό της με τον Μελέτη, επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 22  «Φωτογραφία» : Ο Χρήστος και η Σμαρώ αποφασίζουν να βρουν το παραθαλάσσιο σημείο της ανάμνησης που στοιχειώνει τον Χρήστο. Όταν φτάνουν εκεί, αφήνουν το πάθος να τους κυριεύσει. Μέσα από μια ξεχασμένη φωτογραφία, η Ξένια θυμάται ένα περιστατικό που συνέβη πολλά χρόνια πριν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Η Όλγα προσπαθεί μάταια να τα ξαναβρεί με τον Σάββα και αγανακτεί με την είδηση της αποφυλάκισης του Χρήστου. Ο Ζήσης επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Χρήστο. Του δίνει ένα στικάκι με το κρυφό βίντεο από τη μοιραία βραδιά, όπου μια μυστηριώδης αντρική φιγούρα μοιάζει να παρακολουθεί την Άννα. Ο Σάκης οδηγεί τον Βλάση σε μια απόμερη τοποθεσία, προκειμένου να συναντήσουν τον διαβόητο Εγγλέζο. Η Σμαρώ ανακαλύπτει τα ερωτικά ραντεβού της Τάνιας με τον Πέτρο και του επιτίθεται για το ζήτημα των διαρροών. Ο Σάββας συναντά αργά τη νύχτα τον Σάκη, που του προτείνει μια ύποπτη συνεργασία.

Ταινίες

21:15 Η Αποζημίωση (Paycheck) στο OPEN

Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2003

Σκηνοθεσία: Τζον Γου    Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Άαρον Έκχαρτ, Ούμα Θέρμαν, Πολ Τζιαμάτι

Υπόθεση: Ο Μάικλ Τζένινγκς, ένας ευφυής μηχανικός υπολογιστών ειδικευμένος σε απόρρητα προγράμματα εταιρειών, δέχεται την πρόταση ενός επιχειρηματία για ένα ειδικό πρόγραμμα άκρας μυστικότητας με αντάλλαγμα ένα τεράστιο ποσό πληρωμής. Όταν όμως η ζωή του αρχίζει να κινδυνεύει, διαπιστώνει ότι το πραγματικό αντάλλαγμα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε συμφωνηθεί .

22:15  Ένας θάνατος σε μια κηδεία στην ΕΡΤ2

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής του 2007

Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ    Παίζουν: Μάθιου Μακ Φέιντεν,Ρούπερτ  Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν

Υπόθεση: Δύο αδέρφια, που έχουν να συναντηθούν καιρό, θα ανταμώσουν, μαζί με συγγενείς και φίλους, στην κηδεία του πατέρα τους. Ενώ προσπαθούν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, ένας μυστηριώδης ξένος τούς εκβιάζει με σοκαριστικές οικογενειακές αποκαλύψεις.

21:00 All for Her στο COSMOTE CINEMA 1HD

Kοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Πράρτανα Μόχαν   Ηθοποιοί: Αϊσά Κουμάρι,Άλις Άμτερ,Άνταμ Χαζ

Υπόθεση: Έπειτα από πολλά χρόνια προσπαθειών και αρκετές αποβολές, μια γυναίκα ανακαλύπτει πως κυοφορεί ένα υγιές κοριτσάκι. Όμως, μια σοβαρή ασθένεια στο αίμα της απειλεί να της στερήσει όχι μόνο τη ζωή αλλά και αυτό που πάντα επιθυμούσε.

22:00 Ακαταμάχητη Αφροδίτη (Mighty Aphrodite) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν  Ηθοποιοί: Γούντι Άλεν,Έλενα Μπόναμ Κάρτερ,Μίρα Σορβίνο

Υπόθεση: Ένας Νεοϋορκέζος αθλητικογράφος κι αφοσιωμένος πατέρας αποφασίζει να βρει τη βιολογική μητέρα του υιοθετημένου γιου του. Προς μεγάλη του έκπληξη, θα πέσει πάνω σε μια πόρνη με ακαταμάχητη μα αφελή γοητεία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b