MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Μαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 19 «Καρδιακό  Επεισόδιο» : Ο Λυκούργος καλεί τον Θύμιο στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν για την περίφραξη στο κτήμα στην Γκουργκουτζέλα και με την ευκαιρία τον βάζει να κάνει και κάποια μαστορέματα. Για καλή τύχη του Μπουκουράν, ο Θύμιος παρότι περιφέρεται στο σπίτι, δεν τον συναντά. Η δημοσιογράφος Ανζτελίνα Μπάρδα, με σύμμαχο τη θεία Παυλίνα γυροφέρνει το σπίτι για να πάρει αποκλειστική
συνέντευξη από τους λόρδους με κίνδυνο να αποκαλυφθούν όλα. Κάποιο από τα επόμενα βράδια ο Μπουκουράν παθαίνει ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Τον πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κουδουναρίου. Για κακή τύχη της Πένης και του Λυκούργου στον ίδιο θάλαμο που βάζουν τον λόρδο – Μπουκουράν, βρίσκεται και ένας συγγενής του Θύμιου. Οπότε ο Λυκούργος και η Πένη κάνουν τα πάντα για να μην δει ο Θύμιος τον Αλβανό συμπέθερο και αποκαλύψει την αλήθεια.

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 01: Τι θα συμβεί αν ένας απλός άνθρωπος γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας; Πως ένας ειλικρινής και με αρχές νέος ενέπνευσε τον λαό της Ουκρανίας να τον εκλέξει πρόεδρο.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:00 Τα Νεοκλασικά: Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά στον ALPHA

Επεισόδιο 02: Ο Αποστόλης κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού με τη Λόλα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του Πόπη η οποία συνοδεύεται από τον Νίκο. Τα δύο ζευγάρια θα βρεθούν για ένα σαββατοκύριακο στο ίδιο σπίτι στη μικρή γραφική Θυμαριά. Κι ενώ ο Αποστόλης τρέμει περιμένοντας τις συνέπειες της απιστίας του, η Πόπη συστήνεται ως μία άλλη και δεν δείχνει να τον αναγνωρίζει. Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι αυτή δεν είναι η γυναίκα του, ο Αποστόλης φοβάται ότι αρχίζει να τα χάνει. Ή μήπως όλα αυτά είναι ένα σχέδιο εκδίκησης της Πόπης;

Ταινίες

22:00 Η Σύζυγος (The Wife ) στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Μπιόρν Ρούνγκε Παίζουν: Γκλεν Γκλόουζ ,Τζόναθαν Πράις, Μαξ Άιρονς, Κρίστιαν Σλέιτερ

Υπόθεση: Φτάνοντας στη Στοκχόλμη με τον σύζυγό της, στον οποίο θα απονεμηθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας, η Τζόαν θυμάται την κοινή ζωή τους, χτισμένη πάνω σε μυστικά και ψέματα.

22:00 Η Ιουλιέτα Των Πνευμάτων στο κανάλι της Βουλής

Ταινία ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 1965

Σκηνοθεσία: Φεντερίκο Φελίνι  Πρωταγωνιστούν: Τζουλιέτα Μασίνα, Σάντρα Μίλο, Μάριο Πίσου

Υπόθεση: Η Ιουλιέτα είναι μια 40χρονη όμορφη, πνευματώδης κι αφελής γυναίκα. Τα οράματα, οι αναμνήσεις και ο μυστικισμός τη βοηθούν να βρει τη δύναμη να χωρίσει τον άντρα της, ο οποίος την απατάει….

21:00 Colossal στο COSMOTE CINEMA 1HD

Tαινία φαντασίας καναδικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Νάτσο Βιγκαλόντο  Ηθοποιοί: Αν Χάθαγουεϊ, Τζέισον Σουντέικις, Νταν Στίβεν

Υπόθεση: Oταν η Γκλόρια μένει χωρίς δουλειά και σύντροφο, γυρίζει στο πατρικό της στην επαρχία. Κι ενώ πασχίζει να βάλει τη ζωή της σε τάξη, ανακαλύπτει πως ένας ανεξήγητος δεσμός την ενώνει με ένα τεράστιο τέρας που τρομοκρατεί τη Σεούλ.

22:00 Η Μυστική Ζωή των Μελισσών (The Secret Life of Bees) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Τζίνα Πρινς Μπάιδεγουντ  Ηθοποιοί: Ντακότα Φάνινγκ,Τζένιφερ Χάντσον,Κουίν Λατίφα

Υπόθεση: Αμερική, 1964: Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον σκληρό πατέρα της και να μάθει την αλήθεια για τη εκλιπούσα μητέρα της, μια έφηβη φτάνει στη Νότια Καρολίνα και, χωρίς να το περιμένει, βρίσκει αγαλλίαση στον κόσμο των μελισσών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b