MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Tετάρτη 9 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 9 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 162α : Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του. Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται
όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.

21:00 Υπηρέτης Του Λαού (Servant Of The People) στον ANT1

Επεισόδιο 3: O νέος πρόεδρος πρέπει να συναντήσει ένα τεράστιο αριθμό υπαλλήλων παράλληλα με τη εγκατάσταση του σε μια πολυτελή κατοικία και ενώ ετοιμάζεται για την ορκωμοσία.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» αποτελεί μία σειρά την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

21:30  Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 114: Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο. Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει  αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της με το Σπύρο, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 105: Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της. Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται. Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους…

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 79: Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους, αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην «Πανδώρα» για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν. Η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ταινίες

21:00 Τα Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) στο OPEN

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του  2014

Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Λίμπεσμαν  Πρωταγωνιστούν: Μέγκαν Φοξ, Γουίλ Αρνέτ, Γουίλιαμ Φίκτνερ

Υπόθεση: Όταν ένας αρχιμαφιόζος απειλεί τη Νέα Υόρκη, μια ομάδα από τέσσερα αδέλφια -μεταλλαγμένες χελώνες Νίντζα- βγαίνουν από τον υπόνομο για να προστατέψουν το σπίτι τους. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι η διαφθορά έχει απλώσει τα πλοκάμια της από τους πολιτικούς έως την αστυνομία με αποτέλεσμα η πόλη να χρειάζεται επειγόντως… ήρωες!

22:15  Η Πέτρα Της Υπομονής ( The Patience Stone ) στην ΕΡΤ 2

Δραματική ταινία γαλλοαφγανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Ατίκ Ραχίμι  Παίζουν: Γκολσιφτέ Φαραχανί ,Χαμίντ Ντζαβαντάν ,Μασί Μροουάτ

Υπόθεση : Σε μια πόλη του Αφγανιστάν, κι ενώ ο πόλεμος μαίνεται, μια νεαρή γυναίκα με δύο μικρά παιδιά μιλάει στον άντρα της που βρίσκεται σε κώμα και του αποκαλύπτει αλήθειες τις οποίες δεν του είχε πει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.

22:00 Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα (Identifying Features) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία μεξικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Φερνάντα Βαλαντές  Ηθοποιοί: Μερσέντες Ερνάντες,Νταβίντ Ιγιέσκας,Χουάν Χεσούς Βαρέλα

Υπόθεση: Μια μητέρα αναζητά τον γιο της, ο οποίος εξαφανίστηκε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ. Στη διάρκεια του ταξιδιού της, θα γνωρίσει έναν νεαρό που απελάθηκε από τις ΗΠΑ και επιστρέφει στο σπίτι του.

21:00 Ο Δρόμος της Ύαινας (Hyena Road) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Πολεμική ταινία καναδικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρος  Ηθοποιοί: Ρόσιφ Σάδερλαντ,Ντέιβιντ Ρίτσμοντ-Πεκ,Πολ Γκρος\

Υπόθεση: Τρεις άντρες, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, τρεις πόλεμοι: ένας ελεύθερος σκοπευτής, ένας αξιωματικός κι ένας Αφγανός πολεμιστής ρισκάρουν τη ζωή τους για να κατασκευαστεί ένας δρόμος σε μια επικίνδυνη περιοχή του Αφγανιστάν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b