MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Το ηχηρό μήνυμα κατά του Πούτιν στα Independent Spirit Awards

Η ηθοποιός ακολούθησε το παράδειγμα των οικοδεσποτών των Independent Spirit Awards, Νικ Όφερμαν και Μέγκαν Μούλαλι, κάνοντας τη χαρακτηριστική χειρονομία με το μεσαίο σηκωμένο δάχτυλο, απευθυνόμενη στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια της τελετής την Κυριακή (6 Μαρτίου), το δίδυμο των οικοδεσποτών των Independent Spirit Awards, Νικ Όφερμαν και Μέγκαν Μούλαλι, αναφέρθηκε στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία λέγοντας στον Ρώσο πρόεδρο να «σκάσει και να πάει σπίτι του». 

«Πριν συνεχίσουμε, θα θέλαμε να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας σε όσους επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και από όλες τις άδικες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο», είπε ο Όφερμαν, ενώ η συμπαροουσιάστριά του Μέγκαν Μούλαλι συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι μιλάμε εκ μέρους όλων εδώ μέσα όταν λέμε ότι ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση. Συγκεκριμένα, άντε γ@@@ και πήγαινε σπίτι σου, Πούτιν».

«Ναι, αυτή είναι η γρήγορη και ειρηνική επίλυση για την οποία μιλάμε. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν να φύγει και να πάει σπίτι του. Και για αυτόν τον σκοπό, ας ενωθούμε όλοι μαζί και ας στείλουμε έναν χαιρετισμό από τα βραβεία Spirit στον Πούτιν!», ανέφερε στη συνέχεια ο Όφερμαν και σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTIME: Στα χρώματα και τη γλώσσα της Ουκρανίας το εξώφυλλο του περιοδικού12.09.2018

Οι οικοδεσπότες τότε ενθάρρυναν και το κοινό να τους ακολουθήσει και τότε η κάμερα απαθανάτισε την Κρίστεν Στιούαρτ τη στιγμή που κάνει με τη σειρά της τη συγκεκριμένη χειρονομία.

Αργότερα στην εκδήλωση, η Στιούαρτ εξέφρασε την υποστήριξή της στον λαό της Ουκρανίας. «Υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία, υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης, υπερασπιζόμαστε την ανθρωπότητα, σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα στον λαό της Ουκρανίας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ρισκάρουν τη ζωή τους για να παλέψουν για αυτά ακριβώς τα πράγματα. Στεκόμαστε στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων που φεύγουν από αυτόν τον πόλεμο, τόσο στους Ουκρανούς όσο και σε εκείνους άλλων εθνοτήτων και εθνικοτήτων που στερούνται την ασφάλεια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, στο πλαίσιο των SAG Awards, ο Μπράιαν Κοξ αφιέρωσε το τελευταίο μέρος της ομιλίας του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην Ουκρανία καθώς και στους συναδέλφους του από τη Ρωσία, στους οποίους απαγορεύτηκε να μιλήσουν κατά του Πούτιν. «Είναι πραγματικά απαίσιο αυτό που συμβαίνει. Νομίζω θα έπρεπε όλοι να τους τιμήσουμε», είχε πει τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards: Squid Game και CODA έγραψαν ιστορία – Η λαμπερή τελετή και τα μηνύματα υπέρ της Ουκρανίας12.09.2018

Με πληροφορίες από nme.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b