MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ουκρανία: Κοριτσάκι τραγουδάει το «Let it go» μέσα σε καταφύγιο και συγκινεί

Ένα βίντεο τραβηγμένο με κινητό που δείχνει ένα κοριτσάκι από την Ουκρανία να τραγουδάει στα ουκρανικά το «Let it go» από την ταινία Frozen της Disney, ενώ κρύβεται σε ένα καταφύγιο στο Κίεβο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Monopoli Team

Τα παιδιά αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα, καθώς αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειές τους και είτε να κρύβονται σε καταφύγια είτε να γίνονται πρόσφυγες εγκαταλείποντας τη χώρα τους. Μη μπορώντας να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει καταφέρνουν να μεταδώσουν μηνύματα ελπίδας και χαμόγελα παρά τις δυσκολίες που βιώνουν.

Έτσι, λοιπόν, ένα μικρό κορίτσι αποφάσισε να «σπάσει» τον φόβο και τη θλίψη, τραγουδώντας στα ουκρανικά το «Let It Go» από τη γνωστή ταινία της Disney, Frozen, που μάλιστα κέρδισε βραβείο Όσκαρ το 2014, περιγράφοντας μια ιστορία θάρρους και εμψύχωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Το συγκλονιστικό βίντεο με ένα αγόρι που παίζει πιάνο ενώ τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στο Χάρκοβο12.09.2018

Η στιγμή αυτή έχει καταγραφεί σε βίντεο από κινητό και κάνει τον γύρο των διεθνών μέσων και του διαδικτύου, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους πάντες. Ακόμη και όσοι βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο καταφύγιο μαζί με το μικρό αυτό κορίτσι, ξαπλώνουν γύρω της στο πάτωμα, σταματώντας ό,τι κάνουν και κάνοντας ησυχία για να την ακούσουν.

Όταν η μικρή τελειώνει το τραγούδι της, το πλήθος ξεσπά σε χειροκροτήματα και εκείνη σφίγγει τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της.

«Κοιτάξτε Ρώσοι, εναντίον ποιων πολεμάτε! Μόνο ένας δειλός μπορεί να πολεμήσει εναντίον αμάχων, να αφαιρέσει την παιδική ηλικία από ανυπεράσπιστα παιδιά. Τα παιδιά μας ακτινοβολούν φως και ακόμη και σε ένα σκοτεινό υπόγειο, εξακολουθούν να λάμπουν», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στο Facebook, μία κοπέλα που βρίσκεται με την μικρή στο ίδιο καταφύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία12.09.2018

Το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι, «Let it go», ηχογραφήθηκε αρχικά από την Ίντινα Μένζελ για την ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen του 2013, ενώ γράφτηκε από τους Κρίστεν Άντερσον-Λόπεζ και Ρόμπερτ Λόπεζ. Το τραγούδι έγινε τότε διεθνής επιτυχία, με τη Disney να κυκλοφορεί αργότερα τη συλλογή Let it Go: The Complete Set το 2014, η οποία περιελαμβάνει 22 διαφορετικούς ερμηνευτές που τραγουδούν το τραγούδι σε 41 διαφορετικές γλώσσες.

Με πληροφορίες από deadline.com.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b