MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ουκρανία: Το συγκλονιστικό βίντεο με ένα αγόρι που παίζει πιάνο ενώ τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στο Χάρκοβο

Τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις από τον πόλεμο που συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στην Ουκρανία, ένα μικρό αγόρι καταφέρνει να συγκινήσει το διαδίκτυο παίζοντας πιάνο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, ενώ τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο.

Monopoli Team

Το Χάρκοβο (ή Χάρκιβ όπως λέγεται στα ουκρανικά) είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ουκρανίας και απέχει 42 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Την στιγμή που τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλουν στην πόλη, ένα μικρό αγόρι καταφέρνει να συγκινήσει τη διεθνή κοινότητα καθώς παίζει πιάνο στο λόμπι του ξενοδοχείου Kharkiv.

Το βίντεο με το νεαρό αγόρι να παίζει πιάνο δημοσίευσε στο Twitter η σκηνοθέτις και δημοσιογράφος της Washington Post, Whitney Leaming, που καλύπτει το ρεπορτάζ στην περιοχή.

Από τη στιγμή που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στα ουκρανικά εδάφη, το διαδίκτυο έχει γεμίσει χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας έντονα συναισθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δεν θέλω να πεθάνω»: Το βίντεο με ένα παιδί που κλαίει μετά τη ρωσική εισβολή κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b