MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Το ζευγάρι έχει βαθιά προσωπικούς λόγους για να ξεκινήσει μια τέτοια εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας, αφού η δημοφιλής ηθοποιός Μίλα Κούνις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία. – «Είμαι περήφανη Ουκρανή» δήλωσε μάλιστα η ίδια σε σχετικό βίντεο.

Monopoli Team

Καθώς τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν την επίθεσή τους στην Ουκρανία, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν τρόπους να βοηθήσουν τους αμάχους που αναζητούν καταφύγιο και ασφάλεια. Πολλές εταιρείες και αλλά και ιδιώτες συμμετέχουν σε ανθρωπιστικές προσπάθειες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στην Ουκρανία, όπου για 13η ημέρα συνεχίζονται οι εχθροπραξίες εν μέσω της ρωσικής εισβολής.

Έτσι και το ζευγάρι ηθοποιών, Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ, ξεκίνησαν εκστρατεία συγκέντρωσης βοήθειας με τίτλο «Stand With Ukraine» (Στηρίξτε την Ουκρανία) στο GoFundMe, θέλοντας να υποστηρίξουν όσους βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιτροπή «Ελλάδα 2021»: Δωρεά 100 χιλιάδων ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την Ουκρανία12.09.2018

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι γνωστοποίησε τη δράση του αυτή, με σκοπό να βοηθήσουν με τη σειρά τους τον λαό της Ουκρανίας.

«Πάντα με θεωρούσα Αμερικανίδα, περήφανη Αμερικανίδα», είπε η Κούνις στο βίντεο. «Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά σήμερα, δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή».

«Η οικογένειά μου ήρθε στις ΗΠΑ το 1991, εγώ γεννήθηκα στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας το 1983. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι και γενναίοι άνθρωποι που αξίζουν τη βοήθειά μας αυτές τις στιγμές που έχουν ανάγκη. Αυτή η άδικη επίθεση στην Ουκρανία και την ανθρωπότητα γενικότερα είναι καταστροφική και ο ουκρανικός λαός χρειάζεται την υποστήριξή μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ενώ γινόμαστε μάρτυρες της γενναιότητας των Ουκρανών, γινόμαστε επίσης μάρτυρες του αφάνταστου βάρους εκείνων που επέλεξαν την ασφάλεια. Αμέτρητοι άνθρωποι έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα γνωρίζουν και αγαπούν για να αναζητήσουν καταφύγιο. Χωρίς να έχουν τίποτα άλλο εκτός από όσα μπορούν να μεταφέρουν, οι Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν ανάγκη από στέγη και προμήθειες αμέσως».

«Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος που παντρεύτηκε μία Ουκρανή», είπε με τη σειρά του ο Κούτσερ και εξήγησε το πώς σκοπεύουν να υποστηρίξουν την πληγείσα από τον πόλεμο χώρα. Οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Airbnb.org, το οποίο βοηθά ανθρώπους σε κρίση να βρουν στέγη και στο Flexport.org που συνεισφέρει στην παροχή παγκόσμιας βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ουκρανικά brands που αξίζει να γνωρίζετε και να στηρίξετε12.09.2018

«Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος. Αλλά να το είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις υποστήριξης. Πρέπει να στηρίξουμε τον λαό της Ουκρανίας. Παρακαλώ βοηθήστε μας», τόνισε στο τέλος η Κούνις.

Με πληροφορίες από simplemost.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b