MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 7 Mαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 7 Mαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

 21:30  Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 112: Ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λεϊλά και αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα του είπε η ίδια. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Χρήστο κλειστό τον φάκελο με τα αποτελέσματα του dna του Μάνου κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει.  Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει την σπείρα που κρύβεται πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι του. Ένα μήνυμα που παίρνει, όμως, τον κάνει να διστάζει, ανησυχώντας για την ασφάλεια της Σοφίας. Ο Νικήτας, μετά την τυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του δείχνοντάς του το βιβλίο της Μαρίας με την αφιέρωσή του. Ο Ιάσωνας καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ επισκέφτηκε την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο και, νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην Αστυνομία. Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να αποκαλύπτει κάτι σοκαριστικό στον Χρήστο…

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 160:  Η Αθηνά νιώθει εγκλωβισμένη από την παρουσία της μητέρας του Δημήτρη στη Μάνη, καθώς εξακολουθεί να την απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη. Και ο Νικήτας όμως ανυπομονεί να πάει στη Μάνη για να ξαναβρεθούν μαζί. Ο Στάθης μιλά στην Αρετή και τον Στέφανο για την επαφή του με τη Βασιλική και προσπαθεί να τους δείξει την φωτογραφία του μωρού, όμως για μία ακόμη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση τους. Η Χάιδω, από την άλλη μεριά, στέκεται με όλη της την ψυχή δίπλα στον γιο και τη νύφη της, προσφέροντας τη βοήθειά της σε όλα τα επίπεδα. Ο Κωνσταντίνος φτιάχνει τα συμβόλαια για το σπίτι και το γράφει στην Ισμήνη, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία στον Λυκούργο. Ο Ιάκωβος δίνει χρήματα στη μητέρα του Δημήτρη για να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Λεωνίδας αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα. Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν μαζί του.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 19 «Βαθιά όνειρα, ψηλοί στόχοι» : Ο Γεράσιμος κατηγορεί τη Σμαρώ για τις συνεχιζόμενες διαρροές από το αστυνομικό τμήμα. Η Σμαρώ θεωρεί ότι υπεύθυνος είναι ο Πέτρος, που την εκδικείται για τον χωρισμό τους, και τσακώνεται μαζί του. Με τον Χρήστο προσπαθούν να κάνουν έρωτα, αλλά ο Χρήστος δεν μπορεί καθώς σκέφτεται την Άννα. Παράλληλα, ο ξάδερφος του Σάκη, ο Λεωνίδας, ζητά από τον Ζήση να «κατασκοπεύσει» τον Σάκη. Τέλος, η Αιμιλία διοργανώνει την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση, αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός ανατρέπει τα σχέδιά της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 103: Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, η Καλλιόπη απεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος, εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 78: Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει.

Ταινίες

23:15 Ο Άντρας Που Έριξε Τον Λευκό Οίκο (Mark Felt) στο STAR

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής παραγωγής του  2018

Σκηνοθεσία: Πίτερ Λάντσμαν   Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Νταϊάν Λέιν, Τζος Λούκας

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Μαρκ Φελτ, του δευτέρου σε ιεραρχία αξιωματικού του FBI, ο οποίος χαρακτηρίστηκε με το ψευδώνυμο «βαθύ Λαρύγγι» στην αποκάλυψη του σκανδάλου του Watergate. Η ταυτότητα του πληροφοριοδότη ήταν για περισσότερα από 30 χρόνια μυστική, τροφοδοτώντας συνεχώς τη δημόσια περιέργεια και διάφορες εικασίες, μέχρι που το 2005 ο ίδιος ο Φελτ αποκάλυψε την αλήθεια, μέσω ενός άρθρου. Λίγοι όμως γνώριζαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του εξαιρετικά ιδιοφυούς και ασυμβίβαστου Φελτ, ο οποίος ρίσκαρε και τελικά θυσίασε τα πάντα, την οικογένεια, την καριέρα και τελικά την ελευθερία του, για να φέρει στο φως όσα γνώριζε.

22:40 Thor: Ragnarok στον ALPHA

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι  Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ

Υπόθεση: Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Σοκόβια, ο Thor παραμένει φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος και δίχως τη συντροφιά του τρομερού σφυριού του. Όταν όμως η προφητεία για την έλευση του Ragnarok, που προβλέπει την καταστροφή του πλανήτη Άσγκαρντ από την εκδικητική υπερδύναμη της αδίστακτης Hela, αρχίζει να επαληθεύεται, ο Thor πρέπει να επιστρέψει στον πλανήτη άμεσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να βγει νικητής από μια θανάσιμη μονομαχία ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή, τον απίθανο Hulk…

20:25 Run στο COSMOTE CINEMA  2HD

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Ανίς Σαγκάντι  Ηθοποιοί: Σάρα Πόλσον,Κίρα Άλεν,Πατ Χίλι

Υπόθεση: Η Κλόι, μια έφηβη με προβλήματα υγείας, μεγαλώνει απομονωμένη έχοντας τη μητέρα της πάντα στο πλευρό της. Ωστόσο, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άνθρωπος που έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα της κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό…

21:00 Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame) στο  COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο,Τζο Ρούσο  Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ,Κρις Έβανς,Μαρκ Ράφαλο

Υπόθεση: Με τον μισό πληθυσμό της Γης αποδεκατισμένο, οι εναπομείναντες Εκδικητές ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σύμπαν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b