MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Denis Villeneuve “σκηνοθέτησε” την νέα, συγκλονιστική φωτογράφηση της Zendaya

Η Zendaya μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό πλάσμα του μέλλοντος από τον Denis Villeneuve για το W Magazine.

Zendaya for W Mag, photo credits: Jack Davison/W Magazine
Zendaya for W Mag, photo credits: Jack Davison/W Magazine
Monopoli Team

Η συγκλονιστική φωτογράφηση της Zendaya, έτσι όπως την οραματίστηκε ο σκηνοθέτης του “Dune”.

Ένα πλάσμα φτάνει στον πλανήτη Γη για να ερευνήσει τα συντρίμμια ενός σπιτιού στο Malibu. Σφαιρικά αντικείμενα αιωρούνται γύρω της, αλλά η φιγούρα της Zendaya ξεχωρίζει μέσα από ρούχα που τη μετατρέπουν σε ένα εξωγήινο ον. Ή σε ένα ον του μέλλοντος, έτσι όπως το φαντασιώθηκε ο σκηνοθέτης του Dune, Denis Villeneuve.

Κινεί αδιάλειπτα τα χέρια και όλο της το σώμα στον φακό του Jack Davison, ο οποίος ακολουθεί τις οδηγίες του Villeneuve. «Η Zendaya έχει κάνει χιλιάδες εξώφυλλα, ενώ για εμένα είναι η πρώτη φορά. Προσεγγίζω τη φωτογράφηση με ταπεινότητα», αστειεύεται ο σκηνοθέτης, απολαμβάνοντας αυτή την εμπειρία. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που καθοδηγεί τη Zendaya. Το έκανε για 7 λεπτά (γεγονός που προκάλεσε παράπονα στο κοινό) στην ταινία Dune, αλλά θα τη δούμε στο δεύτερο μέρος, το φθινόπωρο του 2023.

Στην ταινία, η Zendaya υποδύεται την Chani Kynes, ένα μέλος της φυλής Fremen, που έχει αυτά τα ιδιαίτερα μπλε μάτια και κατοικεί στον αφιλόξενο πλανήτη Arrakis. «Ήταν απίστευτη σε αυτόν τον ρόλο. Όταν η κάμερα ξεκίνησε, είδα τη δημιουργία του χαρακτήρα της», είπε για τη Zendaya ο Villeneuve, αν και η ίδια είχε τρομερό άγχος στις οντισιόν. Ωστόσο, ένιωσε μία παράξενη οικειότητα όταν ξεκίνησε να διαβάζει τα βιβλία Dune του Frank Herbert. Αργότερα έμαθε ότι ο παππούς της ήταν τεράστιος fan, όπως ακριβώς και ο σκηνοθέτης της ταινίας. Τυχαίο; Τα θέματα που θίγει ο συγγραφέας -η πολιτική, η ενηλικίωση, τα όνειρα και τα κίνητρα που υπάρχουν στο υποσυνείδητο- διαμορφωσαν τη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b