MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 4 Μαρτίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21.00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 18 «Ερωτευμένες Γυναίκες» : Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου. Παράλληλα το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδωθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι. Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνομοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 39: Η Βέλη μαθαίνει ότι ο Άγγελος είχε γυρίσει κωμικά βίντεο νεότερος και θέλει να τα δει, αλλά ο Άγγελος προσπαθεί να το αποφύγει. Η Καίτη ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Ηλία. Στήνει κολεξιόν νυφικών με την νύφη τους την Πιλάρ… η έκπληξη όμως, όταν αντικρύσει τα νυφικά, θα είναι και δική της. Μια κουβέντα ανάμεσα στον Μηνά κι έναν καινούριο φίλο, κάνει τη Βούλα να εφαρμόσει μια ιδέα, για να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή. Η Σοφία είναι χάλια από τον χωρισμό της με τον Άλκη και συνέχεια λέει πως δεν θέλει πια τη ζωή της. Μπάμπης και Ξένια τα βλέπουν όλα…

21:00 Τα Νεοκλασικά: Ο Φίλος Μου Ο Λευτεράκης στον ALPHA

Eπεισόδιο 01: Ο Θόδωρος έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τη Φώφη και ένα γιο που σπουδάζει στην Αγγλία, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια περνά κρίση ηλικίας και έχει ξεμυαλιστεί με την κατά πολύ νεότερή του Ρένα. Προκειμένου να δικαιολογεί τις συνεχείς απουσίες από την οικογενειακή εστία έχει επινοήσει ένα «φανταστικό» φίλο, τον Λευτεράκη. Και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά υποχρεώνει τον υπάλληλό του Λάζαρο, που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, να υποδυθεί τηλεφωνικά τον Λευτεράκη για να διαλύσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο «φανταστικός» Λευτεράκης κάνει την εμφάνισή του ένα βράδυ στο σπίτι του και αρχίζει να διηγείται απολαυστικές ιστορίες με τις σκανταλιές που έκαναν ως παιδιά και να παρουσιάζει φωτογραφίες ακόμη και αστυνομική ταυτότητα;

Ταινίες

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III) στο ΣΚΑΙ

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Μισέλ Μόναχαν, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς,

Υπόθεση: Ο Ίθαν Χαντ έχει πια αποσυρθεί από επικεφαλής της Ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών και ασχολείται με την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων. Όλα θα αλλάξουν όταν ο Μασγκρέιβ, επικεφαλής των Επιχειρήσεων Επικίνδυνων Αποστολών, θα έρθει σε επαφή μαζί του για να του αναθέσει μια ακόμα αποστολή: τη διάσωση της Λίντσεϊ Φάρις, βετεράνου πράκτορα και μέντορα του Χαντ, που έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Βερολίνο από τον Όουεν Ντέβιαν, διαβόητο έμπορο όπλων.

22:oo «Δέκα ύποπτοι για φόνο» (Crooked House) στην ΕΡΤ2

Αστυνομικό δράμα μυστηρίου, συμπαραγωγής Αγγλίας-ΗΠΑ 2017.

Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ-Μπρενέρ, Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Κλόουζ, Τέρενς Σταμπ, Κριστίνα Χέντρικς, Μαξ Άιρονς, Τζίλιαν Άντερσον, Στέφανι Μαρτίνι, Τζούλιαν Σαντς, Κρίστιαν ΜακΚέι, Όνορ Νίφσεϊ

Υπόθεση: Αγγλία, τέλη της δεκαετίας του 1950. Ο Αριστείδης Λεωνίδης βρίσκεται νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες. Μετανάστης από την Ελλάδα, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία και μια οικογένεια στην οποία συμπεριφερόταν ως ο απόλυτος πατριάρχης. Η εγγονή του, η Σοφία, προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ, πρώην εραστή της, με πατέρα σημαίνον πρόσωπο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, να πάει στην οικογενειακή έπαυλη και να ερευνήσει την υπόθεση. Όταν καταφτάνει στην έπαυλη, ο Τσαρλς ανακαλύπτει τρεις γενιές της δυναστείας Λεωνίδη και μια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα πικρίας, δυσαρέσκειας και ζήλιας. Σε ένα σπίτι γεμάτο με κίνητρα, ενδείξεις και ύποπτους, θα μπορέσει να βρει τον δολοφόνο πριν εκείνος «χτυπήσει» ξανά; Κινηματογραφική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι, «Η σοφίτα με τις αράχνες».

21:00 Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Οικογενειακή ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα του, ένα λιονταράκι ζει εξόριστο. Σύντομα όμως, θα επιστρέψει για να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά τού ανήκουν, σε ένα υποψήφιο για Όσκαρ ριμέικ της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

22:00 Brothers στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία: Τζιμ Σέρινταν  Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Μαγκουάιρ,Τζέικ Τζίλενχαλ,Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ένας νέος άντρας που έχει συχνά μπλεξίματα με το νόμο συμπαραστέκεται στην όμορφη σύζυγο και στις δυο κόρες του μεγαλύτερου αδερφού του, όταν εκείνος θεωρείται αγνοούμενος στο Αφγανιστάν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b