MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Μαρτίου

Οε εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00  Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 111:Η Αθηνά, σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA. Όλοι αρνούνται, και περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της, αλλά και τη σχέση τους. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής Αζίζα. Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να ανακαλύψει την ταυτότητα του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι του Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και την Σοφία. Ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μείνει μόνιμα στην Καβάλα, ενώ η Μυρτώ, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ιάσωνα, φτάνει μέχρι το σπίτι της Ελένης… Ο Νικήτας πέφτει τυχαία πάνω στον Κωνσταντίνο, τον μυστηριώδη παλιό γνώριμο της μητέρας της Λήδας…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 102: Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο… Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 158β: H Αρετή πιάνει την Ελένη και την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Η μητέρα του Δημήτρη κατηγορεί την Αθηνά ότι έχει κρυφή σχέση με τον γιο της και την πιέζει να μάθει γιατί τον παρουσίασε ως παιδί της σε όλη τη Μάνη. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι ο Στάθης πήγε στην ταβέρνα με μια γυναίκα. Ο Αλέξης έχει ένα παρανοϊκό ξέσπασμα  και η Μαργαρίτα ανησυχεί για την ψυχική του υγεία.

22:15  Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 76: Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του Υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά του πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα, ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν. Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε Αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…

Ταινίες

22:40 Λεωφορείο 657 (Bus 657) στον ALPHA

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μαν Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Ντέιβ Μπατίστα

Υπόθεση: Ένας πατέρας μην έχοντας τα μέσα να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για την θεραπεία της άρρωστης κόρης του, αποφασίζει να συνεργαστεί με έναν άπληστο συνάδελφό του και μαζί οργανώνουν ληστεία σε ένα καζίνο. Όταν, όμως, το ριψοκίνδυνο σχέδιο τους δεν πάει όπως το υπολόγιζαν, αναγκάζονται να μπουν σε ένα λεωφορείο της γραμμής και να πιάσουν όμηρους τους επιβάτες και τον οδηγό, μήπως μπορέσουν να διαφύγουν.

21:00 Race: Ο Άνθρωπος Που Ταπείνωσε Τον Χίτλερ (Race) στο OPEN

Δραματική βιογραφία αμερικανικής, καναδικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκιν  Ηθοποιοί: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Αϊρονς

Υπόθεση: Το όνειρο του αφροαμερικανού Τζέσσε Όουενς να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου, τον οδηγεί στην παγκόσμια διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου του 1936, όπου θα χρειαστεί να σταθεί απέναντι στο όραμα του Αδόλφου Χίτλερ για την ανωτερότητα της Αρίας φυλής…

09:25 Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα (Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία κινουμένων σχεδίων ισπανικής παραγωγής  του 2017

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλόνσο,Ενρίκε Γκάτο

Υπόθεση: Νέες περιπέτειες για τον Ταντ Τζόουνς, τον πιο αδέξιο εξερευνητή! Αυτή τη φορά, θα ταξιδέψει στον κόσμο για να διασώσει την αγαπημένη του Σάρα από τα χέρια ενός εκατομμυριούχου που αναζητά το περιδέραιο του μυθικού βασιλιά Μίδα.

10:15 Πώς να Κλέψετε 1.000.000 Δολάρια στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 1966

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Γουάιλερ  Ηθοποιοί: Όντρεϊ Χέμπορν,Πίτερ Ο’Τουλ,Ιλάι Γουάλας\

Υπόθεση: Η κόρη ενός πλαστογράφου έργων τέχνης ζητά από έναν διαρρήκτη της υψηλής κοινωνίας να μπει παράνομα σε ένα γαλλικό μουσείο, προκειμένου να κλέψει ένα πλαστό άγαλμα, φιλοτεχνημένο από τον παππού της… προτού αποκαλυφθεί η απάτη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b