MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Στο Μουσείο Μόδας Bath το εμβληματικό φόρεμα που φορούσε στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ

Το μεταξωτό Armani φόρεμα που φορούσε η Μέγκαν Μαρκλ στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, χαρακτηρίστηκε ως το «Φόρεμα της Χρονιάς» για το 2021 και πρόκειται να εκτεθεί στο Μουσείο Μόδας Bath.

Credits: CBS
Monopoli Team

Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια που έχει φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στην ιστορική, πλέον, συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον σύζυγό της Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, πρόκειται να εκτεθεί στο Μουσείο Μόδας Bath.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μουσείου το μεταξωτό Armani φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα του Σάσσεξ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης πέρυσι, ανακηρύχθηκε «Φόρεμα της Χρονιάς» για το 2021.

Κάθε χρόνο επιλέγεται ένα φόρεμα που αντιπροσωπεύει την κυρίαρχη διάθεση του περασμένου έτους στη μόδα και τον πολιτισμό. Φέτος, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Dazed, Ibrahim Kamara, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Gareth Wrighton, απένειμαν το βραβείο. «Στη σημερινή υπερ-στιλιζαρισμένη κουλτούρα, το Φόρεμα της Χρονιάς πλέον έχει τη δυνατότητα να είναι και το ‘meme της χρονιάς’ και είχαμε κολλήσει με την εμβληματική πλέον συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα σαν μια καθοριστική αντικαθεστωτική στιγμή που θα παραμείνει στην συλλογή κοινή μνήμη της Βρετανίας», ανέφερε το δίδυμο σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, συμπλήρωσαν πως το wrap Armani φόρεμα από την καλοκαιρινή Cruise συλλογή Armani για το 2022 «φορέθηκε για να αναδείξει μια εγκυμοσύνη και έδειχνε τη δούκισσα στα μαύρα σε αντίθεση με το έντονο φόντο του χολιγουντιανού κήπου του Tyler Perry. Αυτό το look τώρα – με τη συσχέτισή του με μια viral τηλεοπτική στιγμή – έχει εμφυτευτεί στην ποπ κουλτούρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Στην περιβόητη αυτή συνέντευξη στην Όπρα, Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με αντιμετώπισή τους από τη Βασιλική Οικογένεια δίνοντας μάς έτσι μία ιδέα για τους λόγους που τους οδήγησαν να «χωρίσουν» από το Παλάτι και να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. Υπενθυμίζεται πως εκείνη την περίοδο η Μέγκαν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, τη μικρή Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Το μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα V και ζώνη ψηλά στη μέση, έχει ένα λευκό κεντημένο φλοράλ σχέδιο στο στήθος, που σύμφωνα με το Μουσείο Μόδας του Bath θεωρείται «σύμβολο αναγέννησης και πνευματικής φώτισης με ικανότητα να ανθίζει παρά τις προκλήσεις», ενώ όπως ανέφερε και η διευθύντρια του μουσείου, Rosemary Harden, επιλέχτηκε προσεχτικά για να στείλει ένα μήνυμα και να εντυπωθεί στη συνείδησή μας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μια εκδοχή του φορέματος στην έκθεση του μουσείου με τίτλο «A History of Fashion in 100 Objects».

Με πληροφορίες από harpersbazaar.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κατά του Spotify, μετά την παραπληροφόρηση για την πανδημία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b