MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1 Μαρτίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Τρίτη 1 Μαρτίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 109: Ο Μάνος προσπαθεί να πείσει την Αθηνά πως δεν είναι ο Στέφανος Βάλβης.  Η Αθηνά, όμως, είναι σίγουρη πως πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι του Στέφανου. Η εμμονή της ανησυχεί το περιβάλλον της που δεν την πιστεύει, παρότι όλοι διαπιστώνουν την τρομερή ομοιότητα του Μάνου με τον Στέφανο.  Η Λήδα, με τη βοήθεια του Νικήτα, ψάχνει ποιος είναι ο άνθρωπος που φαίνεται να είχε σχέση με τη μητέρα της και να ανακαλύψει τι μπορεί να συνδέει την ίδια με αυτόν τον άγνωστο. Ο Παύλος προσφέρεται να βοηθήσει την Αλίκη ως δικηγόρος στο θέμα της φάρμας. Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην Ελένη, αφού η Μυρτώ συνεχίζει να τον ενοχλεί, παρά την εξήγηση που της έχει κάνει πως δεν σκοπεύει να χωρίσει. Η Αθηνά ζητάει να συναντήσει τον Μάνο έχοντας καταστρώσει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 100: Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο. Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 156: Το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας προχωρά κι εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν. Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της. Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του. Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 74: Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των κατοίκων του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιό της να προσεγγίσει τον Μελέτη, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες. Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη, προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτουν έναν βασικό όρο. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή δοκιμασία, προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος, στην αναζήτησή τους να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν μεγάλο κίνδυνο.

23:00 Τα Καλύτερα μας Χρόνιας στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 27 «Η πρεμιέρα»: Οι Αντωνόπουλοι ετοιμάζονται για τις γιορτές κι ο Άγγελος για να ζήσει τη μεγάλη νύχτα με την Άννα. Η Ελπίδα κάνει πρόβες μαζί με τον Άλκη, κι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους. Αυτήν την ημέρα, επιλέγει ο Άγγελος για να καλέσει την Άννα σπίτι του, μιας και θα λείπουν όλοι. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Στέλιος στο φουαγιέ του θεάτρου, έχει μια ανησυχητική συνάντηση, γεγονός που τον κάνει να γυρίσει με τη Μαίρη αιφνιδιαστικά πίσω. Όχι μόνο η ρομαντική βραδιά του Άγγελου με την Άννα ναυαγεί, αλλά οι γονείς του, έπειτα από μια σειρά από παρεξηγήσεις, έχουν λόγους να ανησυχούν, γιατί στον γιο τους δεν… αρέσουν τα κορίτσια.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 18 «Ο καλός μάνατζερ»: Ο Ηρακλής δέχεται μια πρόταση συνεργασίας από τον Σάκη, την οποία αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά. Η Όλγα γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει για τη συγκατοίκηση της Ροδιάς με τον Κωστή, και ζητάει τη βοήθεια της Ξένιας για να τους χωρίσει. Η Ξένια τής υπόσχεται ότι θα βοηθήσει, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς απολαμβάνει το γεγονός ότι η Όλγα υποφέρει εξαιτίας του ειδυλλίου των παιδιών τους. Στο μεταξύ, ο Ζήσης απευθύνεται στον Βλάση για να καλύψει την αγωγή της Άννας κατά της εταιρείας της οικογένειας Δελλή. Τέλος, ο Χρήστος διεκδικεί τη Σμαρώ.

Ταινίες

22:00 Τι όμορφη μέρα, Θεέ μου στην ΕΡΤ2

Κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2011.

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε, Πρωταγωνιστούν: Κέκο Ζαλόνε, Ναμπία Ακάρι, Ιβάνο Μαρεσκότι, Λουίτζι Λουτσιάνο

Υπόθεση: Το όνειρό του Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως απορρίπτεται για τρίτη φορά από το Σώμα. Με τη μεσολάβηση ενός συγγενή του, αναλαμβάνει τη φύλαξη του περίφημου καθεδρικού Ναού του Μιλάνου. Ασφαλώς δεν αργεί να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση. Η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Κέκο γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, μία αδίστακτη γυναίκα που έχει σκοπό να ανατινάξει το μουσείο. Η Φάρα βρίσκει το ιδανικό θύμα στο πρόσωπο του Κέκο και τον χρησιμοποιεί για να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα σχέδια της.

22:40 Τέλος Χρόνου (Line Of Duty) στον ALPHA

Περιπέτεια αγγλικής και αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Στίβεν Μίλλερ, Ηθοποιοί: Άαρον Έκχαρτ, Κόρτνεϊ Ίτον, Μπεν ΜακΚένζι, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Τζέσικα Λου, Ντίνα Μέιερ

Υπόθεση: Ένας αποτυχημένος αστυνομικός, ο Φρανκ, αγωνίζεται κόντρα στον χρόνο προκειμένου να βρει στοιχεία για την απαγωγή μιας 11χρονης. Στο πλευρό του θα βρεθεί μια νεαρή δημοσιογράφος που αναμεταδίδει ζωντανά την κάθε τους κίνηση στο διαδικτυακό της κανάλι. Έτσι, ο Φρανκ θα πρέπει όχι μόνο να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο, αλλά και τον εξοργισμένο αδερφό του νεκρού απαγωγέα ο οποίος ζητάει εκδίκηση για τον χαμό του αδερφού του από τα χέρια του ίδιου σε μια τυχαία συμπλοκή.

21:00 Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής

Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίρ, Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου,Πολ Μπέτανι,Τζέιμς Ντ’Αρσι

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, ο καπετάνιος μιας βρετανικής φρεγάτας καταδιώκει με μένος ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο στις θάλασσες της Νότιας Aμερικής… και μέχρι τα πέρατα του κόσμου! Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

22:00 Nikita στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία Δράσης γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 1990

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν, Ηθοποιοί: Αν Παριγιό,Μαρκ Ντιρέ,Ζαν Μορό

Υπόθεση: Μετά την καταδίκη της για τον φόνο ενός αστυνομικού, η αντιδραστική Νικίτα αποδέχεται την πρόταση των μυστικών υπηρεσιών να μεταμορφωθεί σε μια βίαιη αλλά κομψή ‘φονική μηχανή’… κι ανακαλύπτει τον ανελέητο κόσμο της κατασκοπίας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b