MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 99: Η Λουίζα μένει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πατέρα και της μητέρας της. Ο Ιάσονας βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει στη Δάφνη τα γεγονότα του παρελθόντος. Ο Σπύρος αντιμετωπίζει τον αστυνόμο που ήρθε να τον ρωτήσει τι ξέρει για την απαγωγή του Νικήτα. Ο Στάθης προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έκανε η μητέρα του και ο Χρήστος έφυγε ξαφνικά. Η Λουίζα και ο Μιχάλης έρχονται να ζητήσουν τον λόγο από τον Αντώνη που τους έκρυψε την αλήθεια. Η Βέρα, στη φωτογράφηση, αντιμετωπίζει καταστάσεις που την κάνουν να ντρέπεται. Μια φωτιά στο ξενοδοχείο του Στέφανου τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στη Μαρία. Ο Σπύρος συναντά τη Λουίζα με απρόσμενα αποτελέσματα.

21:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 108: Η Αθηνά βρίσκεται σε σοκ, καθώς έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που είναι ίδιος ο Στέφανος και ζητάει από την Ελπίδα να τον συλλάβει. Ο Παύλος επιστρέφει στην ομάδα υποστήριξης και κάνει το πρώτο βήμα αρχίζοντας να μιλάει για την απώλειά του. Η Λήδα βρίσκει στα πράγματα της μαμάς της ένα μενταγιόν που δεν έχει ξαναδεί, με χαραγμένη πάνω του μία ημερομηνία. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει στον Αντώνη, γιατί καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με κάποιο μυστικό από το παρελθόν της μαμάς της. Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε αδιέξοδο με το θέμα της Μυρτώς. Η Αλίκη ζητάει τη βοήθεια του Παύλου, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φάρμα, η οποία κινδυνεύει να κλείσει. Η Αθηνά, φοβισμένη από την εμφάνιση του «Στέφανου», ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα με το μωρό. Όμως μια ακόμη συνάντηση μαζί του, θα ανατρέψει τα σχέδιά της…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 99: Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους. Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Αστέρης από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 155: Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 73: Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα, ο οποίος ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνει μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα, ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί. Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Λάκη, με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα. Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα, ενώ το χωριό αποδέχεται, επιτέλους, τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα, ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας έχει συμμαχήσει με τον Ακύλα.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 17 «Ο σταυρός»: Η Όλγα διηγείται στον Ζήση την περιπέτειά της στη Ρωσία. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η Όλγα, ο Μπόρις, ο Μιχαήλ και ο Βαντίμ αναλαμβάνουν τη διοίκηση μιας εταιρείας πετρελαίου. Ο αδίστακτος Μπόρις αρχίζει να εκτοπίζει έναν-έναν τους συνεταίρους του κι έτσι η Όλγα, φοβούμενη για τη ζωή της, ζητά καταφύγιο στην Ελλάδα. Ετοιμάζεται να φύγει μέσω Πάτρας στην Ιταλία, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος στην Άννα από τον Μπόρις. Με τη βοήθεια της Ξένιας και του Μιχάλη αποφασίζει να μείνει και παντρεύεται τον Σάββα. Η Όλγα αποκαλύπτει στον Ζήση ποιος ήταν ο λόγος του καβγά της με την Άννα. Παράλληλα, η Σμαρώ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του Ρώσου στις Αλυκές, ο Θεμιστοκλής ετοιμάζει μια έκπληξη στην Αιμιλία, ο Χρήστος ζητάει συμβουλές από τη γιαγιά Βασιλική και η Ξένια κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Σάββα.

Ταινίες

21:00 Κυνηγώντας Τον Μάβερικ (Chasing Mavericks) στο OPEN

Δραματική ταινία, βιογραφία αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Κέρτις Χάνσον, Μάικλ Άπτιντ, Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζόνι Ουέστον, Ελίζαμπεθ Σου, Άμπιγκεϊλ Σπένσερ

Υπόθεση: Όταν ο νεαρός Τζέι Μοριάρτι ανακαλύπτει ότι η περιοχή Μάβερικ με τα μυθικών διαστάσεων κύματα βρίσκεται μόλις μερικά μίλια από το σπίτι του στη Σάντα Κρουζ, πείθει τον θρύλο του σέρφινγκ, Φρόστι Χέσσον να τον εκπαιδεύσει, ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να σερφάρει πάνω τους…

22:40 Hulk στον ALPHA

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι, Ηθοποιοί: Έρικ Μπάνα, Τζένιφερ Κόνελι, Σαμ Έλιοτ, Τζος Λούκας, Νικ Νόλτε, Κάρα Μπουόνο

Υπόθεση: Ο επιστήμονας Μπρους Μπάνερ, μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο του εκτίθεται στην ακτινοβολία Γάμμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάθε φορά που θυμώνει ο Μπάνερ να μεταμορφώνεται σε ένα υπερμεγέθες πράσινο πλάσμα, που ακούει στο όνομα Χαλκ. Στο διάβα του αφήνει μόνο την καταστροφή, με τον στρατό των ΗΠΑ να τον καταδιώκει.

22:00 Winter Brothers στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία δανέζικης και ισλανδικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Χλίνουρ Πάλμασον, Ηθοποιοί: Έλιοτ Κρόσε Χοβ,Σίμον Σέαρς,Λαρς Μίκελσεν

Υπόθεση: Σε ένα μικρό χωριό της Δανίας, στη διάρκεια ενός κρύου χειμώνα, δύο εκ διαμέτρου αντίθετα αδέλφια περνούν την καθημερινότητά τους με μια αδιατάραχτη ρουτίνα, μέχρι τη στιγμή που το ποτό και μια γυναίκα θα ταράξουν τα νερά.

22:50 Επικηρυγμένος Έρωτας (Dreamland) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Μάιλς Τζόρις-Πέιραφιτ, Ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι,Φιν Κόουλ,Τράβις Φίμελ

Υπόθεση: Την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του ’30, ένας νεαρός άντρας σε δεινή οικονομική θέση εντοπίζει μια καταζητούμενη. Ενώ, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να τη συλλάβει και να εισπράξει την επικήρυξη, εκείνος… διστάζει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b