MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Η Κέλλυ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εισαγγελέα και εκείνος ελπίζει ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους όπως παλιά. Η Κέλλυ όμως τον παγιδεύει, τον απειλεί και καταφέρνει την αθώωση του Στάθη. Ο Μιχάλης και η Λουίζα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την Κατερίνα. Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει υπέρ του Σπύρου στο δικαστήριο για την επιμέλεια της Κατερίνας. Ο Στέφανος ενημερώνει τη Λουίζα και τον Μιχάλη ότι εντόπισε τον Νικήτα στην Κούβα και τους προτείνει να συμμαχήσουν κατά του Σπύρου. Η Κορίνα είναι έξαλλη με τη μητέρα της που έδιωξε τον Αντώνη από το σπίτι και έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αντώνης ζητάει από τη Μαρία να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

20:50 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 153α: Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη. Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.

21:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 106: Τα συγκλονιστικά γεγονότα της νύχτας στο σπίτι της Αλίκης έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ζωές όλων, οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα… Μια εγκυμοσύνη, μια πρόταση γάμου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν και ένα νέο πρόσωπο έρχονται να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 97: Η Καλλιόπη θα επισκεφτεί τον Αστέρη για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την συγκλονίσει. Την ίδια στιγμή τα ξαδέλφια της Μαρίνας συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Νικηφόρο, ο οποίος το παρατηρεί και ενημερώνει τον Μαθιό. Η Στέλλα αρχίζει να ερευνά τη ζωή της μητέρας της έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο. Η Θοδώρα επιβεβαιώνει τις υποψίες της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει;

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 71: Η Αντιγόνη αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα και ζητά εξηγήσεις. Στο Σταμιρέικο, όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου που επιμένει να πάει στους παππούδες του. Η Ουρανία και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη που έχει καταλάβει πως χωρίζουν, ενώ ο Άλκης Σαραντόπουλος έχει μια απρόσμενη πρόταση. Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χάρη του εγγονού του. Ο Ζάχος συγκρούεται, άλλη μια φορά, με την Ελένη που του ζητάει να πάρει μια ξεκάθαρη στάση για τα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη.

Ταινίες

21:00 127 Ώρες (127 Hours) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ, Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Φράνκο, Άμπερ Τάμπλιν, Κέιτ Μάρα

Υπόθεση: Εξερευνώντας τα βουνά στα Κάνιονλαντς της Γιούτα, ο Άρον Ράλστον, στην προσπάθειά του να περάσει από ένα φαράγγι, θα γλιστρήσει, με αποτέλεσμα το δεξί χέρι του να εγκλωβιστεί ανάμεσα στους βράχους. Αδυνατώντας να το απελευθερώσει, παραμένει παγιδευμένος μέσα στην έρημο, ενώ η τροφή και το νερό τελειώνουν. Το μόνο που μπορεί να τον γλιτώσει από το βέβαιο τέλος είναι μια γενναία απόφαση επιβίωσης, όχι όμως χωρίς κάποιο κόστος…

22:00 Κλέφτες Καταστημάτων στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, παραγωγής Ιαπωνίας 2018

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορεέντα, Πρωταγωνιστούν: Λίλι Φράνκι, Σακούρα Άντο, Μίγιου Σασάκι

Υπόθεση: Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή, η σύζυγός του είναι διστακτική στο να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, τελικώς συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.

20:15 Εμείς οι Δύο (Deux) στο CINEMA 2HD

Κατηγορία: Δραματική γαλλικής, βελγικης παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Φιλίπο Μενεγκέτι, Ηθοποιοί: Μπάρμπαρα Σούκοβα,Μαρτίν Σεβαλιέ,Λεά Ντρουκέρ

Υπόθεση: Αν και στον περίγυρό τους φαίνονται απλές γειτόνισσες, η Νίνα και η Μαντλέν είναι στην πραγματικότητα δυο ερωτευμένες γυναίκες που κρύβουν για χρόνια τη σχέση τους. Ένα απρόσμενο γεγονός, όμως, φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

21:00 Love at First Child στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί γαλλικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Αν Τζιαφερί, Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Καρέ,Πατρίκ Μπριέλ,Λορέν Στοκέρ

Υπόθεση: Όταν η κόρη της μένει έγκυος από ένα αγόρι που δεν σκοπεύει να αναλάβει τις ευθύνες του, η Γκαμπριέλ αποφασίζει να στραφεί στους γονείς του. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, ότι ο πατέρας του νέου είναι ένας ανέμελος γυναικοκατακτητής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b