MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 105: Η Αθηνά και ο Χρήστος ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ… Όλα όσα συνέβησαν εκεί θα οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 96: Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 152: Η Αθηνά και ο Ιάκωβος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία η οποία έχει σοκαριστεί. Ο Μάνος επιμένει στο τελεσίγραφο που έδωσε στη Μαρίνα, όμως εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν. Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα. Ο Νικήτας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο. Η Άννα και ο Λεωνίδας σχεδιάζουν να αγοράσουν θερμοκήπιο με σκοπό να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Η Χάιδω μαθαίνει πως ο Βαφέας θα αποφυλακιστεί με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του και αποφασίζει να ξαναπάρει τον νόμο στα χέρια της.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 70: Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα, μετά από μια πρόταση της Αντιγόνης. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση, λόγω της κίνησης του Νικηφόρου ν’ αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του. Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία, προκαλώντας νέα προβλήματα. Ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος, ενώ η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δυο άντρες θα ξεκινήσουν έναν επικίνδυνο πόλεμο.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 16 «Strike»: Ο Χρήστος λέει στον Γιάννη ότι έλυσε εργαστηριακά το πρόβλημα με τα μικροφύκη και του ζητάει να επιστρέψει στην εταιρεία. Ο Γιάννης θεωρεί ότι πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής προσπαθεί να ελέγξει τις αντιδράσεις των εργατών για το θέμα των απολύσεων και οδηγείται σε μετωπική σύγκρουση με την Ξένια. Η Όλγα επικοινωνεί με την αδερφή της, Αελίτα, έπειτα από πολλά χρόνια. Το παρελθόν της στη Ρωσία έρχεται σιγά-σιγά στην επιφάνεια. Ο Ζήσης ετοιμάζεται να την αντιμετωπίσει για όλα όσα εκείνη έχει κρατήσει κρυμμένα από την οικογένειά της. Ο Βλάσης ζητάει από τον Ζήση να παρακολουθήσουν τον Σάκη σε μια ύποπτη συνάντηση.

Ταινίες

22:00 «Διαλύοντας τον Χάρι» (Deconstructing Harry) στην ΕΡΤ2

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 1997

Σκηνοθέτης: Γούντι Άλεν, Ηθοποιοί: Γούντι Άλεν, Ντέμι Μουρ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ελίζαμπεθ Σου, Τζούντι Ντέιβις, Μπίλι Κρίσταλ, Τόμπι Μαγκουάιρ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μάριελ Χεμινγουέι

Υπόθεση: Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένας επιτυχημένος και διάσημος συγγραφέας, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο: χωρίς έμπνευση και ανίκανος να εκφραστεί μέσω της τέχνης του. Και αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο όχι απλά με τον πραγματικό κύκλο του (συζύγους, ερωμένες, φίλους, sex therapists) αλλά και με όλους τους ήρωες των μυθιστορημάτων του.

22:30 Ο Επαναστάτης (Free State Of Jones) στον ALPHA

Δραματική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος, Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα Ρο, Μαχαεσάλα Άλι, Κέρι Ράσελ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ ενός λευκού τολμηρού αγρότη από τον Νότο. Ο Νιούτ, εν μέσω του Εμφυλίου Πολέμου, οργάνωσε μια εξέγερση για το δίκαιο και την ισότητα εναντίον της διεφθαρμένης Ομοσπονδίας του Νότου. Μαζί με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία, κηρύσσοντας ένα μέρος της πολιτείας του Μισσισσιππή ανεξάρτητο κράτος. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.

21:00 Έρωτας και… Τίποτα Άλλο (Anything Else) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ρομαντική κομεντί αμερικανικης, γαλλικής και βρετανικής παραγωγής

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν, Ηθοποιοί: Γούντι Άλεν,Τζέισον Μπιγκς,Κριστίνα Ρίτσι

Υπόθεση: Έχοντας κάνει το λάθος να ερωτευτεί την ατίθαση Αμάντα, ο Τζέρι θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι της ερωτικής του ζωής με τη βοήθεια ενός μεσήλικα αποτυχημένου καλλιτέχνη, στο πρόσωπο του οποίου θα βρει τον μέντορά του!

22:00 Ταξίδι στην Κριμαία (En Terre de Crimee) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ουκρανικής παραγωγής

Σκηνοθεσία: Νάριμαν Αλίεφ, Ηθοποιοί: Ακτέμ Σεϊταμπλάεφ,Ρεμζί Μπιλιάλοφ,Ντάρια Μπαριχασβίλι

Υπόθεση: Μετά τον χαμό του μεγάλου του γιου στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, ένας πατέρας αποφασίζει να μεταφέρει τη σορό του στον τόπο καταγωγής τους, την Κριμαία. Έχοντας τον μικρότερο γιο του για συνταξιδιώτη, ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b